Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

  • Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

#81
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Én nem láttam fotózni senkit... :-X

#82
savanyugabi

savanyugabi

    bentlakó

  • fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
;D

Jó, télleg jó ez a móka a mónika sóa dumával! ;D

én nem vagyok DH-s , de AAAZ ISSTENÉRT VALAKI GYASSZON MÁ' FE' KÉPEKET ARRÓL A QRVA TATABÁNYÁRÓL!! MÁ' ROHADTUL KIVÁNCSI VAGYOK!!

#83
Közellenség

Közellenség

    vendég

  • fórumtag
  • 11 hozzászólás
Mi? Hogy zsíroskenyér volt a kaja? ;D

#84
GT-Rider

GT-Rider

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 848 hozzászólás
amúhy hosszú Ó.így: Mónika show ;D
Elintézem,hogy ez legyen a téma? ;)

#85
vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
lassan már átmegy a fórum Monika Show-ba ami elég vicces amugy mindenki írásában fel lehet fedzni némi igazságot és én mindenkivel eggyütérzek, de azért ennyire nem kellett volna kifikázni a tatabányai versenyt, mert én személy szerint tavaj jól éreztem magam.

#86
Közellenség

Közellenség

    vendég

  • fórumtag
  • 11 hozzászólás
Na szevasztok!

Nem új név a Közellenség, szóval ne gyanakodjatok arra, hogy valaki közületek nem merte volna felvállalni magát, hogy a versenyt fikázza.

Nem gondoltam, hogy ekkora lesz a felháborobás, és az is igaz hogy elég durván fogalmaztunk. De legalább ez a fórum rendesen mûködik, mert mindenki az észrevételeit írta a versenyekrõl és nem légbõlkapott baromságokat.
Zsuzsi: eléggé durva volt ez az "apuci megvette nekem a legdrágább gépet a katalógusból" meg a "divatbringás" szöveg. Eléggé sokat dolgoztam azért a gépért, amim van. Nyáron, amikor mindenki "apuci pénzébõl" a strandon lógott, (ez nem egy nyár) dolgoztam, biznicetem, akivel lehetett. Hétvégenként dolgoztam amikor suliba kellet járni, hogy legyen egy gépem. Nem vagyok egy céltudatos ember, de úgy gondolom, hogy ez mástól is nagy teljesítmény, nemcsak tõlem. Így elég nehezen lehetnék divatbringás.
K!svajdanak igaza van ilyen szempontból, mer hamár én rakok össze egy gépet, akkor azt hagy én tegyek bele egy olyan zúzódást, amirõl majd az unokáimnak is tudok mesélni és ne a felszállításkor törjön össze.
Kb csak ennyit akartam mondani. Mert nincs a hozzászólásokkal semmi bajom, de a az alaptalan feltételezéseket nem szeretem. (Pl: ha a faterom meghalt volna, biztos jólesett volna ez az "apuci mindent megvesz szöveg") Nembiztos, hogy az ilyen dolgok jól sülnek el.

#87
GT-Rider

GT-Rider

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 848 hozzászólás
Én tökre nem értem,hogy mi folyik itt..
Biztos nem a Duna...
Ez nagyon szar vicc volt :)
mindegy.

Én azt vettem ki az írásotokból,hogy valakinek nem tetszenek a magyar versenyek,és a felszálításnál is leamortizálódik egy gép,versenyen kajára csak zsiros kenyér van hagymával,stb...

Ha valóban ez van,akkor kommentet írnék:
Nem kell eljárni versenyekre,hogy ha nem tetszik.
Zsuzsinak igaza volt,hogy jól kell lerakni a cangát a többihez,és akkor semmi baja nem lesz(elvétve 1-2 karc).
És kajára a hajtipajti bagolyirtásos versenyén volt bográcsgúlyás.
És szerintem ezek a versenyek azért vannak,hogy jól érezzük magunkat,de számolni kell bicikli amortizálódással is,de hát csak annyira kell megküldeni,ameddig a bicikli bírja!!!

#88
Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kisvajda! Szerintem a Te haverod :D :D :D

Major meg sok jót és szépet hallott Szekszirõl, azért meri hangoztatni.

Palmim! Meg is fejted ki az??? ;D kis hõsõm :-* :-*

Lcs bátyó! Amúgy nem voltam véresszájú, csak írtam. Jó volt Majorka mellé felsorakozni, ne legyen 1edül szegény ;D ;D ;D

#89
gorgo

gorgo

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 649 hozzászólás
Major miért Szexárdhoz hasonlítasz mindent,hisz itt sem voltál :((pedig jó lett volna :))
Egyébként szerintem egy csomó emberen múlik ez az egész szervezés dolog, és ha egy valaki kiesik akkor már nem megy olyan simán az egész.
Ilyen volt most itt Szexárdon is.Az uccsó percben közölte az egyik kis suttyó, hogy nem tud eljönni, mer elfelejtette(hogy a fenébe lehet elfelejteni egy versenyt ::) :P) a másik meg közölte, hogy hideg van és nem tolja ki azt a hájas seggét.
Szóval ilyenekkel is szembe kell nézni, és ezekben az esetekben mindig kényszerdöntést kell hozni, ami általában hátráltatja a gördülékenységet.
Közellenség:
sok helyen nincs pénz a mittudom én milyen fasza idõmérõ berendezésekre és ekkor bizony marad a jó öreg stopperóra ;)

#90
zsolo

zsolo

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.627 hozzászólás
Azért más egy OB és más egy évek óta megtartott kis háziverseny (ahol ráadásul látszik is az igyekezet a szervezõkön)

#91
Major

Major

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
LCS: Én ott voltam és ez a verseny semivel nem volt rosszabb mint Tokod vagy Szexárd!!! Ezek a házi DH versenyek ilyenek és kész!!!

Közellenség: Még csak annyit, hogy mielõtt lemész egy versenyre kukknts ide be és olvass a pályáról és a várható körülményekrõl akkor nem ér majd meglepi!!!

END!!!!!

#92
Vole

Vole

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
LCS bacsi, meselj meg a Deha vilagrol... lecci lecci lecci... ;) ;D ;D ;D ;D :-*

#93
legszebbcsavo

legszebbcsavo

    bentlakó

  • fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
baba, Zsuzsi nem ismerek rátok, miért vagytok ilyen hevesek? Ha jól emlékszem már voltunk mi is jópáran/jópárszor kiakadva verseny miatt legalább ennyire és mi sem álltunk neki jobbat szervezni.
Lehet versenyt jól is szervezni egyébként, lásd Tokod, Szexi, amibõl tanulhat a többi szervezõ, nem olyan nagy krikk ;D ez a déhá világ.

#94
-kisvajda-

-kisvajda-

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
megertem a felhaborodast de azert meg leht erteni..ti is elegge idegesek voltatok mikor lementetek SAUH-ra es nem lett belole semmi..jojo, az egy OB lett volna amitol a legjobbat kene varni, ez meg "csak" egy maganverseny, de akkor is..lehet hogy nagyon kifakadt -eszemaszivit- de azert meg lehet erteni...
jo, konnyen beszelek, en ott se voltam, de amit leirt abbol ezt vontam le

ui.: azert sztem egyikotok se szereti ha szegeny, osszesporolt kerekparjat nem tekeres kozben amortizallja le hanem egy felszallitasnal...sajna nem mindenki kap egybol uj kerot ha meghal a regi..
akinek nem inge blabla... ;)

#95
Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
miért baj az, hogy mindenki spd-vel nyert?
Megnézel egy külföldi DH versenyt akkor meglátod, hogy >80% patent pedállal megy. Ha értenél hozzá akkor tudnád, hogy spd vel másodperceket lehet nyerni.

Az meg, hogy CC-s volt a pálya az várható volt, mivel arra nem nagyon van hegy, meg, ha tudtad, hogy lesz szendó akkor azt is hallanod kellett volna, hogy tekerõs a pálya.
Én tavaly voltam ott eddig csak és nekem tetszett a pálya annak ellenére, hogy nem egy mátrai kategória és a szervezéssel sem volt gond.

Egyébiránt, eddig valszeg más néven futottál itt a fórumon, mért nem mered felválalni magad?
Félsz??

Egyébként aki ért hozzá az 5 perc alatt simán megtudja ki is vagy Te igazából.

#96
zsolo

zsolo

    fórumfüggõ

  • fórumtag
  • 2.627 hozzászólás

A dobogó elsõ helyén mindenki patentpedállal volt, kivéve az elitnél és a nõknél.


Megjegyzem: Dalma SPDvel ment és nem volt semmi baj azzal a versennyel...

Egyébiránt: Hi All!

#97
Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

    törzsvendég

  • fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Jobb, ha elhúzodd innen a csíkot közellenség, mert szólok a moderátor barátaimnak és kiraknak a francba ;) :P Amúgy télleg nagy suttyó vagy, de te is divatbringás vagy, akinak apuci megvette a katalógusból a legdrágább bringát? Mert akkor értem a hozzáállást....

Asszem sokan szállítottunk már zötykölõdõs jármûveken gépeinket (a mátrainál nincs rosszabb)és szerintem 99,9999999999%-ban attól függ a sérülés beszerzése, hogyan rakod le a bringát. Ha nem csak odacseszed a másikra, akkor minimális az esélye, hogy leszakadjon 1 váltó. Valszeg bénák voltatok!!!
Ha a verseny után idetoltad a pofád, akkor elõtte miért nem jártál erre??? Világosan megértekeztük, hogy milyen a pálya! És milyen géppel menjen az ember. Vagy ha földrajzból nem bukdácsoltál volna a suliban, akkor képben lennél, hogy Tatabánya tengerszint feletti magassága mennyi...
És jobb ha tudod, hogy DH versenyen nincs jobb kaja a zsíros kenyér-hagymával-nál.
Vagyis te még kis újjonc vagy, jobb ha visszaveszel az arcodból és megtanulsz inkább pörgetni (a lábaiddal), tanulni a nagyoktól, mert 1 zúzda pályán is úccsó leszel mindíg, ha nem tekersz, mint 1 állat. És SPD-vel nagyobb esélyed van itt is...
:-* (nem neked)

#98
Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

    vendég

  • fórumtag
  • 126 hozzászólás
Mármint a helyzet javításához.

#99
Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

    vendég

  • fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

KÖZELLENSÉG!!

Csatlakozom Majorhoz, hogy védjem a magyar szervezõket, mert én is csináltam(tunk) már egy pár versenyt és nem olyan egyszerû, ahogy azt elképzeli mindenki. Sajna mindig vannak elõre nem látott nehézségek amiket valaki könnyebben valaki nehezebben tud megoldani. Mi mindig is megpróbáltuk kihozni mind a pályából, mind magunkból a legjobbat a szervezésben, versenyzésben. Erre azt szokták mondani hogy mindenki a saját hibáiból tanul. Mi mindig megpróbálunk valamit újjítani, változtatni ha látjuk hogy valami nem úgy mûködött ahogy azt mi elképzeltük, sajnos ehhez idõ kell és türelem mindenkinek a részérõl. Ha ennyien ennyit sem tennénk meg akkor már rég meghalt volna ez a sportág, ha a különbözõ nagyobb szervezetek hozzá állását nézem.
De még mindig vannak versenyek, mindig vannak akik eljönnek versenyekre. Talán remélem hogy ehhez mi is hozzá tudunk járulni egy kicsit.
Ennyit akartam mondani.



#100
Vole

Vole

    bentlakó

  • fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Csak annyit, hogy minden versenyen serulnek bringak a felszallitaskor. Valamikor csak a festek, van hogy a nagyon feltett becsuszoszar es meg sorolhatnam... az a valto nem hinnem hogy a szervezokhibaja volt.

Amugy ha ennyire nem birod hogy a bringad egy kicsit is amortizalodik, akkor kulfoldre ki se menj... ott nehol szo szerint dobaljak egymasra a bringakat.