Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Nem éted a lényeget!!!

Magyarországon az összes verseny magánszervezés, kivéve az OB-t amit a MMTBSZ DH zakosztlya szervez évõl éver, és idén igencsak botrányba fulladt...

Szóval örüljünk neki, hogy van egyátalán verseny!!! Nem könnyû egy ilyet összeszervezni, PLÁNE nem könyû mindent pontosan úgy csinálni ahogy szt eltervezték!!!

Én is millás rombolóval mentem le és 3. letem!!! Nem mondom, hogy ez VK pálya, de lejt és kész!!! A DH-hoz tekerni is tudni kell!!!

Komolyan mondom próbálj szervezni egy ilyet és meglátod mennyire ici pici dolgokon múlik, hogy nem fog összejönni semmi!!!

Ha megszervezed én jövökés kritizállak szívesen!!!

Közellenség

Közellenség

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Kedves Major!

A szervezõk nem tartották be az ígéreteiket, és itt nem egy dologról van szó!

Sokaknak az ígért felszállítás elmaradása miatt fogalmuk sem volt a pálya minõségérõl, éshogy milyen géppel jöjjenek. Hozták a millás monstrumokat de ezeknek semmi értelmük nem volt mivel ez egy CCpálya. Ha semmi közöd a DHhoz, viszont tudsz tekerni, akkor már nyertél.

Én általában be szoktam tartani az ígéreteimet, így szerintem jogos a felháborodás. Nemcsak az én részemrõl! Sokaknak felszállítás során sérült már a rombolója: egyik ismerõsömnek pl a felszállítás során a váltója behalt igaz, hogy csak egy 2000es LX de õ onnantól már kiesett a jáccmából. Akkor hogyis vagyunk?

A focit rühellem, leszarom, de úgygondolom hogy a kerózást legalább mindenki magáért csinálja, hogy jól érezze magát!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Csinálj jobbat és utána legyen nagy a pofád!!! >:(

Mindenki elõtt ott a lehetõség!!!!!!!!!

szerintem örüljünk, hogy van gyátalán verseny egy olyan országban ahol a focin kívül kirvára semmire nincs egy baszott garas sem!!!

Aki ismer tudja, hogy alapvetõen nem vagyok agresszív, de az ilyen nagypofájúaktól mint TE kibaszottul ideges tudok lenni!!!

És ha tényelg így va mért nem Te nyertél fazze? ? ? ?

Közellenség

Közellenség

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Tatabánya DH?
Az naggyon gatter!
Felszállítás pénteken nem volt, szombaton, amikor a futam volt, akkor is csak egyszer volt felszállítás, +2 az idõmérõ és a futam. 1nmre 20 bicajt préseltek es úgy döcögtek fel a pályára! Ebböl csak pusztulás volt.
Az idõmérés katasztrófális! Kábéra benézték, mikor indulhacc, meghogy mikor léped át a célvonalat.
A szendvics, amit ígértek zsiroskenyér volt lilahagymával. A sört már valaki a futam elõtt elfogyasztotta. Az ígért pólóból nekem nem jutott, meg másnak sem. A szervezõnek elképzelése sem volt, hohy néz ki egy DH pálya így a pálya egyharmada tökegyenes, csak tekerni kellett.
A dobogó elsõ helyén mindenki patentpedállal volt, kivéve az elitnél és a nõknél.

EZ SZÉGYEN! NEKEM ÉG A POFÁM, HOGY DH VERSENYNEK VOLT MEGHIRDERVE!

Közellenség

Közellenség

vendég

• fórumtag
  • 11 hozzászólás
Na, akkor most figyejj ecsém!
Fogod, aszt 2.5-ös kóracélból(gyakorlatilag elpusztíthatatlan) csinász egy rokringet, minimálisra csökkented a lánc hosszát asztán jó bekened disznózsírral. Kész! Ott a meghajtás! Ha durva a pálya akkor is megmarad! Nem kerreg, nem fog vissza a fordulatszámból, nem törik le. Még egy érv a rockring mellett: én is azt használok!

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás

MIIIIIIII?????????? :-[ :-[ :-[

Mien gipsz ? ? ? Mi csináltál TE gyerek ? ? ?

Major ecsém, sejthetted volna hogy hétvégén a hegyen vagyok mint mindig, ha minden OK ;)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
MIIIIIIII?????????? :-[ :-[ :-[

Mien gipsz ? ? ? Mi csináltál TE gyerek ? ? ?

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás
Emberek! Képeket már! Volt egy rakat verseny, de a Bp DH óta egyrõl sem láttam képeket. Itt ülök a gipszemmel, csak videókon meg képeken élek ;D Újabban senki sem jár fotógéppel? ???

usssovereign

usssovereign

vendég

• fórumtag
  • 34 hozzászólás
Pedig szerencsétek volt azzal a szombati versennyel. Mert elötte csütörtökön, meg utána vasárnap esett az esõ, szval viszonylag száraz volt. Leszámítva persze a nedves avart.

Egy-két helyen azért rendesen dagonyás volt. ;D

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
szasztok!
Vannak valakinek fotói errõl az 5km/12m-es pályáról, ill. versenyrõl?

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
TB DH:
Lehet, hogy cc pálya, mégis sokan estek. Amikor meg a Misi bukott, az még a nagy arcúaknak is befogta a száját. (jobbulást Misi!) Egyébként Misi is csak azért bukott "nagyot" mert nem volt rajta csak bukó, meg lábvédõ. A legjobbaknak is elég egy rossz mozdulat.
Egyébként lehet, hogy megnyerte volna, mert gyönyörûen ment...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kedves Left! Ne tessék rombolni itten a közmorált! Tudhatnád, hogy a remény hal meg utoljára! Teljességgel képben vagyunk, hogy nem lesz idén ottan verseny, de már csak leírni is tök jó a Mátra nevet :D
Ha itten az se lesz, akkor tuti, hogy külföldre kell járni verenyezni. A kicsivel több utazással is megéri majd...

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 hozzászólás
Nem tudom mit lovalgoltok ezen az õszi mátrai versenyen állandóan! Tuti, hogy nem lesz! Sõt még a jövõ tavaszi sem látszik biztosnak, mert nem hogy pénzt nem akar adni a Pajti rá, de még a mikrobuszt sem hajlandó oda adni a csapatának, hogy lemenjünk a Mátrába pályát építeni.
Left

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Hát sár annyira nem volt... a Suzuki lett teljesen saras!!! Belerontottam vele egy irtó nagy pocsójába és csak padlógázzal jött ki, azaz mind a 2 kerég telenyomta a kocsi oldalát... A bicaj nem lett vészesen saras!!! a pályán inkább avar volt!!!

Az 5 kicsin 12 csak poén volt, de ne állhat messze a valóságtól!!! Jövõre igérnek a szevezõk egy IFA-t és egy nehezebb elitt pálát!!! Reméljük lesz is ebbõl valami...

Azt rebezsgatik lesz még idén Mátra, de persze semmi sem biztos...

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Örülök, hogy odataláltál! Mennyi sarat gyûjtöttél be? Kicsit nevetségesen hangzik az 5 kilcsire esõ 12m. Talán ezért boldogultak lazán Réviék tavaly spd pedál+utcai cipõ+farmer felszereléssel....

Lesz majd Balcsin jégdual januárban, ha befagy a tó...

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
ebben az évben lesz még verseny vagy már csak a következõ szezonban lesz?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Na szépjóestét mindenkienek!!!

Nem volt ez olyan rossz kis verseny csak alig találtunk oda, és a suzukit átalakítottuk terepjáróvá...

Szóval a pálya 5km hosszan 12m-t lejt ami inkább egy CC pálya lefele menõ szakaszára és nem DHpályára emlékeztet, de mindegy!!! A közésõ sziklás elment!!!

Nem értem hogyan de egy csomóan estek... Eskü nemtom hogyan lehetett elesni ezen a pályán, de még Gulyás Misi is igencsak randán odaverte magát... :-\ Jó bulást Misi!!!

Végül 3. lettem hobbiba, de hülye voltaam, mert ha elittba nevezek akkor elit 3. lettem volna mert lenyomtam az elitt 3.at... Na mindegy!!!

Köszi a szervezõknek!!! Azért tetszett!!! ;)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Ha szerencséje van, akkor a végére esik be... :-X

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Major: szerintem biztos odataláltál, mivel nem sok irányba van ott hegy, remélem a turul felé mentél.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Ez tök jó!!!

Most indulok a versenyre, de nem tudom hova is megyek pontosan!!! :-\

Eddig senki sem írta le, hogyan jutok el a pályához... Na csak lesz valahogyan!!!