Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2504 hozzászólás a témában

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás

Péel http://cgi.ebay.de/S...2|39:1|240:1318

és még van jó pár nap hátra, nem lesz olcsó a vége.

Nem semmi az eladó többi cucca sem. Esküszöm veszek egy komplett XTR szettet elásom 30év múlva meg elõveszem, hogy ezt nézzétek ez még bowdennel meg olajjal megy nem árammal tuti retro cucc. Imádnák az emberek.. Múltkor volt egy full állapotú XTR kar a német ebayon, de tányérok nélkül ,a kutya nem licitált rá emiatt, erre pont lemaradtam a végén pár Euroval. A vége 87Euro lett, ott dühöngtem, hogy ilyen nincs is..

Viszont hogy jó sztorit is említsek: sikerült egy piros színû NOS Ringle Zooka stucnit vennem, 43! Euroért (nemrég kelt el egy 130ért és 3éve a feketémet vettem 70 Euroért)mert az eladó nem írta ki, hogy NOS kult retro grafton kooka stb-stb. és a Ringle-tis Ringlé -nek írta, így nagyon kevesen mozdultak rá. Az viszont bomba mázli volt. Bár megnyugodni akkor fogok, ha csenget vele a postás.

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
ebayon biztos van, de hirtelen ezt rántottam elõ a kalapból:

http://www.firstflig...om/shifters.htm

itt aztán van minden.

Ha valakinek kellene ONZA cantifékbigyó írjon nekem egy privátot, én szeretnék tõlük pár apróságot köztük egy pár fekete Chill pill-t venni, 3dbot adnak 20 dollárért. Ha lenne még két ember le is bonyolítanám velük az egészet, a költségeket meg harmadolnánk. Jelentkezési sorrend dönt. :D

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.181 hozzászólás

http://www.lancele.c...pjumperComp.htm Tudok egy ilyet elég jó áron. Nincs rajta váltókar és a nyereg sem gyári. Természetesen ráfér egy nagygenerál. Szerintetek érdemes foglalkozni vele?

Mindenképpen! Nekem volt egy '90-es Stumpi Comp bicajom. A Tange Prestige csöves váz, 48-as méretben 1910g. Lemértem. Csak a rozsdára kell figyelni.

"Símán lehet venni hozzá hüvelykujjas váltókart"
HOL?
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Röfike.
Szerintem mindenképp érdemes rendberakatni, bár én elfogult vagyok. Símán lehet venni hozzá hüvelykujjas váltókart, vagy akár fékváltókart is.

Savanyú, ez a gép egyáltalán nem mondható tucatgépnek. 1991-ben ez volt a csúcs, és még japánban készült. Az xt szett is a legjobb volt. (Az xtr csak 92-ben jött)

Itthon egyáltalán nem volt elérhetõ ilyen kategóriájú gép, ha meg volt akkor megfizethetetlen kategóriába tartozott.

Én ekkor vettem az elsõ montim egy mongoose iboc sportot teljes exage 500 lx szettel, kivéve a fékpillangót ami xt volt 42.000 Ft.-ért.Csak a felét tudtam kifizetni a másik felét 3 hónap alatt törlesztettem.

Akkor ez nagyon sok pénz volt, s egy teljes xt-s gép ára verte a 60 ezret.

Úgyhogy hajrá én gatyába ráznám, s az sem mellékes, hogy cr-mo így ha elreped tudod hegeszteni.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

2003ban volt utoljara. SP-M910

szerintem azert alltak le vele mert senki nem vette. mondjuk ha jol emlexem valami 250gramm 330-as meretben, szoval igazabol nem is csoda.

Értem. Hát nem egy könnyû darab:D.

Az az XTR kar nekem is tetszik, akárhogy is csinálta!

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Mondjuk, csak egy Rönkugró!
Mennyi az annyi?

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
Régi Xt van rajta, városban szaladgálós, dagonyázós lenne esetleg a project, persze szépen rendberakva.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
:-))
ez jó
cimbinek is otthon úgy lett TV antenna tartó csõ csinálva,7végi házban, hogy egy kukázott öreg diamond back váz alsó+ felsõcsöve összehegesztve /belül egy csõvel/
de szélben nem igazi, bemozog a tekknika,hangyás az m1

röfike: célfüggõ szvsz
gyûjtõként, ha erre utaztál nem kérdés
használat szempontjából megint más
én sokat nem költenék rá tucatgép volt ez is anno

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás
http://www.lancele.c...pjumperComp.htm Tudok egy ilyet elég jó áron. Nincs rajta váltókar és a nyereg sem gyári. Természetesen ráfér egy nagygenerál. Szerintetek érdemes foglalkozni vele?

juby

juby

törzsvendég

• fórumtag
  • 540 hozzászólás
A gyüjtés meg olyan dolog ami egy kettö szenvedéllyé válik én sem akartam már összel belekezdeni egy negyedik bicoba de egy ismerös kezéböl kimentettem egy Koga Myata Terra Liner treking vázat az örült szétakarta vágni mert kellet volna neki egy csödarab hát adtam neki 1méter fél colos csövet és most gyüjtögetem az alkatrészeket na meg megpróbálom otthon elhitetni a családdal hogy kell egy treking nélküle megál az élet:D
:D ...Nem,nem tündérke a kívánság,az kívánság. Térdelj csak le szépen!:D

troger

troger

törzsvendég

• fórumtag
  • 296 hozzászólás
Sziasztok.

A mai napig be lehet szerezni, ilyen és ehez hasonló alkatrészeket, gyakorlatilag horror áron.

Azért jó az ebay, mert ott még fellelhetõek.

Péel http://cgi.ebay.de/S...2|39:1|240:1318

és még van jó pár nap hátra, nem lesz olcsó a vége.

Nekem jó pár régi alkatrészem és kerékpárom van, szintén így vitrinben, s lábon tárolva.

Volt úgy hogy egy 1992-es teljes xtr-es bringával felmentem a 24 órás versenyre, s a fiatalok kiröhögték, hogy néz ki a festése, a nagy öregek akik akkor kezdték meg csorgatták a nyálukat milyen gyönyörû darab.

Szerintem csak az tudja igazán értékelni ezeket a régi darabokat, aki a hõskorban kezdte a bringázást, vagy technikailag fogékony rá.

A többinek csak érdekes.
Merida a nyugat dácsiája, de jó a garis ügyintézése

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
olyan Coda-m nekem is volt, hulladek egy dizajn. a 3 tanyer egy anyagbol van kimarva, es nyilvan csak egyszerre lehet oket cserelni.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Olyan CODA kar meg volt XTR monóval az apróban sokáig 20-ért azt hiszem.

'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Szerintem festés + tamponnyomás. Nem nagy munka.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

kipage

kipage

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.954 hozzászólás
Ez milyen XTR kar? Ha egyedi akkor nagyon durván megcsinálta a feliratot..

Feltöltött kép

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

XTR nyeregcsõ gyártással mikor és miért álltak le?

2003ban volt utoljara. SP-M910

szerintem azert alltak le vele mert senki nem vette. mondjuk ha jol emlexem valami 250gramm 330-as meretben, szoval igazabol nem is csoda.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
XTR nyeregcsõ gyártással mikor és miért álltak le?

Camping Joe

Camping Joe

bentlakó

• fórumtag
  • 5.592 hozzászólás
Nekem van egy olyan LX elsõagyam, ami majdnem ugyanaz mint az XTR. keveset volt használva nagyon.

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.950 hozzászólás

Be kell tenni egy kis múzeumba, hogy mindenki megnézhesse.

Nézegetnéd mi? Persze mindenki azt tesz a pénzével amit akar, ez nem is kérdéses.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nyilvan. kapott egy kis szaten feluletkezelest, meg egy uj tipuskodot es maris nem DX hanem XTR :)

RAUH-Welt
B E G R I F F