Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2009. március 12. - 22:41
Találtam egy jó kis oldalt fõként retró vonalon érdekes, 1 órája nem bírok elszakadni:
http://www.cyclofiend.com/
Ha már volt, akkor bocs, nekem újdonság
http://www.cyclofiend.com/
Ha már volt, akkor bocs, nekem újdonság
Írta 2009. március 01. - 15:54
Írta 2009. március 01. - 15:51
Ha olyat keresel, ami a Campingeken is volt, nekem van kettõ. Egy barna, egy fekete.
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. március 01. - 15:39
vatera?
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 01. - 15:38
nem feltétlen olyan márkásra gondolok, Szputnyikokon is ilyen volt asszem. nóném
Írta 2009. március 01. - 15:35
brooks
issssszonyat draga
oder ebay
issssszonyat draga
oder ebay
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. március 01. - 15:26
Retro bõr szerszámostáskát tennék a bringámra. Merre felé érdemes keresgélni ilyesmit?
Írta 2009. március 01. - 14:14
Henger valami friss cuccra gondolsz? Arra lennék kíváncsi, ha valami szemcse bekerül fékezéskor a tárcsa és a pofák közé (mint az autókon aztán beleváj a tárcsába egy kört) és megbontja a karbont akkor mi a szöszt lehet csinálni?
Nem sokat. És akkor mi van? Felnifékkel még rosszabb a helyzet, tárcsa legalább messzebb van a kosztól. Egyébként semmi gond, lehet kevlár fedõréteggel készíteni. Olcsó, kb. 1 pár V fékpofa ára.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2009. február 28. - 22:00
Írta 2009. február 27. - 22:09
Karbon tárcsa érdekes dolog. Lehet, hogy kipróbálom idén.
Henger valami friss cuccra gondolsz? Arra lennék kíváncsi, ha valami szemcse bekerül fékezéskor a tárcsa és a pofák közé (mint az autókon aztán beleváj a tárcsába egy kört) és megbontja a karbont akkor mi a szöszt lehet csinálni? Nem tudom elképzelni, hogy ez mûködik. Pedig biztos, csak még én nem használtam montin tárcsaféket.
Írta 2009. február 27. - 21:36
Kipage a sátán vinne el, de szép!
'A gépjármûvezetõ nem ellenség, a közúti közlekedés nem háború, ebbõl következõen a helyváltoztatás nem túlélési gyakorlat!'
ELADÓ! http://forum.bikemag.../hirdetes-12960
Írta 2009. február 27. - 21:23
Karbon tárcsa érdekes dolog. Lehet, hogy kipróbálom idén.
Légy optimista! Ha citrommal kínál meg az élet, kérj hozzá Martinit!
Race, no Rest!
Race, no Rest!
Írta 2009. február 27. - 20:22
A német e'bayon extrán vad árak szoktak születni, de ki lehet fogni jó üzleteket is. Pl egy Ringle Zooka stucnit vettem 45 Euroért vadi újan dobozban ez elég bomba üzlet volt, mert ugyan olyan stucni kelt már el 130 Euroért is. Az utóbbi hónapokban nyitottam az amerikai e'bay felé ott is ki lehet fogni nagyon jó cuccokat, pl most várok egy szett vadiúj Paul Crosstop fékszettet, csak sokkal többet kell idegeskedni, mert hosszabb az átfutási idõ és nem tudni elõre, hogy a posta kiválaszt-e vámvizsgálatra. Meg egykét eladó azt sem tudja mi az a Magyarország, a szájukba kell rágni hogy a címbõl mi az ország a város stb..
Ha kell szívesen segítek regisztrálni meg ilyesmik.
Egy HT vázat vettem az e'bayon, 2õt meg a maxi-biketól vettem kompletten bringaként, aztán szétbontottam õket. A felesleges alkatrészeket eladtam, a többit meg beépítettem.
Ha kell szívesen segítek regisztrálni meg ilyesmik.
Egy HT vázat vettem az e'bayon, 2õt meg a maxi-biketól vettem kompletten bringaként, aztán szétbontottam õket. A felesleges alkatrészeket eladtam, a többit meg beépítettem.
Írta 2009. február 27. - 19:26
Lehet, hogy mégis érdemesebb lesz vásárolni az ebay-rõl. Mert itthon kezdenek nagyon vad árakat mondani egy-két jobb retro cuccra.
A Heavy Tools-okat is az ebay-rõl szerzed be?
A Heavy Tools-okat is az ebay-rõl szerzed be?
Írta 2009. február 27. - 19:25
A fékkar Devil. Német gyártmány, abszolút kis szériás cucc volt a 90es években, pár oldallal ezelõtt van róla rendes kép is. Ez egy Heavy Tools Equipe r1esre fog felkerülni. A santé szett értékbecslése engem is érdekel, nekem is van egy full állapotú karcmentes santé szettem eladósorban. Én 60ezer körülre saccolom az árát.
Írta 2009. február 27. - 19:14
kipage:
Nagyon jó a fekete-piros kombináció, ne is keverj hozzá több színt! A fékkar is Paul? Ez melyik gépedre lesz?
Nagyon jó a fekete-piros kombináció, ne is keverj hozzá több színt! A fékkar is Paul? Ez melyik gépedre lesz?
Írta 2009. február 27. - 15:10
üdv!szerintetek egy jó állapotban lévõ/alig használt full shimano santé szett(fékek,fékkarok,váltók,váltókarok,hajtómû, kormánycsapágy, agyak és sor) mennyit ér, vagy mi lehet az árfolyama?
Írta 2009. február 27. - 09:58
Írta 2009. február 26. - 23:57
letezik karbon tarcsa, masok is csinaljak. es vegulis a norlam acel tarcsakat is ugyanilyen csirke csavarok fogjak, csak nem 5 hanem 6 darab.
amugy szerintem is szuperszekszi
amugy szerintem is szuperszekszi
RAUH-Welt
B E G R I F F
Írta 2009. február 26. - 23:12
Már azt hittem hogy ez is a Tiéd... de megnyugodtam, amikor írtad, hogy nem
Elég kult...
Elég kult...