Biztos rendes bicajnak számított ez annak idején, mert nincs rajta sárvédőszem (már gyári villán, elnézést). Emlékszem azokra a Y vázakra, extra fényezésük volt, tényleg.
Nagykovácsi, mivel 300 m tengerszint felett van és egy erdőkkel körülvett zárt völgy, nagy káposztatermő vidék volt régen, de manapság már a paprika-paradicsom, sőt a padlizsán is megy kis szerencsével szabadföldön is, amlyen meleg nyarak vannak. Ubi is, persze, és minden, amit ad pluszt a boltihoz képest.
Sajnos sokszor a kerékpár rovására megy a kerti munka ezért, ezzel a géppel igyekszem kedvet csinálni magamnak, mert a környék nagyon alkalmas, hétköznap tursiták sem zavarnak.
Tudom, hogy mi a véleményed a gitárhúrozásról, tényleg kicsit simogatja az ember lábát, de szerintem jobb, mint az alsócsöves kaliforniai dizájn. Nekem a Karakoram és a Zaskar is alsócsöves volt, utáltam.
Közbe beugrott, hogy a fékkarok is újak, nincs áruk már manapság, alig volt drágább a speed-dialos a simánál. Az XT fék elöl vállalhatatlan volt, nyekergett, akármit varázsoltam, elő kellett ásnom az xtr-t, amiben találtam még szürke kool-stopot, maradt is benne!
ó, az én gitárhúros véleményem épp teljesen irreleváns, el ne vegye senki kedvét!
ettől még klassz bicaj!
jó kis fékkarok ezek, nekem is van egy pár. egy bajom van velük (kiskezűek gondja), hogy a karok tengelye viszonylag messze van a kormánytól, így kicsit ortopédul néz ki, ha megfelelően közel állítom, hogy el is érjem. de ettől még jó kis cucc. a "nincsen ára"-ról ju eszembe, pár hete valami egészen meredek áron tudtam elpasszolni egy '98-as XT fékkar párt. a garázsban porosodó Cruxot díszítette (amolyan pit-bike, alig fut), hát elpasszoltam, kapott egy fiókos, mégrégebbi Avidot. ![]()
párhuzamos XT( R ) fék, a kúlság ne továbbja, de gyakorlati hasznát sosem láttam/éreztem. ![]()
klassz hely lehet ez a káposztaföld Nagykovácsi, egyszer meg kellene már nézzem, talán még sosem voltam ott. gondolom, a kertészkedés jól ki tud kapcsolni. (rossz párhuzam, de én a térkő-közök "gyomlálásánál" relaxálóbb elfoglaltságot még nem találtam.)
Kisherceg módosította - 2026. május 19. - 21:39

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére