A hétévgi tatabány versenyrõl lécci nyomjatok már infokat! hol a pálya, szálláslehetõségek....
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. október 27. - 14:53

Írta 2003. október 27. - 13:53

Azért nem mentem le mert nem fogok egy csomót vzetni és egy csomó pénzt elkölteni, hogy szekszárdon tologathassak!!! Elég nekem a tologatás tokodon!!! Meg emúgy is hideg volt és még a biciklim sincs 100 %-ig készen!!!
Amúgy mien volt a verseny ? ? ?
MEnnyire volt ázott a pálya ? ? ?
Amúgy mien volt a verseny ? ? ?
MEnnyire volt ázott a pálya ? ? ?
Írta 2003. október 27. - 08:58

Majorkám! Ha ennyire unatkoztál hétvégén, akkor miért nem mentél le Szekszire? Dani! Engem érdekelne, hogy mi lett a vége! Vagyis ide az eredménylistát!
Tatabánya majd ma kiderül, hogy tudok-e 1álltalán menni. A beosztásomba belekukkantok..
Tatabánya majd ma kiderül, hogy tudok-e 1álltalán menni. A beosztásomba belekukkantok..
Írta 2003. október 26. - 19:51

Hali
Mindenki sajnálhatja, aki nem tudott vagy nem akart eljönni az Szekszárdi versenyre. Szerintem megint jó volt, végre nem volt semilyen kavarodás az idõmérésben, meg semmiben. Mindenki azt mondta hogy jól érezte magát. Majd teszek fel eredmény listát hátha valakit érdekelne.
Szerencsénkre elég jó idõ volt, egy kicsit hideg volt, de egész nap sütött a nap.
Ha valaki esetleg kedvet kap aszekszárdi lazítós tekeréshez akkor azt jõvõre várjuk a tavaszi Dh -ra és a nyár eleji Városi Dh versenyünkre. Egyenlõre ezek vannak tervbe. De pontos idõpontot mindenképpen jó elõre közlünk.
Üdv mindenkinek
[pre][/pre]Nagy Dani
Mindenki sajnálhatja, aki nem tudott vagy nem akart eljönni az Szekszárdi versenyre. Szerintem megint jó volt, végre nem volt semilyen kavarodás az idõmérésben, meg semmiben. Mindenki azt mondta hogy jól érezte magát. Majd teszek fel eredmény listát hátha valakit érdekelne.
Szerencsénkre elég jó idõ volt, egy kicsit hideg volt, de egész nap sütött a nap.
Ha valaki esetleg kedvet kap aszekszárdi lazítós tekeréshez akkor azt jõvõre várjuk a tavaszi Dh -ra és a nyár eleji Városi Dh versenyünkre. Egyenlõre ezek vannak tervbe. De pontos idõpontot mindenképpen jó elõre közlünk.
Üdv mindenkinek
[pre][/pre]Nagy Dani
Írta 2003. október 26. - 19:35

Havasrol nem tudok, de mar szervezodik az idei Jegdual. Amint tudok valami pontosabbat, egybol irok.
Írta 2003. október 25. - 22:53

Nem lesz télen valami havas DH?
Külföldön szokott lenni...
én díjaznék egy ilyet...
Külföldön szokott lenni...
én díjaznék egy ilyet...
Írta 2003. október 25. - 09:36

Sziasztok! Megy a hétvégén valaki pécsrõl szekszárdra versenyre?? Ha netán van még egy hely a kocsiban,akkor légyszi szóljatok,mert nekem nincs autóm,és az összes forrás elapadt ma reggelre... köszi:Sapka
Tel.:30/216-2886
Tel.:30/216-2886
Írta 2003. október 24. - 21:48

Az más!!!
Akkor csak a hovatkozás van elszúrva!!!
Ezt kéne beírni az "ITT" hivatjozásához: http://www.hajtaspaj...ikli/hpdh03.htm
Bocsi az alaptalan gyanusítgatásért!!!
Akkor csak a hovatkozás van elszúrva!!!
Ezt kéne beírni az "ITT" hivatjozásához: http://www.hajtaspaj...ikli/hpdh03.htm
Bocsi az alaptalan gyanusítgatásért!!!
Írta 2003. október 24. - 21:43

hja..en is arra gondoltam amire Palmi..en is ott voltam de ez nem jelent semmit ugylaccik ;D
Írta 2003. október 24. - 21:34

Írta 2003. október 24. - 21:27

Pedig tényleg ez van a honlapon!!! Nézd meg nyugodtan!!! www.bikemag.hu!!! 
Viszont ott van a hajti pajti lapján az eredmény!!! Nézd meg: http://www.hajtaspaj...cikli/index.htm
Én ott voltam és tanusíthatom, hogy ez volt az eredmény!!!

Viszont ott van a hajti pajti lapján az eredmény!!! Nézd meg: http://www.hajtaspaj...cikli/index.htm
Én ott voltam és tanusíthatom, hogy ez volt az eredmény!!!
Írta 2003. október 24. - 21:12

sztem azert ez kicsit durva tevedes lenne..valami gixer lehet a dologba, ekkorat nem hiszem hogy hibaznak..

Írta 2003. október 24. - 21:04

Nagy unalmamban iten nézegetem a netet és gondoltam megnézem (amit amúgy sosem szoktam) a bikkmakk lap elsõ oldalát is!!!
Nézem, nézem, erre mi jön szembe... nini:
"Hajtás Pajtás Downhill Magyar Köztársaság Kupa"
Nõk:
1. Kiss Dalma
2.Király Katalin
3.Koczka Zsófia
Férfiak:
1. Nagy Attila
2.Pósa Péter
3. Somogyi Zsolt
Junior:
1.Kolozsvári Tibor
2.Szedõ Tamás
3.Koczka Levente
Senior:
1.Stefánka Zoltán
2.Halász Csaba
3.Lábas Lajos
Hobby:
1.Udvardi Szabolcs
2.Székely András
3.Balogh József.
Nos ez nem is rossz csak nem ez volt az eredmény!!!
Hanem:
Nõk:
1.Kiss Dalma
2.Turi Zsuzsanna
3.Vengrin Rita
Férfiak:
1.Kinda Géza
2.Prájczbo Péter (ez van a hajtipajti oldalán, de Õ véletlenül nem Prajcer? ? ?)
3.Berényi Tibor
Junior:
1.Kolozsvári Tibor
2.Koczka Levente
3.Csatlós János
Senior:
1.Somoghy Tamás
2.Stefánka Zoltán
3.Talián József
Hobby:
1.Somogyi Zsolt
2.Bartos Krisztián
3.Hámori Spálya Bálint
Gondoltam ez hozzátartozik az igazsághoz...
Nézem, nézem, erre mi jön szembe... nini:
"Hajtás Pajtás Downhill Magyar Köztársaság Kupa"
Nõk:
1. Kiss Dalma
2.Király Katalin
3.Koczka Zsófia
Férfiak:
1. Nagy Attila
2.Pósa Péter
3. Somogyi Zsolt
Junior:
1.Kolozsvári Tibor
2.Szedõ Tamás
3.Koczka Levente
Senior:
1.Stefánka Zoltán
2.Halász Csaba
3.Lábas Lajos
Hobby:
1.Udvardi Szabolcs
2.Székely András
3.Balogh József.
Nos ez nem is rossz csak nem ez volt az eredmény!!!
Hanem:
Nõk:
1.Kiss Dalma
2.Turi Zsuzsanna
3.Vengrin Rita
Férfiak:
1.Kinda Géza
2.Prájczbo Péter (ez van a hajtipajti oldalán, de Õ véletlenül nem Prajcer? ? ?)
3.Berényi Tibor
Junior:
1.Kolozsvári Tibor
2.Koczka Levente
3.Csatlós János
Senior:
1.Somoghy Tamás
2.Stefánka Zoltán
3.Talián József
Hobby:
1.Somogyi Zsolt
2.Bartos Krisztián
3.Hámori Spálya Bálint
Gondoltam ez hozzátartozik az igazsághoz...
Írta 2003. október 24. - 16:41

Kedves Sexárdiak!!
szeretnék kérni félóránként, de minimum 2-3 óránként helyszini idõjárás jelentést.
Azt már tudom Gorgo-tól, hogy ma még nem esett, de kicsit nedves az agyagos talaj.
Mivel reggel havazásban mentem melózni arra lennék kiváncsi, hog yott is várható ilyen meteorológiai tevékenység?
Ha megyek akkor csak Vasárnap Zeddel. Voncsival, reggel, tehát, ha lehet akkor egy pályáig eljuttató segítõ expedícióval segíthetnétek utunkat.
Ja és forralt bort is hozhattok a PU-ra:)))
szeretnék kérni félóránként, de minimum 2-3 óránként helyszini idõjárás jelentést.
Azt már tudom Gorgo-tól, hogy ma még nem esett, de kicsit nedves az agyagos talaj.
Mivel reggel havazásban mentem melózni arra lennék kiváncsi, hog yott is várható ilyen meteorológiai tevékenység?
Ha megyek akkor csak Vasárnap Zeddel. Voncsival, reggel, tehát, ha lehet akkor egy pályáig eljuttató segítõ expedícióval segíthetnétek utunkat.
Ja és forralt bort is hozhattok a PU-ra:)))
Írta 2003. október 24. - 12:43

Köszi Major a kimeritõ választ.
Asszem jövõre boldogítalak titeket az összes dh versenyen ;D
Asszem jövõre boldogítalak titeket az összes dh versenyen ;D
Írta 2003. október 23. - 20:23

Tatabányán hol vannak szálláslehetõségek apálya közelében, és hol van a pálya???
Írta 2003. október 23. - 20:07

LCS! jönnöd kell hátha idén is szétáznunk Tatabányán. ( Meg aztán lehet, hogy kapunk idén is egy frankó "Országúti Amatõr Kerékpárverseny" feliratú DH-s képekkel ellátott polót)
Írta 2003. október 23. - 19:58

Egyszerû:
Álltalában kategóriák:
-Elit(A profi férfiak)
-Nõi(Az összes csajszi)
-Senior(Minden 30 feletti férfi)
-Junior(Minden 18 alatti kissrác, néha van külön Junior Nöi és néha van Junior1 és 2 külön, ilyenkor az egy 14 alatti srások a 2 14-18ig)
-Hobby(Minden nemprofi férfi 18 és 30 között)
-Szabadidõ(Ez is ritka, ez elvileg a licensz nélküli amatõröknek van!!!)
Elvileg:
-Nehezebb kategóriába lehet nevezni, azaz ha 30 felett vagy még mehetsz Elittban, vagy ha hobbista vagy akkor is mehetsz Elittben, de fordítva nem!!! (Mogyi mégis hobbyban ment a BPDH-n, na mindegy...)
-Hobbyban, ahol Te is indulni fogsz, elvileg a bukó kötelezõ csak!!! Elvileg elittben kéne mindenféle, de ott sem nézik szóval mindegy...
-Szintén elvileg ahhoz, hogy DH versenyen indulhass egyesületi tagsággal és licenszel kell rendelkezned, de ezt sosem nézik sehol szóval TÖK mindegy!!!
Ennyi!!!
Álltalában kategóriák:
-Elit(A profi férfiak)
-Nõi(Az összes csajszi)
-Senior(Minden 30 feletti férfi)
-Junior(Minden 18 alatti kissrác, néha van külön Junior Nöi és néha van Junior1 és 2 külön, ilyenkor az egy 14 alatti srások a 2 14-18ig)
-Hobby(Minden nemprofi férfi 18 és 30 között)
-Szabadidõ(Ez is ritka, ez elvileg a licensz nélküli amatõröknek van!!!)
Elvileg:
-Nehezebb kategóriába lehet nevezni, azaz ha 30 felett vagy még mehetsz Elittban, vagy ha hobbista vagy akkor is mehetsz Elittben, de fordítva nem!!! (Mogyi mégis hobbyban ment a BPDH-n, na mindegy...)
-Hobbyban, ahol Te is indulni fogsz, elvileg a bukó kötelezõ csak!!! Elvileg elittben kéne mindenféle, de ott sem nézik szóval mindegy...
-Szintén elvileg ahhoz, hogy DH versenyen indulhass egyesületi tagsággal és licenszel kell rendelkezned, de ezt sosem nézik sehol szóval TÖK mindegy!!!
Ennyi!!!
Írta 2003. október 23. - 19:14

MIvel jövõre indulok életem elsõ dh versenyén érdekelne, hogy milyen kategóriák vannak és hogy milyen védõcucc kötelezõ.Esetleg nevezési dijakról....
Köfike
Köfike
Írta 2003. október 22. - 22:50

Hali
Akkor jön valaki egyáltalán innen, most hétvégén szekszárdra?
LEsz fûtött sátor, meg meleg italok, meg hideg is.
Mi kinn leszóünk és várunk mindenkit.
Akkor jön valaki egyáltalán innen, most hétvégén szekszárdra?
LEsz fûtött sátor, meg meleg italok, meg hideg is.
Mi kinn leszóünk és várunk mindenkit.