Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Retro - régi idõk bicaja

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
2511 hozzászólás a témában

madve

madve

törzsvendég

• fórumtag
  • 537 hozzászólás
Hali! nekem is van rég mezem.egy kék Bianchi, meg egy hosszú ujjas kék-narancssárga Capri-Sonne-os Eddy Merckx felirattal a vállán,meg túrtam még egy rakat Campagnolosat meg Colnago-sat darabját 100forintért :).csak a többi nem jó a testemre >:( :((kell a kutyának ennyi izom, de hát a genetika, ez már nem jön le :)) úgyhogy eladományoztam haveromnak.
Yobi!milyen a Milanetti?kipróbáltad már?én már kipróbáltam a DX fékeket.nagyon jól fognak!!!
üdv:madve

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
!!!!!!!!!!!!retro MTB katalogusok 1987-97 köztiek,
letöltthetõk itt, (Acrobat Reader kell hozzá)

www.mtb-kataloge.de

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Ilyen szép Marinkája volt az egyik haveromnak is a 90-es évek közepén.Elég kuriózum volt már akkor is.

DHR

DHR

vendég

• fórumtag
  • 253 hozzászólás
  • LocationBudapest
Helló mindenki!
Találtam egy tanyabájkot, a feliratok: Hahn original és 1951. Van valakinek valami infója róla hogy mennyire különleges darabbal állok szemben?
Privi üzenetben vagy mailben, ha valamit találtok!
Köszi elõre is!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
csurgatni
http://www.bike03.at/seiten/marin.htm

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.760 hozzászólás
Nekem is van oldscool Campa pulcsim, nagyon komoly világítós-kék, belekötött viágbajnoki csíkokkal, a hátán meg van 2 zioppzáras zseb. Mindez fehér zippzárral. Nagyon komoly, túrtam 800 HUF-ért ;D

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
apamnak is ilyen tankja van
hatalmas, teljesen letolt nyereggel is hosszu. 18kg, pedig alig van rajta valami.
Viszont valamelyik nap neztem hogy a felsocso el van repedve, ugyhogy meg ezt is meg lehet olni...
nem en voltam!!! ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
gyûjtsd a vasat, és a fémet, ezzel is a hazát véded!!! ::) ;)

blackfox

blackfox

vendég

• fórumtag
  • 135 hozzászólás
Van egy nagykomoly legalább 50éves bringám, mely még a NAGY SZOVJETÚNIÓban készült! A márkáját és a nevét nem tudom leírni, mert olyan érdekes a ciril írásmód a számomra. Az érdekessége, hogy 28"-os a kereke és olyan, mint egy tank, ráadásul hosszú és nehéz is! Szerintem még 150 évet ki fog bírni. Még manapság is nyúzom az öreg tanyabájkot és bírja a kiképzést! Ha egyszer begyorsul, akkor megállíthatatlan. Fõ alapanyaga a bringának az acél!

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
8)
azayo! nekem is van legalább 6-7 turkálós iyen mezem. s az a szép hogy én hordom is õket. designben sokkal yobbak voltak akkor! van egy fekete spanyol zászlóval keresztbe, meg ,Atala mez,+ osztrák csapatmezek/nadrágok ,Campagnolo pulcsi ...
Szoval ha láttok maratonokon v. pesten/zalában iyesmiket akkor az én vagyok. :)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
öccsém, mit leltem otthon:
éccsanyám vette egy turkálóban:valami exnyugatnémet senkifia kerós csapatmez függõleges szines vastag csikokkal állat nagyon dzsörzészrkó abba lehet büdüsdni rendesen, ha még emlékeztek a ált. isk. 6os kézilabdamezekre... na az a feeling ;D

szerintem beadom most nyáron 8)

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
cruxos

mayd ha megtalálod nyomy rola 1 képet, mailben v. topicba.
Vagy csatolhatod a mezhez. ::)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Van valamilyen Campa pedálom, egyik oldal, de én sem tudom hogy jobb vagy bal. Megnézem.

yvorlpu

yvorlpu

törzsvendég

• fórumtag
  • 328 hozzászólás
szép Yeti:)

kéne kéne.:)

amugy most tudatosult 70 éves a Campagnolo idén..

van valakinek véletlenül bal oldali Campa pedálya, klipszes a 80-as évekbõl?mer kéne az egyik oldal...
hu..vagy a bal oldali van meg, és yobb kell?..na mindegyis.
mayd megnézem.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Aki a Yetit szereti, rossz ember nem lehet. Fõleg, ha sajátjának mondhatja az 1es számút... :o

http://www.mtb-class...eine_bikes.html

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Nekem meg eredeti Toldi ;D,de azért megköszönném.

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
A Toldiról van eredeti típuslapom, majd beteszem a galériába!

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Emlékszem még ezekre a megoldásokra,de ilyet a békeidõkben láttam utoljára.Hivd fel a Velotade-det hátha van nekik elfekvõben.
Emlékeztek(bár a többség fiatal,legfeljebb õseitek)a Toldi nevezetû bicóra?60-70es évek gépe 26"-os kerekek kb 2.1,2.2 külsõgumi méret.Lehet,hogy a montit is a magyarok találták ki? ;)
Van egy fotóm alkalom adtán majd megosztom.

edidani

edidani

vendég

• fórumtag
  • 18 hozzászólás
Srácok segitsetek!
O.utimra hátsó sort keresek ,de spec olyat aminek még az utolsó fogaskerék menetes volt és ez rögzitette az egészet,az agyon kivül van a menet!
Aki tud segitsen plíz

Kösz.

langferi

langferi

törzsvendég

• fórumtag
  • 348 hozzászólás
Volna havernak egy eladó [glow=red,2,300]Scott[/glow] gépe.
Elég leélt állapotban van, de szvsz megéri felújítani.
http://www.bikemag.h...bumName=biznisz

Meg ebben az albumban van egy [glow=red,2,300]Bianchi Flash omega [/glow] váz is, az is eladó, ha valakit érdekel.