Sziasztok!
Már két hét után iszonyatosan recseg a teleszkópos bringám váza, nem tudjátok mitõl lehet, és hogy most mit csináljak vele? Köszi!
Egyántalán milyen váz és milyen teleszkóp? :lol1:
Sziasztok!
Már két hét után iszonyatosan recseg a teleszkópos bringám váza, nem tudjátok mitõl lehet, és hogy most mit csináljak vele? Köszi!
Gyermekeink képekben. Régebbi képek: ITT , pici Hanka itt és pici Ignác itt
No, én azt a képet nem bírom megnézni... Milyen kcs amúgy? AHS-2503?
--Trifo
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Csavar kilazít (mondjuk 5 teljes fordulatot), csavar fejét brutálisan lekalapál, hogy az ék/kúp kilazuljon. elvileg észre lehet venni, mikor lazult ki. Utána még brutálisabb kirángatás következik, ízlés szerint ütlegelés, elforgatás, csavarlazító, szitkozódás.Csõtök
Üdv mindenkinek új tag vagyok
Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet a stucnit kiszedni a villanyakbõl. Nekem csavaros van és vékony. Nem tom most megmondani hogy kópus-e belülrõl. Na az lenne a problémám hogy nem tudom kiszedni a stucnit.
hanem maga az anyag
de miért bántod a hajtómûvet?
"You want touch the sky? Fuck a duck and try to fly!"
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960Kilazítod a stucniban lévõ csavart és kihúzod fölfelé, ha nem megy ütögesd meg a csavart egy kicst és ki fog jönni.Csõtök
Üdv mindenkinek új tag vagyok
Azt szeretném megtudni, hogy hogy lehet a stucnit kiszedni a villanyakbõl. Nekem csavaros van és vékony. Nem tom most megmondani hogy kópus-e belülrõl. Na az lenne a problémám hogy nem tudom kiszedni a stucnit.
A sebesség mindent megold.
kormánycsapival kapcsban, én beraktam a fagyasztóba , 1-2 óra, kivettem bezsíroztam és szinte magátol bement (nah jó azért kicsit meg kellet igazitani kalapáccsal)
vagy ez morbid ?