Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2004. június 01. - 18:55
Ja még valami! Ha valakit érdekel nekem is van egy olyan Atala vázam + pár cucc hozzá eladó. dobjatok egy mélt és megbeszéljük: szelespeter@hotmail.com
by
Írta 2004. június 01. - 18:51
Hú az király! Köfi az urlt nagyon állat! Hogy milyen évjáratú a 600as azt még vadászom, de annyit azért tudok róla, h a hátsó váltó még teli kanalas (ergo nem egy mai szett. A váltó típusa RD-6400, bár gyanítom ez az összes 600ra igaz.
A bringa állapota TÖKÉLETES. Összesen kb. 500km van benne, és garázsban állt, holnap rohanok megvenni. Kösz a segítséget!
By
Írta 2004. június 01. - 18:28
Van
mégpedig az hogy szar, add oda nekem, nekem yo lessz! ;D
na ok.
Valoyában igen yo bringa az. de mire vagy kiváncsi?
s amugy miyen évyáratu tipusu 600as cuccok vannak rayta?állapota?
a columbus SL az igen yo csõ volt, ha yol tudom
info rola :::
http://www.classicre...hesini_main.htm
mégpedig az hogy szar, add oda nekem, nekem yo lessz! ;D
na ok.
Valoyában igen yo bringa az. de mire vagy kiváncsi?
s amugy miyen évyáratu tipusu 600as cuccok vannak rayta?állapota?
a columbus SL az igen yo csõ volt, ha yol tudom
info rola :::
http://www.classicre...hesini_main.htm
Írta 2004. június 01. - 18:15
Szevasztok!
A segítségeteket kérném a következõben: "Találtam" egy országúti bicót, bizonyos Chesini márkájut full 600as szettel és Colombus SL csövekbõl van. Szinte biztos hogy valami olasz gyártmány,de ezen kívûl semmit nem tudok róla. Van valakinek valamilyen infója errõl a márkáról?
Kösz a segítséget! by
Írta 2004. május 23. - 21:16
TOM
én 2900FT-os B+ fékkart használok ami átalakitható V és cantifékhez.(az egyik asszem 10, a másik fokozat 3x annyi bowdent húz.) (ez az ami a bikemag számában is volt most)
én a cantira állítottam és nagyonyol mükszik az országuti 600-as fékekkel.
én 2900FT-os B+ fékkart használok ami átalakitható V és cantifékhez.(az egyik asszem 10, a másik fokozat 3x annyi bowdent húz.) (ez az ami a bikemag számában is volt most)
én a cantira állítottam és nagyonyol mükszik az országuti 600-as fékekkel.
Írta 2004. május 23. - 15:06
Vettem egy regi Peugeot versenybicajt. At van alakitva egyeneskormanyosra, ezaltal a 105-os fekkarok hanyagolva lettek.
Most vmi egyszeru fekkar van fent, de iszonyat nehez huzni a feket, es persze nem is fog semmit.
Kerdes hogy a versenyfekkar mennyire kompatibils a V vagy canti fekkarral.
Most vmi egyszeru fekkar van fent, de iszonyat nehez huzni a feket, es persze nem is fog semmit.
Kerdes hogy a versenyfekkar mennyire kompatibils a V vagy canti fekkarral.
Írta 2004. május 23. - 08:05
Írta 2004. május 22. - 11:54
hali freebiker
az szép! ;D 11.ezret bõõõven megért.yo vásár volt.gratula.
a gallériámban szintén van egy Atala 1987 körüli, nézd meg .szerintem nagyban hasonlít a tiédre.
az ofmega hátsováltorol küldhetnél képet.
a haytokarrol ne..azt sayna ismerem...(sayna nem pozitiv)
fogadni mernék hogy modolo corsa fékes a tied is. vagy?
az szép! ;D 11.ezret bõõõven megért.yo vásár volt.gratula.
a gallériámban szintén van egy Atala 1987 körüli, nézd meg .szerintem nagyban hasonlít a tiédre.
az ofmega hátsováltorol küldhetnél képet.
a haytokarrol ne..azt sayna ismerem...(sayna nem pozitiv)
fogadni mernék hogy modolo corsa fékes a tied is. vagy?
Írta 2004. május 22. - 11:16
sziasztok! új vagyok itt! DE!!! vettem egy Atalát '86-ból 11.000-ÉRT! Tullio Tubin váz, Ofmega hajtómû, Ofmega hátsóváltó, Ambrosio 19 felni, ITM kormány, ITM kormányszár és egyéb finomságok. MTB állat vagyok, de ez a bringa *rvára megtetszett. Mai napig ez az edzõtársam, meg is nézték már egy párszor (persze a tetszés jutott felszinre). Megyek országúti versenyre is vele. Körös 100, Tisza-tó kör. Kék-fehér. Nagyon király!!
Képeket tudsz róla nyomatni?
Írta 2004. május 22. - 09:59
sziasztok! új vagyok itt! DE!!! vettem egy Atalát '86-ból 11.000-ÉRT! Tullio Tubin váz, Ofmega hajtómû, Ofmega hátsóváltó, Ambrosio 19 felni, ITM kormány, ITM kormányszár és egyéb finomságok. MTB állat vagyok, de ez a bringa *rvára megtetszett. Mai napig ez az edzõtársam, meg is nézték már egy párszor (persze a tetszés jutott felszinre). Megyek országúti versenyre is vele. Körös 100, Tisza-tó kör. Kék-fehér. Nagyon király!!
Írta 2004. május 21. - 14:13
ááaaaaa :'(
de szar napom volt...
reggel vittem magammal kereket átfüzetni mert a régi is szingos felnim megrepedt 2 hét Budapesttõl :-\(a szegecselésnél indulnak ki a repedések)
aztán látom hogy meghaylot a record agy tengeye hátul....elhaylitotta a paucsot is.. :-[ de naaagyon durván néz ki....
szal 2 hét megölte a record agyas szingo kerekeimet..nemistom mit mondyak...
lehet áttérek a drotperemre + valami normál agyra...
pedig oyan pofás igy a gép. :-\
szerencsére van még record agyamn..mayd kicserélem a tengeyt...dehát ez akkor is durva.
de szar napom volt...
reggel vittem magammal kereket átfüzetni mert a régi is szingos felnim megrepedt 2 hét Budapesttõl :-\(a szegecselésnél indulnak ki a repedések)
aztán látom hogy meghaylot a record agy tengeye hátul....elhaylitotta a paucsot is.. :-[ de naaagyon durván néz ki....
szal 2 hét megölte a record agyas szingo kerekeimet..nemistom mit mondyak...
lehet áttérek a drotperemre + valami normál agyra...
pedig oyan pofás igy a gép. :-\
szerencsére van még record agyamn..mayd kicserélem a tengeyt...dehát ez akkor is durva.
Írta 2004. május 18. - 11:41
hi! megválnék egy 1982-es shimano 600 ex full szettõl!Teljesen müködõképes de újitanák. ha valakit érdekel hivjon.cirka 35000ft-ért megválnák tõle.20-440-9758
Írta 2004. május 14. - 09:45
madve
örülök. ;D
méég nem :-[ mert nemigazán voltam othon, amikor igen akkor meg qrva nagy esõzések voltak.... :-\
akko pár régi mezzel(ha nem adtál mindent oda) Colnago/Campa "megdobhatnál" ha ugyse yo rád ;D
amugy az elõzõ oldalon(SS topic) lévõ SS összedobásával voltam elfoglalva...azért is pihent Milanetti.
Yob
örülök. ;D
méég nem :-[ mert nemigazán voltam othon, amikor igen akkor meg qrva nagy esõzések voltak.... :-\
akko pár régi mezzel(ha nem adtál mindent oda) Colnago/Campa "megdobhatnál" ha ugyse yo rád ;D
amugy az elõzõ oldalon(SS topic) lévõ SS összedobásával voltam elfoglalva...azért is pihent Milanetti.
Yob
Írta 2004. május 13. - 23:30
Hali! nekem is van rég mezem.egy kék Bianchi, meg egy hosszú ujjas kék-narancssárga Capri-Sonne-os Eddy Merckx felirattal a vállán,meg túrtam még egy rakat Campagnolosat meg Colnago-sat darabját 100forintért .csak a többi nem jó a testemre > (kell a kutyának ennyi izom, de hát a genetika, ez már nem jön le ) úgyhogy eladományoztam haveromnak.
Yobi!milyen a Milanetti?kipróbáltad már?én már kipróbáltam a DX fékeket.nagyon jól fognak!!!
üdv:madve
Yobi!milyen a Milanetti?kipróbáltad már?én már kipróbáltam a DX fékeket.nagyon jól fognak!!!
üdv:madve
Írta 2004. május 13. - 22:50
!!!!!!!!!!!!retro MTB katalogusok 1987-97 köztiek,
letöltthetõk itt, (Acrobat Reader kell hozzá)
www.mtb-kataloge.de
letöltthetõk itt, (Acrobat Reader kell hozzá)
www.mtb-kataloge.de
Írta 2004. május 13. - 20:31
Halihó
Ilyen szép Marinkája volt az egyik haveromnak is a 90-es évek közepén.Elég kuriózum volt már akkor is.
Ilyen szép Marinkája volt az egyik haveromnak is a 90-es évek közepén.Elég kuriózum volt már akkor is.
Írta 2004. május 12. - 16:49
Helló mindenki!
Találtam egy tanyabájkot, a feliratok: Hahn original és 1951. Van valakinek valami infója róla hogy mennyire különleges darabbal állok szemben?
Privi üzenetben vagy mailben, ha valamit találtok!
Köszi elõre is!
Találtam egy tanyabájkot, a feliratok: Hahn original és 1951. Van valakinek valami infója róla hogy mennyire különleges darabbal állok szemben?
Privi üzenetben vagy mailben, ha valamit találtok!
Köszi elõre is!
Írta 2004. május 10. - 19:49
Írta 2004. május 10. - 11:06
Nekem is van oldscool Campa pulcsim, nagyon komoly világítós-kék, belekötött viágbajnoki csíkokkal, a hátán meg van 2 zioppzáras zseb. Mindez fehér zippzárral. Nagyon komoly, túrtam 800 HUF-ért ;D
Írta 2004. május 09. - 23:27
apamnak is ilyen tankja van
hatalmas, teljesen letolt nyereggel is hosszu. 18kg, pedig alig van rajta valami.
Viszont valamelyik nap neztem hogy a felsocso el van repedve, ugyhogy meg ezt is meg lehet olni...
nem en voltam!!!
hatalmas, teljesen letolt nyereggel is hosszu. 18kg, pedig alig van rajta valami.
Viszont valamelyik nap neztem hogy a felsocso el van repedve, ugyhogy meg ezt is meg lehet olni...
nem en voltam!!!