Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Please log in to reply
2504 replies to this topic

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
itt a kicsike. bocs a kepminosegert, kamerasmobil powa.
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

Povi_

Povi_

vendég

• fórumtag
  • 82 posts
Hello!

Keresek beszkennelt 1987-es, vagy 1988-as Shimano katalógust. Ha valaki tud segíteni, akkor azt köszönöm. Próbálkoztam keresni az interneten, de nem találtam, vagy nem voltam elég kitartó.
Igazából az 1050-es sorozatú 105-ös országúti szettre lennék kiváncsi (fotók, robbantott ábrák, adatok stb.).
Elõre is köszi!

Povi

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

tamaska!!!

A hátsó fékhez tartozó bowdenvezetõ (a nyeregvázcsövön) véletlenül nem került le róla?
Vagy esetleg nem tudsz olyat szerválni?

Nagy szükségem lenne rá...

hat azt neztem en is, hogy hogy van... :) akkor nem egyedi a problema. szal ezen is csak egy vezetoszem van, elol. vefeket raktam hatra [az osszeepitesnel fontosabb volt a hasznalhatosag, mint a korhuseg] es vegig futtattam a bovdenhazat.

kep jon delutan
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts

16osnak tunik. eleg kicsi.

Az nem jó. 18-20-as kellene. London? Budapest külvárosa :)

zOrg

zOrg

exgépész

• fórumtag
  • 5,740 posts
OFF
tatabike: saját kérésedre töröltem a regisztrációd.
ON
"In idem flumen bis non descendimus"

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts
tamaska!!!

A hátsó fékhez tartozó bowdenvezetõ (a nyeregvázcsövön) véletlenül nem került le róla?
Vagy esetleg nem tudsz olyat szerválni?

Nagy szükségem lenne rá...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
16osnak tunik. eleg kicsi. most lett kesz, gurultam vele egy kort. de a bicikli Londonban van, azt ugye tudod?

RAUH-Welt
B E G R I F F

-Henger-

-Henger-

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,181 posts
Hú, tamaska! Mekkora a váz? Lehet, érdekelne...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de, az mar sztem erosen az. mondjuk szamomra mar minden ami a shimano mega9 elott volt, az annak szamit. [kb 1999 es korabban]

en most egy 92es kona cinder cone -t butykolok, ha kesz, megy az ebayre. :matrix:

ja ilyen mint ez

RAUH-Welt
B E G R I F F

GeRGelu:

GeRGelu:

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Legujabb szerzemenyem, az avatarban lathato Kenhill Cube Geometric Line 28"-os trekking bicaj. 200CX-es cuccal van felszerelve. (sarvedoket es a lampakat en szereltem le rola teljes atzsirzas es pucolas utan)
Mostantol ez a mindennapi paripa.
Kinek mi a velemenye? Vagy a '92-es evjarat nem retro?

vendég_tatabike_*

vendég_tatabike_*
  • vendég
...

Mindig úgy bringáztam, ahogy én akartam, és lám, kikerült az acsarkodás, meg sunyizás, és ha elestem a bringával, az a magam hibája volt, és nem egy figyelmetlen versenyzõtársamé. Ez igaz átvitt értelemben az eddigi életemre is, szinte bármely területen. Tudod, nekem még nem volt fékváltókar, meg többforgáspontos fék, sõt, kezdetben még duplafalú felnit is csak német katalógusokban láttam. Lehet, hogy ezért tartottam ki sokáig, mert nem ültem bele a jóba, meg a tutiba. Most meg sajnos annyira hájtek ez az egész, hogy sokan azért nem kerékpároznak, mert nincs pénzük egy fullosabb bringára, az egyszerûbbet meg az égés és a lustaság miatt nem tekerik. Pedig milyen jók azok a régi bringák. Te nem szereted õket? Nekem csak olyan van. Remélem sikerült nem megbántani senkit, és némileg a topic témájánál is maradnom. Én tisztelem a munkátokat itt, és csak annyit kértem, hogy ne döngöljetek a földbe egyetlen hiba miatt. Minden jót.

a többi offtopic volt. töröltem

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
no akkor térjünk vissza a témához, ha kérhetem.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
tatabike

ugyen ez most igy müködik, a lényeg elvileg olvasnod kellett volna forum szabályzatot.
szóval ez már az uy elven mûködõ bikemag.

Markolatváltó!!

igen képzeld valmi olyasmi.
és beszarás... basszu minden t kidobtak kb. 20k g!!! alktrészem volt vadiuy iyen egy zsákban.
még régen meghirdettem az apróban is hogyakinek kell az vihet, de senki nem yelentkezett.
www.parkpre-italy.com www.parkpre.com
http://pix.bikemag.hu/album77
TEL.:30/4108066

jidaki

jidaki

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Az a fehérség az ottan egy jó oldskool markolatváltó?

vendég_tatabike_*

vendég_tatabike_*
  • vendég
Ja, ezek jó cuccok, ezekben még volt anyag. Mondjuk nem lenne gond a Sachs aggyal, mert a 28 furatos minden másban kompatibilis a 36-ossal, abból meg van egy új. Majd meglátom, annyira nem vagyok súlymániás, csak mivel az elsõ kerekem is 28 küllõs, frankón nézne ki ha a kontrásom hátul is az lenne.

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
itt van kép
nem mégis valami õsrégi 3 sebességes himano lehetett
de vaalmi 15 éves biztos volt ugyanis még a szocializmus ideyébõl lett összegyüytve aszem eg yzsáknyi alkatrész a csepel kerékpárgyárból.
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts

nkem volt egy uy!!! fûzetlen kontrás agyam valami spéci nyugati (angol?)

sturmey-archer?

RAUH-Welt
B E G R I F F

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,030 posts
csak azé nézd meg mert ezek a régi kontárs agyak a kempingeken elszoktak szaródni(kotyogni9 mg a kontra félkör hátratekerés után fog náluk

nkem volt egy uy!!! fûzetlen kontrás agyam valami spéci nyugati (angol?)
de kidobták itt a kollégiumban takarításkor...:(

vendég_tatabike_*

vendég_tatabike_*
  • vendég
Találtam egy majdnem új állapotú Sachs kontrás hátsó agyat, most arra akarok fûzni egy kereket hátra, tartalékba. Anyámnak meg van egy kempingje, szintén Sachs hátsó kontrás aggyal, ami meg azért jó, mert 28 lyukas. Arra meg rá kéne fûzni a 28 küllõs Mavic CXP30-as felnit, aztán királyságos...:)

vendég_tatabike_*

vendég_tatabike_*
  • vendég
Nekem csak sima van, nem Columbus csöves. De azért jó, nagyon csipázom. A kedvencem mégis itt balra a képen látható kontrás Ktm Formula. 3ezer forintért vettem, totál lepukkanva, ráköltöttem egy normálisabb bringa árát, gyakorlatilag csak a váz a régi, használtam futárkodni is, nagyon bejön, csak ne kelljen hirtelen megállni...:)