Camponában lévõ bringabolt szeptember 17-én retro versenyt rendez. Konkrétumokért érdemes bemenni/betelefonálni
Üdv ! (nem tulaj/alkalmazott)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2005. augusztus 23. - 16:18

Írta 2005. augusztus 22. - 07:12

Sziasztok! Kaptam egy országúti vázat a festék le van marva és egy felirat van rajta "Super Vitus". Gondolom ez a váz szett anyaga. Van valami infótok?
Írta 2005. augusztus 15. - 12:55

Kalaius: eltaláltad! Én percekig visítotva röhögtem, annyira tetszett, mikor elõször láttam...
Yvorl: a gumi érdekelne, nézd meg lécci a méretét és ha jó, már mehet is a business.
WF
Yvorl: a gumi érdekelne, nézd meg lécci a méretét és ha jó, már mehet is a business.
WF
Írta 2005. augusztus 14. - 17:26

a 4es 1szerû; tsengõ!
hasonlót láttam rokonnál hátul a sufni bringatemetõ részében csak kevésbé volt rozsdás
hasonlót láttam rokonnál hátul a sufni bringatemetõ részében csak kevésbé volt rozsdás
Írta 2005. augusztus 12. - 18:35

hát nem tudom mi az a négyes...
de van fehér oldalszlü gumim..a méretre nem emlékszem..kb. az.
ha kell mayd beszélhetünk.

de van fehér oldalszlü gumim..a méretre nem emlékszem..kb. az.
ha kell mayd beszélhetünk.
Írta 2005. augusztus 08. - 19:32

Sziasztok retroszeretõk!
Újoncként hadd köszöntsek elõször is minden t.társat, aztán hadd kezdjem mindjárt egy kéréssel!
Szert tettem egy Puch clubman-ra (tényleg, mikori lehet?), ami remek állapotban van, szerintem nem ment összesen 200km-t. Mindene eredeti (Puch emblémás csengõ, kerékcsavarok, lámpák, eredeti sárvédõk, krómozott csomagtartó stb.), viszont a gumikat cserélni kellene. A mérete 27-584 és nem kapok sehol. 40-584-est tudtam venni, de az nem fér el a sárvédõkben. Valaki esetleg tudna segíteni rajtam? Persze fehér oldalú gumik kellenének:)
(Vár még a pincében egy Kestrel karbonváz is felújításra...)
WF
Újoncként hadd köszöntsek elõször is minden t.társat, aztán hadd kezdjem mindjárt egy kéréssel!
Szert tettem egy Puch clubman-ra (tényleg, mikori lehet?), ami remek állapotban van, szerintem nem ment összesen 200km-t. Mindene eredeti (Puch emblémás csengõ, kerékcsavarok, lámpák, eredeti sárvédõk, krómozott csomagtartó stb.), viszont a gumikat cserélni kellene. A mérete 27-584 és nem kapok sehol. 40-584-est tudtam venni, de az nem fér el a sárvédõkben. Valaki esetleg tudna segíteni rajtam? Persze fehér oldalú gumik kellenének:)
(Vár még a pincében egy Kestrel karbonváz is felújításra...)
WF
Írta 2005. augusztus 05. - 17:49

Írta 2005. augusztus 04. - 15:59

ahahát tényleg.
küldy még képeket!!
...
amugy összeraktam a bicayt.,csak egy uy lánc és markolat kell és mehet.
küldy még képeket!!
...
amugy összeraktam a bicayt.,csak egy uy lánc és markolat kell és mehet.

Írta 2005. augusztus 02. - 14:38

nem dolgozik, sõt nem is pesti. és igen eladta a marhája... 
vagyis cserélte más cuccokra. kár érte. ilyen fényezést mé életemben nem láttam. meg a campa cuccok. na mindegy. vannak még dolgai, majd dokumentálom õket és felkerülnek. csak õ is lusta meg én is

vagyis cserélte más cuccokra. kár érte. ilyen fényezést mé életemben nem láttam. meg a campa cuccok. na mindegy. vannak még dolgai, majd dokumentálom õket és felkerülnek. csak õ is lusta meg én is

YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2005. augusztus 02. - 11:57

szép ez a Wilier!!!!!!!!!!!!
és eladta??!!!
nem normális
ismerõs a haverod!! nem bicikliboltban dolgozik????
és eladta??!!!
nem normális
ismerõs a haverod!! nem bicikliboltban dolgozik????
Írta 2005. augusztus 01. - 19:32

hello
köszi..
hát azért élõben a festés nagyon gány..igazábol gödrös..és látszik hogy nem fedte be szinter a homokfuvást meg valahol kráteres is
((
szoval azért nem kiáállíási darab.
ma lett kész.
ugyhogy még be sem szereltem, de az eredeti alkatrészei lesznek rayta.:::
RITCHEY ULTRA 1992
Frame(17”) : Ritchey Logic super tubing 1900g
Serial Number: B 3055
Fork: Tange Struts 1340g
Serial Number: 11537
Headset: Ritchey Logic 1 1/8” 140g
Handlebar: Ritchey ForceLite 2014 T6 170g
Crankset: Ritchey Logic 26/36/46 175mm 660g
Rims: Ritchey Vantage Comp (2x ) 415g
Spokes: DT Swiss 1.8mm
Hubs: shimano DX
Brakes: shimano DX
Brakelevers: shimano DX
Dreallier rear/front: shimano DX
Saddle: Selle San Marco 308g
Seatpost: Ritchey Directional Mountain 27.0, 300mm 250g
Stem: Sameness 100mm 260g
Botom Bracket: shimano UN-71
ára..hát sayna mivel azértkopottas meghát a festés is elbaszás..igy erõsen alku tárgya..
bár azért sokta szaladgáltam vele ugyhogy max. megtartom edzõgépnek a téli idõszakra:)
köszi..
hát azért élõben a festés nagyon gány..igazábol gödrös..és látszik hogy nem fedte be szinter a homokfuvást meg valahol kráteres is

szoval azért nem kiáállíási darab.
ma lett kész.
ugyhogy még be sem szereltem, de az eredeti alkatrészei lesznek rayta.:::
RITCHEY ULTRA 1992
Frame(17”) : Ritchey Logic super tubing 1900g
Serial Number: B 3055
Fork: Tange Struts 1340g
Serial Number: 11537
Headset: Ritchey Logic 1 1/8” 140g
Handlebar: Ritchey ForceLite 2014 T6 170g
Crankset: Ritchey Logic 26/36/46 175mm 660g
Rims: Ritchey Vantage Comp (2x ) 415g
Spokes: DT Swiss 1.8mm
Hubs: shimano DX
Brakes: shimano DX
Brakelevers: shimano DX
Dreallier rear/front: shimano DX
Saddle: Selle San Marco 308g
Seatpost: Ritchey Directional Mountain 27.0, 300mm 250g
Stem: Sameness 100mm 260g
Botom Bracket: shimano UN-71
ára..hát sayna mivel azértkopottas meghát a festés is elbaszás..igy erõsen alku tárgya..
bár azért sokta szaladgáltam vele ugyhogy max. megtartom edzõgépnek a téli idõszakra:)
Írta 2005. augusztus 01. - 13:05

Végülis ide is beillik a fixim:
http://nova.uw.hu/Pics/IMG_2839.jpg
http://nova.uw.hu/Pics/moser.gif
Moser ez is, 1978-as pályaváz, a gyári pályavillával, Campa Pista hajtómûvel, 105-ös fékkarral (titánszínû), szintén titánszínû ITM kormánnyal (talán ez már túl új bele). Kicsit az összhatást a karbon nyeregcsõ rontja, de 27.0 -sból semmi más nem volt, így megkaptam azt 1500 ft-ért
, valamint a totális korhûség lerombolást tetéztem egy eggbeaterrel, mert szép és fõleg nagyon jó.
http://nova.uw.hu/Pics/IMG_2839.jpg
http://nova.uw.hu/Pics/moser.gif
Moser ez is, 1978-as pályaváz, a gyári pályavillával, Campa Pista hajtómûvel, 105-ös fékkarral (titánszínû), szintén titánszínû ITM kormánnyal (talán ez már túl új bele). Kicsit az összhatást a karbon nyeregcsõ rontja, de 27.0 -sból semmi más nem volt, így megkaptam azt 1500 ft-ért

Írta 2005. augusztus 01. - 12:12

ez gyönyörû!!!!
mit rax rá?
geometria? (tjah,meg ár?
)
ültél már rayta,vagy még nincs tapasztalat vele?
mit rax rá?
geometria? (tjah,meg ár?

ültél már rayta,vagy még nincs tapasztalat vele?
Írta 2005. augusztus 01. - 11:59

Írta 2005. augusztus 01. - 11:58

Kesz a Ritchey vázam fluyitása..népszerû néven restaurálása.Szóval ez egy Ritchey Ultra váz 1992-bõl , Ritchey Tange Logic csõszettbõl.
festve 1900g
..szinterezve lett gagyi lett...a matricákat én csináltam rá számitogépes program segitsgevel+ a eredtiek bescennelésével....
amugy komplett bicay megvan..szóval már csak össze kell szerelnem...
ya és ELADÓ esetleg ha..a bicay vagy csak a váz is...
festve 1900g
..szinterezve lett gagyi lett...a matricákat én csináltam rá számitogépes program segitsgevel+ a eredtiek bescennelésével....
amugy komplett bicay megvan..szóval már csak össze kell szerelnem...
ya és ELADÓ esetleg ha..a bicay vagy csak a váz is...

Írta 2005. július 07. - 15:46

assetom mi a neve, most költöztem a móriczra, az volt a legközelebb, a bartókról nyílik a zucca, ha a zöld pont...
mikor csekkolod le a cuccot, ma mindenképpen el akarom onnan hozni, hogy ne kerülgessék ott a srácok.
Nem akarom szétoffolni, felhívlak, megdumáljuk. oké?
mikor csekkolod le a cuccot, ma mindenképpen el akarom onnan hozni, hogy ne kerülgessék ott a srácok.
Nem akarom szétoffolni, felhívlak, megdumáljuk. oké?
Írta 2005. július 07. - 15:41

de yöhet.estleg. miyen az???
a ZöldPontban van????
hát ha kell a cucc ako semmivel.
mayd valamikor összefuthatunk biciklis éyszakai szorakozoheyen és meghivatom magam Traubira:)
a ZöldPontban van????
hát ha kell a cucc ako semmivel.
mayd valamikor összefuthatunk biciklis éyszakai szorakozoheyen és meghivatom magam Traubira:)
Írta 2005. július 07. - 13:57

yvorl, hej, köszi a kereket, de mivel tartozom? 
Illetve nem kell neked a maradék bordó alubicajom? tök új staffok vannak rajta, de nemtom hol tárolni, se pincém, se nagy lakásom, a boltbol meg ki akarják dobni.

Illetve nem kell neked a maradék bordó alubicajom? tök új staffok vannak rajta, de nemtom hol tárolni, se pincém, se nagy lakásom, a boltbol meg ki akarják dobni.