De porfestett a váz. Egy céghez vittem akik direkt ilyennel foglalkoznak. Gondoltam ha az OCC a choppereinek a vázát porfesteti akkor az nekem is jó lesz. Nem vagyok egy technokrata beállítottságú a lakkozást is még kérdéses hogy fogom megoldani. Attól félek, hogy a lakk fel fogja oldani a nyomtatott matricák festék anyagát.
Van valami tippetek? Lehet marhaság de hirtelen az jutott eszembe, ha ragasztanék rájuk egy vékony átlátszó fóliát és még arra menne rá a lakk? Kicsit vastagabb lenne a matrica síkban, de akkor tuti nem oldaná le a festéket. De az is lehet, hogy le sem fogom lakkoztatni. Jó ez így.
Van még valamim amit érdemes lehet megmutatni. Készítek róla képeket hamarosan.
Csak azért kérdeztem mert szép fényes... a porlakk többsége azért többnyire nem éri el azt a fényességet, amit egy hagyományos lakk tud. Szvsz a normál oldószeres lakk szebb, de amit mi meg tudunk csináltatni (mármint ha nem küldjük vissza a gyárba egy újrafényezésre...) az nem lesz olyan ellenálló. Ez meg ugye egy használati tárgy esetében eléggé fontos.
Én a helyedben hagynám a lakkozást a porlakk nagyon strapabíró, ha jól csinálták meg. Szerintem az egész nagyon tákolt hatású lenne, ha leragasztod és úgy lakkozod és nem is biztos, hogy a porlakkozott felületen úgy tapad a színtelen lakk, ahogy elképzelted.
Szerintem nem lesz a matricádnak semmi baja, kivéve ha estleg esel vagy nekiütõdik vminek pont ott.
Én is most kezdek bele a matrica projektbe, nekem nem "aranyos", csak normál színes matricát kell csináltatnom, remélem sikerül szépre...
A matrica megvan corel fileban, úgyhogy a többi a kivitelezésen múlik...
http://www.flickr.com/photos/gorchev/show/
ennyit tud a telefonom
Penge, letisztult a gép. Bolt elõtt azért ne hagyd...

Nem tudok magamban zöld ágra vergõdni ezekkel az AMP villákkal: tudom, hogy a korszak meghatározói, meg innováció, meg minden, de nekem egy kicsit bonyolult az a csillapítási rendszer. Kicsit olyan, mint a K2 Shocks vagy mi a pék...
Hiába no, én a merev villában hiszek