Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Kis Malackáim!
Jó dagonyázást nektek! Nekünk nincs hozzá kedvünk 1 ilyen pályán... (bocsi), de ha 1 Mátra v. Kõszeg lenne, akkor csukott szemmel is!!! ;D
Zsuzsi és Palmi

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ja, a tag nincs a vegaban. de amugy jol mukodik. ;D a legutobb is Karel baratunk marzojaval ment... ;)
kb milyen ido van odaat? sa'r?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
thezolee: Mind a 3 váz ott csücsül bent a szobájában csak mindegyikrõl hiányzik valami... A Vegán nincs fék meg még valami... A telós PolarX-en sincs sok minden, szinte csak a váz!!! De a merev bringában nincs teló, de azt csak szerez valahonnan Gulyás kolléga...

Szóval holnap lesz a verseny!!!

HOGY JUTOK EL A PÁLYÁRA? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ? ?

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Hozzatok sárgumit. Egész éjjel esett az esõ. ;D
Megint dagonya DH lesz mint tavaly. ;D

Pull

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ezt nemertem ;D
AD1.
a wega-ja kinnvan nemetorszagban, epp a rugostagot szervizelik, tehat massal NEM tud menni...
AD2.
most megy tatabanyara, ez meg egy cc palya... ahjol a merevgep igencsak nagy elony...
nem?
amugy ha jol tudom Dalma is megy.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Misi jön Tatabányára??? na.. egy ujjabb vesztes... ;D ;D ;D erre Szájklkrosszal fog jönni.. ;D
talán Mátrára már szüksége lesz egy rugos nyeregcsöre is..
(Tokodon ott merevvel... hát... ja és leginkább, hogy olyan tempoban, szakadékkal az ut szélén... :-\)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Mindegy!!! Hagyjuk zerintem!!!!!!! ;)

Nincs harag!!! KÉSZ!!!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Kedves Majorka, szerintem ugrálsz itten a dolgokon :D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Istenem Zsuzsi!!! Ne lovagolj már a szavakon kérlek!!! Mi a szöszmöszért kell még errõl beszélni ? ? ? Olyat írtál amire nekem az volt a véleményem asztán PONT!!! Le légy mán ilyen érzékeny lécci!!! Tudod hogy bírom a búrádat!!! ;)

Szóval hogyan jutaok el arra a pályára? ? ?

Ja ha ilyen marad az idõ akkor én nem megyek sarat dagasztani!!!

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Ha ilyen csodaszép idõ lesz, akkor is megy a társaság?

Bocsi Dávidka! Nem is foglalkoztam vele, mert nem vagyok lelkes irányába... És Én se gondoltam volna...

Major, ha tudod, hogy milyen vagyok, akkor miért raksz be 1 ilyet???

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kedves Pull: Magismétlem:

Miután lejövök az autópályáról Tatabány centrumnál merre mennyek, hogy a pályához találjak ? ? ? Turul fele lesz vagy hol ? ? ?

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 posts
Tatabányán pályabejárás PÉNTEKEN, verseny SZOMBATON!!!
Tavaly egy páran vasárnap nem értették "mi van má a versennyel". Hát már elõzõ nap vége volt.
SZOMBAT...

Pull Tatabányáról

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Drágy Zsuzsi: Hát meg ne sértõdjél mé itten nekem HÉ!!! Értem én, hogy mit beszélsz de akkor is hülyén hangzott, hogy "jaj de kár, hogy nem mentem mert ott volt a Dalma meg a Misi, jajajajajajajaj" Ennyi!!! ;)

Amúgy megsúgok valamit: Misi jön Tattabányára is!!! Tegnap szereltük a cangámat és akkor mondta, hogy tuti jön!!! Dalmáról nem tudom, de szerintem jön Õ is!!! Szóval gyere le és ne utána siránkozz!!! ;)

gorgo: A felszállítás nem azért kell mert képtelen vagyok feltolni a cangát hanem mert nem abban szeretnék elfáradni és megizzadni hogy felfele tolok!!! HA lenne egy kis bicóm már nem sírnék ennyre, de egy évben 2nél többször nem szeretnék oligálni és erre a 2 alkalomra ott van a tavaszi és az õszi Tokod!!!

KÉRDÉV:
Miután lejövök az autópályáról Tatabány centrumnál merre mennyek, hogy a pályához találjak ? ? ? Turul fele lesz vagy hol ? ? ?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,355 posts
ja, enis ugy hallottam ma a cseke-rts munkatarsaktol h szombaton lesz.. nem vasarnap.... ki megy vonattal? vagy mindekinek futja itt kocsira, csak nekem nem?

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Zsu: Pl. azt is, hogy Nov.1-én lesz! :P ;D SZOMBATON
és most kaptam meg a meghivot is :) ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
en emg szivesen mentem volna, de odaig is el kell jutni valahogyan, kcosim nincs, elvinni nem tud senki, a vonatjegy se olcso oda-vissza nekem meg a paripanak..szal ez is akadaly sajna... :-\

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 posts
Major:szerintem ide Szexárdra teljesen felesleges a felszállítás, mivel rossz esetben is fennt vagy a pálya tetjén olyan 15 perc alatt.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

Jorus, majd szóban lerendezzük ezt...

Rendicsek kis párducom, addig megyek gyantázni. ;D

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Dávidkám! Vasárnap , 2-án lesz szerintem Tatabánya. De 2 oldallal korábban v.3-al Révi hozzászólásában mindent megtalálst!!!

Majorka! Bekaphatod a fülemet! Lehet, hogy sznob vagyok (sõt vmiben tuti), de szerintem mindenkiben van (ha csak arra gondolsz, hogy milyen márkájú ruhákat vagy hajlandó hordani, milyen cuccok vannak a bringádon és sorolhatnám) - teljesen egészséges dolog, ez. Aztán, hogy megjegyzem, hogy lejöttek õk ketten Dalma esetében annak szólt, hogy szeretek ellene indulni, mert iszonyatos kihívás, és én többet voltam azon a pályán, mint Õ, talán jelentett volna vmit. Misit pedig nem láttuk sûrûn idén versenyen, és tök mind1, hogy ki mit hoz ki az alábbiból, de a "mi" iszonyatos bringásaink közül nem sokat vették a "fáradtságot", hogy elmenjenek Szekszire tologatni. Õ pedig igen!! És ha tetszik, ha nem, Õ sokunknál sokkal jobb és ez nem nyalás. Én csak a bringázásról írtam. (Stefka, Ferkó és Huti tavasszal is voltak, õk teljesen rendben vannak ;D )

Jorus, majd szóban lerendezzük ezt...

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 posts
Halottak napján lesz Tatabánya???????????