Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
Zsuzsi és ti nem jöttök???

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás

Zsuzsi: neked most nem egy festett konád van?

Nem, nekem nincs én szerintem nem is lesz Konám. Szerintem Te Ritára gondolsz. Nekem van a legszebb Hi-Tec SLK DH-m, piros és sárga színben pompázik. :D

Nekem Stefi tutira mondta, hogy õ lemegy Szekszárdra, Rácz Ferkó esélyes még, de a HP-sek a 4 napos ünnepen lemennek bringázni a Mátrába. Oda is lehet csatlakozni. DE NEM VERSENY!!!!!

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
hárman biztos megyünk, mi foglaltattunk szállást :)

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Jön valaki a jövõ hétvégi szekszárd DH-ra?

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Nyunya: Pedig az uccsó hely esélyét is átadtam! ;D
Jó az a 27is ;)!Jövöre csak 7 lesz! ;)

2.-ára talán kész az új bájk és tatabányára lehet hogy mennénk(FURGONNAL ;D),de még semmit nem hallani róúla!

nyunya

nyunya

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Na kakukk!!!

A Tokodi verseny télleg elég mókás volt!Nem sikeredett vmi bõdületesen jól...27. lettem...hüpphüpp..Ha legalább utolsó lettem volna azt még ki tudom magyarázni.... ;D De nagyon jó volt az egész!!!
A legdurvább akkor is a furgonos móka volt....Csont sötétben csöpögõ esõben ketten a furgon oldlán vagy 10 km-en keresztül...De örök hála norbi78 és barátainak mer ha õk nincsnek szerintem még most is valahol Esztergom elõtt lennénk...Uhhogy Ezer hála meg köszönet meg minden!!!!Ja ha vkinek vannak fotói engem is érdekelnének!!!! :D
Vki azt mondta nekem hogy Nov.2. tatabányai verseny!!!Vki vmit tud róla????

ny.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Zsuzsi: neked most nem egy festett konád van?

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Dávidkám! Látom Te nem olvasol hozzászólásokat... Szerintem tök világosan leírtam, hogy nincs szponzor és nincs senkinek fölös 350 000 pénze a mátrai verseny megfinanszírozása. 90%, hogy elmarad, bár a HP-sek mennek le bringázni a jövõ hétvégén.
Tessék figyelmesebb lenni!!!

gorgo

gorgo

törzsvendég

• fórumtag
  • 649 hozzászólás
lazagab:kolesz ;)

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
kössz a szállást és ez miféle szálás koli vagy magánház.. ???

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
HAli

Macoo:
Neketek sajna nem tudtunk szállást szerezni a fenti okok miatt. Marad az egyéni önmegvalósítás.

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hahó

Sajna csak 3 embernek sikerült szállást keríteni, mert minden középiskolás koliban õszi nagy takarítást csinálnak a jövõ héten, hétvégén, egyedül lazagab ék.nak van szállásuk mert nekik találtunk máshol helyet.

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Ja!!!ESZTERGOMKERTVÁROSIG!
FÉLÚTON PITYERGETT AZ ESÔ EGY PICIT ÉN MEG JUNIOR NYITOTT HÁTSÓFURGONAJTÓ MELLETT(VALSZEG EZ TETT BE! :-[)ZSOLTI MEG LEHÚZTA AZ ELSÔ ABBLAKOT, EMÍGYEN KÖZLEKEDTTÜNK PÁR KM/H-VAL.(NEM TALÁLOM A TABot!!! ;D)

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Miért? Esett az esõ?

Sopronig húztátok õket? F@sza lehetett ;D

(Tudom, hogy lent aludtak)

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Nem csinált valki képeket Tokodról? :-[
Mind két nap érdekelne,szerencsétlenségemre csak szombaton tudtam menni mert vnapra ledöntött a láz,ami már egy pár napja bennem volt. :'(
De legalább annyi értelme volt hogy a furgonnal hazahúztuk Nyunyáékat! ;D,így nem áztak meg nagyon ;D!

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
nekem küldenél egyet a lazagab@freemail.hu címre köszi!

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Ha valakinek kell tudok térképet küldeni a helyszínrõl és a szállás helyérõl.

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

A legközelebbi verseny tényleg szekszárd, a jövõ hét végén, namár most én lefoglalok 40 fõre szobát az egyik helyi koliban 1500 ft/fõ/éjszaka áron. Mátra nagyon úgy néz ki hogy elmarad. Reméljük javul az idõ, az idõjósok szerint javulni, fog, de így is készülünk meleg teaval, forraltborral. meg tábortûzzel. A nevezés 500 pénz lesz. Laza kis pálya, nem köves, nem homokos semmi különös, kis technikás pálya, ahol ha nem akarod akkor nem kell megeröltetned magad a tekeréssel.

A koliba 40 fõnyi ember tud megszállni. Több helyet nem tudtunk szerezni. Ha kevés lesz a hely akkor az annak köszönhetõ hogy senki sem volt hajlandó elõre jelezni hogy neki kéne.

Nagy Dani

ui.: én szóltam

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ööö... namost én ebbe asszem nagyon belekavarodtam.. :'( :-\
-
!!! a legközelebbi DH verseny az Szekszárd nem???
mikor lesz a rajt,nevezés, Szekszárdon hol, kell e gerinc védö, mennyi lesz a nevezés, van e ott szállás... szombaton van e már pálya?
Tatabánya lesz/nem, mikor?
Most akkor Mátra mikor lesz,ha lesz ???
26-án TI MOST HOVA MENTEK??????

Nagy_Dani01

Nagy_Dani01

vendég

• fórumtag
  • 126 hozzászólás
Hali

Látom 6 emberen kívül senkinek sem kell szállás. Aki úgy gondolja az holnapig jelezze hogy kell e neki szállás mert úgy foglalunk, ja a mocskok emelték az árat már 1500 pénz /fõ/éjszaka az ára.