Én szegedi vagyok, egy itteni dekorcégnél csináltattam, biztos BP-en is van tucatnyi ilyen cég, kérj árajánlatot több cégtõl is, mert itt Szegeden is volt aki leakart húzni.. a sztori:
Bementem a céghez, mondom ez meg ez a matrica kellene, erre a tag:
-Az nem fog menni, aranyra nem lehet nyomtatni, de azt meg tudom csinálni, hogy jpg vagy akármilyen formátumban megcsinálom neked a matricát aztán valahol kinyomatod. Magamban gondoltam én is megtudom ezt csinálni, de azért megkérdeztem mennyit kérne érte, jött a válasz 20ezer... no komment.
Végül az egész matricázás a kiválasztott cégnél (reklám: Szitapont kft) kb 15ezerbõl állt meg, de ebben benne van a sok elbaltázott matrica elõállítása, egy tartalékszett, ha valami megsérülne meg a fõtétel az volt, hogy meg kellett vennem egy nagy tábla aranyfóliát, mert a cég nem tartott raktáron nincs rá kereslet. Két féle matrica technika van a vázon, az egyik a nagy feliratoknál sima körbekivágás és dupla ragasztással kellet feltenni, a másik a macerásabb a nyomtatott matrica. Ez gondolom elég nagy pepecselést igényelt, pláne, hogy a matricák zöme igen romos állapotban volt. Ha érdekel valakit, van egy darab aranyfóliás lapom ami megmaradt.
Köszi a sztorit
Akkor utánanézek én is itt Pesten.
Másrészrõl szomorú hogy tényleg ez szinte sport lett itt kis hazánkban hogy ki hogy tudja átbaszni a másik embert. Szánalom!

Sign In
Create Account

Back to top