Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Please log in to reply
2504 replies to this topic

Smici

Smici

vendég

• fórumtag
  • 25 posts
Szerintem 96/97-ben már nem volt 7-es LX. Én 93 környékére tenném ez alapján.
Nekem is hasonló korú, felépitesû cangám van (Nakamura Infinity, csak LX agyak, XT hajtómû). Én a http://www.fa-techni...ano/DIGEST.html oldal segedelmével találtam ki, hogy 95-ös a Drága (akkor lett papucsos a fékpofa).
A villa nekem is DuoTrack, full elasztomeres. Nyáron, kánikulában 3cm-t mozog... Most cserélem Marzo XCR-re, ha meglesz, megmondom milyen.
Hugomnak van regi Schwinn-Csepel váza, amit egyszer én törtem el (nyeregcsõ-bilincsnél). Az akkor 8 éves vázat bevittem a boltba (ami a vásárlás óta gazdát és helyet cserélt), és szó nélkül kicserélték...

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Hali!

Az alkatrészekben egyet értek veled, de szerintem nincs baj azzal a vázzal.
Igazából van egy õrültködõ bicóm (Author A-Gang)
és e mellé kell egy túrabicó.
Igazából maga a váz tetszik, csaknem törik el a 60 kilóm alatt :)
Villa: ha más nem keresek egy merev villát!
Egyébként a bicikliért egy Mail python merevvillás bicót ajánlottam fel a gazdájának, közepesen jó cuccokkal kb. 45-50e huf értékben.

Üdv G

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
Gza

hali
háát 1996/1997es kb. (asszem a fekete LX akkor volt,de lehet hogy 95-ben is..bár aszt nem tom)
de azé hacsak nem piszkos olcso, valami yobb vázast nézé...az LX/stx-rc az korekt müködõ cucco csakaz adrenalin....hát...régen mintha sok srácnak törött az adrenalin váza...szal vigyázz
+a duotrak telo( most nekem is van és éppen ...hogyismondyam a hayam az égnekáll tõle mert beragadt-nem mozog- s nemtudom szétszedni ???...én se értem miért)

üdv.
yob

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem:
Lenne egy Schwinn Adrenalin bicikli cro-mo vázzal, full fekete LX szettel. (agyak asszem Stx-rc)
7-es fékváltókar és canti fékek.
Mikori lehet kb. ez a bicikli?
Most egy Duo Track teló van benne, helyette milyen villát lehetne szerezni bele ami illik hozzá és mondjuk mozog is. pl. :Marzo XC700?
Remélem sikerül megegyezni a mostani gazdájával és akkor rakok fel róla képeket is :)

Üdv G

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
cruxos:
barátomnak van jobb/bal is asszem 42es tányérral(d lehet hogy megvan a többi tányér is)
kicsit megvan szorulva srác, ugyhgy megkérdezem tõle nem e eladó.De szerinem igy se lessz olcsó.
Mennyit gondoltál érte?ird priviben.
üdv
yobi

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts
Nincs valakinek egy fölösleges, jobbos elsõ generációs Dura Ace hajtókarja, akár tányérokkal is? ???

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
ok. de egyelõre kerekeket gyártottam a saját bicóba -mtb- meg az asszonyéra -retro! ;D- kellett 7es kazi, lánc, ilyesmi, ugyhogy egyelõre másik o.uti váz error.
más:
Mit tudtok a kardánhajtásos bicókról, retro témában? Ma láttam a posta elõtt megkötve egy ilyen városi bicót szép pirrrros színben láccott rajta, hogy germánkukában született ujjá. A jobb láncvillában futott a tengely! ezért pillogtam rá, mint hal a szatyorban. Fotót sajna nem took mutatni, de amugy letisztult kis bicónak tûnt, csak nem gyõztem várni a gazdájára, hogy elkunyizzam ;D

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
country: yayay.
müanyag fékem nincsen. nagyon ritka ám az!
adok inkább Campa record agyakat ;D

http://www.bikemag.h...album161&page=2

csak vicc!! ;) nem, még nem ment el telyesen.

+ mutatnék mégvalamimet:

http://www.bikemag.h...-rock-hopper-93

savanyu:
a vázam szerintem kész ::)...de most hirdet egy srác 8 ezereért Puch vázat az aproban szintén..haytokar,középrész,elsõváltó stb...
Szerintem érdeklõdy utánna.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
kérem a nyereményem ;D ::)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
megnéztem alaposabban az MBAH hirdetést, de sajna nem ez a model van rajta, hanem késõbbi 1-2 évvel 956 vagy ilyesmi...

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
aha. a kanál a görgõkkel campa...
bár én se tudom tutira de biztos nem favorit mert nem megy rá...
:) azé nem fársztottam remélem senkit.

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
talán a görgõk de fáradt vagyok :-[

esetleg a kanál görgõkkel együtt campa?

nem a görgõk, nem

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
;D az.

de ha megmondod hogy magával a favorittal mi "nem stimmel"..akkor... ;)yo vagy.
most ne a campa dobozal hasionlitsd, hanem magában nézd...
de a campa is legyen a feyedben...

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 posts
favorit ;D

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
;D na aki megmondya mi nem stimmel ezen a képen kap egy egy pár old school mûanyag taiwani féket 1994-bõl... ;D ;D

http://www.bikemag.h...id=P1010025_001

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 posts
naa itt van képek proflexemrõl.::

http://www.bikemag.h...bumName=album64

sayna rossz állaptban van de már dolgozom a festéséhez szánt pénz elõteremtésén :)

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Hát a hajtókar, meg az elsõváltó érdekelne, ha tényleg abból a füstszínû családból való! Már csak az anyagiakat kéne megbeszélnünk. ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
egy hajtókar, egy elsõváltó (felülbilincses, felülbilincses, cro-mo vázra való) egy pár 7-es váltókar és esetlegesen egy hátsóváltó is van stx-bõl otthon.
melyik érdekel?

pbali

pbali

vendég

• fórumtag
  • 193 posts
Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy nincs-e valakinek néhány fütszínû stx alkatrésze (ha jól tudom kb. '96-'97-es lehet), mert a régi (97-es) cromo cruxomat fel akarom építeni velük, mert szerintem az illik a legjobban hozzája. ???

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
én is járok ide. mindig elolvasom, mi a történés a retrovilágban.
klein merevvilla: megkérdem a haveromat, mennyit ér neki.