Biztos patkófék az? Nem kanti? Mer' patkófékes MTB-t én még nem láttam.
Kanti:
Patkó:
http://www.sheldonbr...84/pages/04.htm
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Otthoni szerelés, szerszámok
Started by
CURTISPAPI
, 2003. February 25. 21:21
Posted 2006. August 28. - 10:47
Posted 2006. August 28. - 10:41
ejha
nem mai bicot szervaltal
tarcsafek es v-fek is mind sajat felfogatasi pontot igenyel a vazon
tarcsafek az agyon is igenyel ilyen pontot/kat/-illetve feluletet-.
centirozni tudni kell.
vmikor megtanulja az ember es akkor tudja vagy jar szervizbe.
a 600 penz kb normalis ar egy centirozasert.
ennyi
nem mai bicot szervaltal
tarcsafek es v-fek is mind sajat felfogatasi pontot igenyel a vazon
tarcsafek az agyon is igenyel ilyen pontot/kat/-illetve feluletet-.
centirozni tudni kell.
vmikor megtanulja az ember es akkor tudja vagy jar szervizbe.
a 600 penz kb normalis ar egy centirozasert.
ennyi
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Posted 2006. August 28. - 10:26
Hali!
most vettem egy MTB-t. Nem valami márkás,de ez mindegy. Két dologban kellene segítség.
Az egyik a centírozás lenne. A kérdés a hogyan? Mármint kinek milyen fortélyai vannak erre? Mik a tapasztalatok? Küllõkulcs már beszerzés alatt. Állitólag ez már elég (ha lenne akkor jó lenne egy centírozóvilla) Vagy ha naon nehéz, vagy inkább érdemes elvinni szakmûhelybe, akkor tudtok-e mondani Maglód környékén egy olcsó (!) helyet? Mondjuk itt van egy tag, de az minimum 600 kerekenként. Ez nekem sok.
A másik kérdés a tárcsafék. Nekem most normál fékeke vannak fenn. A kérdés hogy fel tudok-e rakni rá - elõre-hátra - tárcsakéket somán, vagy spoc agy kell hozzá? Tehát hogy van ez? Még a fékrõl, hogy - ha nem tárcsát veszek, illetve kapok - akkor a V-fék simán feltehetõ a patkó helyett??
elõre is thx a sehgítséget
most vettem egy MTB-t. Nem valami márkás,de ez mindegy. Két dologban kellene segítség.
Az egyik a centírozás lenne. A kérdés a hogyan? Mármint kinek milyen fortélyai vannak erre? Mik a tapasztalatok? Küllõkulcs már beszerzés alatt. Állitólag ez már elég (ha lenne akkor jó lenne egy centírozóvilla) Vagy ha naon nehéz, vagy inkább érdemes elvinni szakmûhelybe, akkor tudtok-e mondani Maglód környékén egy olcsó (!) helyet? Mondjuk itt van egy tag, de az minimum 600 kerekenként. Ez nekem sok.
A másik kérdés a tárcsafék. Nekem most normál fékeke vannak fenn. A kérdés hogy fel tudok-e rakni rá - elõre-hátra - tárcsakéket somán, vagy spoc agy kell hozzá? Tehát hogy van ez? Még a fékrõl, hogy - ha nem tárcsát veszek, illetve kapok - akkor a V-fék simán feltehetõ a patkó helyett??
elõre is thx a sehgítséget
Posted 2006. August 28. - 00:06
Az ilyen dolgokat speciel vágom, mert tisztítószerekkel foglalkozom.
A mûszerfalápolók is sokáig szilikonosak voltak, de az újak (és jók) már mentesek. Állítólag a környezetvédelem miatt. Egy lóf..... csak nagyon sok autóban tönkretette a mûszerfalat.
Vannak ezek a szilikonos gumiápolók. Amikor befújod vele a gumit, akkor kurvajól néz ki. Aztán még jobban kiszárad, erre megint befújod............
Egyébként már láttam olyan szimeringet, amit folyamatosan ezzel a szarral fújtak. Pár hónap alatt berepedezett.(Mondjuk az nem telóban volt)
Szilikon a csöcsbe való!
A mûszerfalápolók is sokáig szilikonosak voltak, de az újak (és jók) már mentesek. Állítólag a környezetvédelem miatt. Egy lóf..... csak nagyon sok autóban tönkretette a mûszerfalat.
Vannak ezek a szilikonos gumiápolók. Amikor befújod vele a gumit, akkor kurvajól néz ki. Aztán még jobban kiszárad, erre megint befújod............
Egyébként már láttam olyan szimeringet, amit folyamatosan ezzel a szarral fújtak. Pár hónap alatt berepedezett.(Mondjuk az nem telóban volt)
Szilikon a csöcsbe való!
Posted 2006. August 27. - 23:45
Szilikonnal ne fújd a becsúszót, mert tönkreteszi a szimeringet!!!!
igen? :wtf:
en amugy az ilyen bringamoso cuccokat szeretem, mint muc-off, meg hope sh1t shifter. nagyon jok. befujkalod a bringat vele, aztan kis meleg viz a vodorbe, meg kefe, es gyonyoruen lehoz sarat, olajat, mindent. aztan szaraz ronggyal attorlom es kesz. haromnegyed orat meger. nekem legalabbis. alapveto karbantartas, hogy tiszta a bringa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Posted 2006. August 27. - 22:28
Posted 2006. August 27. - 21:52
ha csak siman lemosod rongyal, akkor elvileg nem folyik be, en is ugy szoktam, bar nekem monoblock van
Posted 2006. August 27. - 21:51
Ha a bringámat (mindent leszedek róla, kiv. talán a telót meg a hajtókart, ami LX int.) le szeretném mosni ronggyal és bõ vízzel, akkor mennyire kell odafigyelnem az említett részekre? Nem tudom, hogy a víz mennyire tud befolyni a monoblokkba...
A teló becsúszóját (Duke XC) kell-e befújni vmivel (szilikon?)?
A teló becsúszóját (Duke XC) kell-e befújni vmivel (szilikon?)?
White Horse
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Nothing is impossible. _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Cipõ!!! _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ Minden jóban van valami grammánia.
Posted 2006. August 27. - 16:57
Posted 2006. August 27. - 12:23
ja én is kaptam a monomhoz szakszerszámot
viszont eddig mindig 1 Ft-os volt a megoldás, viszont az 1Ft nem forint elvbõl kiindulva 2db 1 Ft-os már tökéletes volt
eppen ezert szoktam en eleve 2ft-ossal csinalni :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder
Posted 2006. August 26. - 20:04
ha forog a hátsó kerék akkor mozog a fogaskoszorúm is egy picit...
az agyam ment szét, vagy csak meg kell vmit (?) húzni, szorítani?
Ez normális jelenség, legalábbis alsó középkategórás agyaknál biztos.
Posted 2006. August 26. - 20:02
Helloka!
Bocsi hogy jövök megint az idióta kérdéseimmel! De szeretném megtudokaolni hogy van-e olyan webshop ahol árulnak Bondhus terméket? keresgéltem de valószínû hogy rossz helyen! Esetleg valakinek valami tippje?
Bocsi hogy jövök megint az idióta kérdéseimmel! De szeretném megtudokaolni hogy van-e olyan webshop ahol árulnak Bondhus terméket? keresgéltem de valószínû hogy rossz helyen! Esetleg valakinek valami tippje?
vendég_nhunor_*
Posted 2006. August 24. - 13:28
ha forog a hátsó kerék akkor mozog a fogaskoszorúm is egy picit...
Posted 2006. August 23. - 11:51
Posted 2006. August 23. - 10:54
abból is a 2000-es "környezetbarát" fajtab.r.i.g.e.c.i.o.l.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Posted 2006. August 23. - 10:48
Posted 2006. August 23. - 10:29
en muszaki tisztitoba aztattam kb napra, de annyra nem hatotta meg, persze sokminden kijott belole, de szerintem jobb egy lanctisztito spray