Sziasztok!
Probálkoztam szite már mindennel, probálom egyenletesen szedni de nagyon nem akarja (kb 2mm-t mondult csak meg)
Mivel probálkozzak? Csapágylehúzó?
nekem eszembe nem jutna mással nekiállni,mint lehuzoval:)
Sziasztok!
Kérdeznék én is: mi van akkor, ha a négyszögtengelyes monoblokkon a baloldali hajtókar még küzdelmek és erõkarok árán sem akar olyan pozíciót felvenni, mint a jobb?
A lánctányéros oldalt szereltem fel elsõnek, nem téptem meg, csak amolyan érzésre ennyi elég alapon áttértem a másik oldalra, ahol ugyanezen technológia alkalmazásával láthatóan távolabbi pontban rögzült a hajtókar a tengely /=váz/ középvonalától. Ezen oldal kapott még néhány Nm-t a pofájába, de még mindig nem az igazi... Kb. 2-4mm-el messzebb van a pedál a támvillától, mint a másik oldalon (sötét volt már, nem mértem le pontosan).
Sajnos levétel elõtt nem néztem meg hogyan állt, szervizben volt szerelve utoljára, lehet, hogy akkor tolták el, mert javítás után az elsõ átdobó nehezebben váltott a legkisebb tányérra, mint azelõtt (beljebb csúszhatott a baloldali hajtókar?).
RAUH-Welt
B E G R I F F
Én rendeltem ilyet, mert régebbi trekking gépembõl egysebességest csináltam. Olyan szépen kiszakította a menetet a hajtókarból a hajtás-oldalon, hogy öröm volt nézni... Nem a lehúzó hibája volt, használt bringa volt, kétes tulajtól ,kevés karbantartással, csak szemléltetni akartam, hogy néha még célszerszámmal sem megy könnyen... Többek között ezért is kentem be saját bringám négyszögtengelyét.Nagyon baba cucc én is néztem de azt hittem van rá vmi frankó home-made megoldás. 2 megoldás van: Vagy rendelek egy iet vagy elviszem szervízbe (csak az eg jó messze van..)
Azért kössz szépen, akkor várnom kell:'(
RAUH-Welt
B E G R I F F
Monoblokk beszerelés elõtt állok - közvetlenül...
A hajtókarom leírásában 110mm-es tengelyû monoblokk javallott.
Ez megvan, Sh. BB-UN52-E!
Beraktam viszont az L oldalon a tengely nagyon kiáll, a hajtókar meg alig csúszik fel a tengelyre és az egész olyan csálé.
Monoblokk beszerelés elõtt állok - közvetlenül...
A hajtókarom leírásában 110mm-es tengelyû monoblokk javallott.
Ez megvan, Sh. BB-UN52-E!
Beraktam viszont az L oldalon a tengely nagyon kiáll, a hajtókar meg alig csúszik fel a tengelyre és az egész olyan csálé.
Sztem hajtómûleszedõvel...
Mondjuk 1 ien
"...hogy tudsz-e kegyelmezni, Úgy ahogy neked soha soha senki
S ha igen, hát jó leszel annak, Aki hagyja magát, mások is hagynak
Majd mindig, s Te ott állsz szelíden Hajnalban az utcán, és jól esik minden"
Egy egész helység bringaszerelésre? Gazdag gyerek lehetsz. Egyébként mi a neve a helységnek (hátha megtalálom a térképen)? (Csak egy kis nyelvtan .)
A sebesség mindent megold.
RAUH-Welt
B E G R I F F