gyûjtsd a vasat, és a fémet, ezzel is a hazát véded!!! :
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Retro - régi idõk bicaja
Indította
zOrg
, 2003. február 25. 13:57
Írta 2004. május 09. - 23:15
Írta 2004. május 09. - 22:51
Van egy nagykomoly legalább 50éves bringám, mely még a NAGY SZOVJETÚNIÓban készült! A márkáját és a nevét nem tudom leírni, mert olyan érdekes a ciril írásmód a számomra. Az érdekessége, hogy 28"-os a kereke és olyan, mint egy tank, ráadásul hosszú és nehéz is! Szerintem még 150 évet ki fog bírni. Még manapság is nyúzom az öreg tanyabájkot és bírja a kiképzést! Ha egyszer begyorsul, akkor megállíthatatlan. Fõ alapanyaga a bringának az acél!
Írta 2004. május 07. - 09:54
8)
azayo! nekem is van legalább 6-7 turkálós iyen mezem. s az a szép hogy én hordom is õket. designben sokkal yobbak voltak akkor! van egy fekete spanyol zászlóval keresztbe, meg ,Atala mez,+ osztrák csapatmezek/nadrágok ,Campagnolo pulcsi ...
Szoval ha láttok maratonokon v. pesten/zalában iyesmiket akkor az én vagyok.
azayo! nekem is van legalább 6-7 turkálós iyen mezem. s az a szép hogy én hordom is õket. designben sokkal yobbak voltak akkor! van egy fekete spanyol zászlóval keresztbe, meg ,Atala mez,+ osztrák csapatmezek/nadrágok ,Campagnolo pulcsi ...
Szoval ha láttok maratonokon v. pesten/zalában iyesmiket akkor az én vagyok.
Írta 2004. május 07. - 01:26
öccsém, mit leltem otthon:
éccsanyám vette egy turkálóban:valami exnyugatnémet senkifia kerós csapatmez függõleges szines vastag csikokkal állat nagyon dzsörzészrkó abba lehet büdüsdni rendesen, ha még emlékeztek a ált. isk. 6os kézilabdamezekre... na az a feeling ;D
szerintem beadom most nyáron 8)
éccsanyám vette egy turkálóban:valami exnyugatnémet senkifia kerós csapatmez függõleges szines vastag csikokkal állat nagyon dzsörzészrkó abba lehet büdüsdni rendesen, ha még emlékeztek a ált. isk. 6os kézilabdamezekre... na az a feeling ;D
szerintem beadom most nyáron 8)
Írta 2004. május 06. - 17:55
cruxos
mayd ha megtalálod nyomy rola 1 képet, mailben v. topicba.
Vagy csatolhatod a mezhez. :
mayd ha megtalálod nyomy rola 1 képet, mailben v. topicba.
Vagy csatolhatod a mezhez. :
Írta 2004. május 06. - 11:50
Van valamilyen Campa pedálom, egyik oldal, de én sem tudom hogy jobb vagy bal. Megnézem.
Írta 2004. május 04. - 20:45
szép Yeti:)
kéne kéne.
amugy most tudatosult 70 éves a Campagnolo idén..
van valakinek véletlenül bal oldali Campa pedálya, klipszes a 80-as évekbõl?mer kéne az egyik oldal...
hu..vagy a bal oldali van meg, és yobb kell?..na mindegyis.
mayd megnézem.
kéne kéne.
amugy most tudatosult 70 éves a Campagnolo idén..
van valakinek véletlenül bal oldali Campa pedálya, klipszes a 80-as évekbõl?mer kéne az egyik oldal...
hu..vagy a bal oldali van meg, és yobb kell?..na mindegyis.
mayd megnézem.
Írta 2004. május 04. - 16:38
Aki a Yetit szereti, rossz ember nem lehet. Fõleg, ha sajátjának mondhatja az 1es számút...
http://www.mtb-class...eine_bikes.html
http://www.mtb-class...eine_bikes.html
Írta 2004. április 28. - 22:40
Írta 2004. április 28. - 16:36
Írta 2004. április 28. - 12:01
Halihó
Emlékszem még ezekre a megoldásokra,de ilyet a békeidõkben láttam utoljára.Hivd fel a Velotade-det hátha van nekik elfekvõben.
Emlékeztek(bár a többség fiatal,legfeljebb õseitek)a Toldi nevezetû bicóra?60-70es évek gépe 26"-os kerekek kb 2.1,2.2 külsõgumi méret.Lehet,hogy a montit is a magyarok találták ki?
Van egy fotóm alkalom adtán majd megosztom.
Emlékszem még ezekre a megoldásokra,de ilyet a békeidõkben láttam utoljára.Hivd fel a Velotade-det hátha van nekik elfekvõben.
Emlékeztek(bár a többség fiatal,legfeljebb õseitek)a Toldi nevezetû bicóra?60-70es évek gépe 26"-os kerekek kb 2.1,2.2 külsõgumi méret.Lehet,hogy a montit is a magyarok találták ki?
Van egy fotóm alkalom adtán majd megosztom.
Írta 2004. április 25. - 19:05
Srácok segitsetek!
O.utimra hátsó sort keresek ,de spec olyat aminek még az utolsó fogaskerék menetes volt és ez rögzitette az egészet,az agyon kivül van a menet!
Aki tud segitsen plíz
Kösz.
O.utimra hátsó sort keresek ,de spec olyat aminek még az utolsó fogaskerék menetes volt és ez rögzitette az egészet,az agyon kivül van a menet!
Aki tud segitsen plíz
Kösz.
Írta 2004. április 21. - 22:44
Volna havernak egy eladó [glow=red,2,300]Scott[/glow] gépe.
Elég leélt állapotban van, de szvsz megéri felújítani.
http://www.bikemag.h...bumName=biznisz
Meg ebben az albumban van egy [glow=red,2,300]Bianchi Flash omega [/glow] váz is, az is eladó, ha valakit érdekel.
Elég leélt állapotban van, de szvsz megéri felújítani.
http://www.bikemag.h...bumName=biznisz
Meg ebben az albumban van egy [glow=red,2,300]Bianchi Flash omega [/glow] váz is, az is eladó, ha valakit érdekel.
Írta 2004. április 21. - 09:13
Szervusztok szakemberek!
Kérdésem, hogy mennyit merjek adni egy garantáltan 0 km-es Mali Ironman vázért? Ez még a (talán Oria) Cro-mo csöves és villával lenne!
Fogalmam sincs, mit ér most egy ilyen, az új Ironman váz asszem 20e körül van.
Kérdésem, hogy mennyit merjek adni egy garantáltan 0 km-es Mali Ironman vázért? Ez még a (talán Oria) Cro-mo csöves és villával lenne!
Fogalmam sincs, mit ér most egy ilyen, az új Ironman váz asszem 20e körül van.
Írta 2004. április 20. - 07:48
Szevasztok!
Nem olvastam még a fórumot, sajnos idõ hiányában nem is szándékozom egyelõre. Ebbe a témába csak most csöppentem bele, mert találtam olcsón, egy Easton Reflex vázat villával (a gépet egyészbe vettem hat ezerért, de a többi cucc kell fateromnak meg haveromnak róla [lx, xt ] 4me csak a villa meg a váz maradt. Ha tudna valaki régebbi Deore LX-XT, STX-RC cuccokat , az írjon e-milt (maxcreator@freemail.hu) , vagy privit, esetleg sms-t (06205874833). Csongrád megyében lakom, de ha a cucc nagyon tuti, meg jó az ár, akkor postán, esetleg el is megyek érte bringával (országútizom) a Vázról majd rakok fel klépeket a galery-be... elõre is kösz mindent.
Nem olvastam még a fórumot, sajnos idõ hiányában nem is szándékozom egyelõre. Ebbe a témába csak most csöppentem bele, mert találtam olcsón, egy Easton Reflex vázat villával (a gépet egyészbe vettem hat ezerért, de a többi cucc kell fateromnak meg haveromnak róla [lx, xt ] 4me csak a villa meg a váz maradt. Ha tudna valaki régebbi Deore LX-XT, STX-RC cuccokat , az írjon e-milt (maxcreator@freemail.hu) , vagy privit, esetleg sms-t (06205874833). Csongrád megyében lakom, de ha a cucc nagyon tuti, meg jó az ár, akkor postán, esetleg el is megyek érte bringával (országútizom) a Vázról majd rakok fel klépeket a galery-be... elõre is kösz mindent.
Írta 2004. április 08. - 23:02
Írta 2004. április 08. - 00:52
kösz shankeee!
na akkor igy volt s nem ugy. :-\
yah kérem..ez az ára ha valkinél 92-ben megáll az idõ... :
na akkor igy volt s nem ugy. :-\
yah kérem..ez az ára ha valkinél 92-ben megáll az idõ... :
Írta 2004. április 08. - 00:30
Írta 2004. április 08. - 00:21
Fekete volt!1993-ban tutibiztos nem volt fekete az lx.
Fekete agyak (még nem parallax), fekete hajtókar, low profil-os (ekkor még csak az XTR és LX volt ilyen, a DX és XT nem), SG-X tányérokkal, fekete canti-fékek. És a váltók is.
'92-ig volt ezüst.
Írta 2004. április 07. - 23:08
Smici
yah..yo az oldal. de itt a kezemben egy 1997es Shimano katalogus és az LXhez fekete agyak, és fekete váltó van! Az igaz hogy canti nem volt már...
de 1995 elött tuti nem volt isztán fekete az Lx család.
1993-ban tutibiztos nem volt fekete az lx.
a Schwinnye a barátomnak aszfalton felfelé!!! repedt meg az alsócsöve a feycsõtalálkozásnál....azt is simán cserélték. ;D Rendes cég. bár persze yobb lenne ha nem kéne visszavinni.
yah..yo az oldal. de itt a kezemben egy 1997es Shimano katalogus és az LXhez fekete agyak, és fekete váltó van! Az igaz hogy canti nem volt már...
de 1995 elött tuti nem volt isztán fekete az Lx család.
1993-ban tutibiztos nem volt fekete az lx.
a Schwinnye a barátomnak aszfalton felfelé!!! repedt meg az alsócsöve a feycsõtalálkozásnál....azt is simán cserélték. ;D Rendes cég. bár persze yobb lenne ha nem kéne visszavinni.