Zsuzsi és ti nem jöttök???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. október 20. - 10:56

Írta 2003. október 20. - 10:22

Zsuzsi: neked most nem egy festett konád van?
Nem, nekem nincs én szerintem nem is lesz Konám. Szerintem Te Ritára gondolsz. Nekem van a legszebb Hi-Tec SLK DH-m, piros és sárga színben pompázik.

Nekem Stefi tutira mondta, hogy õ lemegy Szekszárdra, Rácz Ferkó esélyes még, de a HP-sek a 4 napos ünnepen lemennek bringázni a Mátrába. Oda is lehet csatlakozni. DE NEM VERSENY!!!!!
vendég_gibgab_*
Írta 2003. október 19. - 08:07

Írta 2003. október 18. - 21:53

vendég_norbert78_*
Írta 2003. október 18. - 16:00

Nyunya: Pedig az uccsó hely esélyét is átadtam! ;D
Jó az a 27is
!Jövöre csak 7 lesz! 
2.-ára talán kész az új bájk és tatabányára lehet hogy mennénk(FURGONNAL ;D),de még semmit nem hallani róúla!
Jó az a 27is

2.-ára talán kész az új bájk és tatabányára lehet hogy mennénk(FURGONNAL ;D),de még semmit nem hallani róúla!
Írta 2003. október 18. - 15:00

Na kakukk!!!
A Tokodi verseny télleg elég mókás volt!Nem sikeredett vmi bõdületesen jól...27. lettem...hüpphüpp..Ha legalább utolsó lettem volna azt még ki tudom magyarázni.... ;D De nagyon jó volt az egész!!!
A legdurvább akkor is a furgonos móka volt....Csont sötétben csöpögõ esõben ketten a furgon oldlán vagy 10 km-en keresztül...De örök hála norbi78 és barátainak mer ha õk nincsnek szerintem még most is valahol Esztergom elõtt lennénk...Uhhogy Ezer hála meg köszönet meg minden!!!!Ja ha vkinek vannak fotói engem is érdekelnének!!!!
Vki azt mondta nekem hogy Nov.2. tatabányai verseny!!!Vki vmit tud róla????
ny.
A Tokodi verseny télleg elég mókás volt!Nem sikeredett vmi bõdületesen jól...27. lettem...hüpphüpp..Ha legalább utolsó lettem volna azt még ki tudom magyarázni.... ;D De nagyon jó volt az egész!!!
A legdurvább akkor is a furgonos móka volt....Csont sötétben csöpögõ esõben ketten a furgon oldlán vagy 10 km-en keresztül...De örök hála norbi78 és barátainak mer ha õk nincsnek szerintem még most is valahol Esztergom elõtt lennénk...Uhhogy Ezer hála meg köszönet meg minden!!!!Ja ha vkinek vannak fotói engem is érdekelnének!!!!

Vki azt mondta nekem hogy Nov.2. tatabányai verseny!!!Vki vmit tud róla????
ny.
vendég_norbert78_*
Írta 2003. október 18. - 10:04

Írta 2003. október 18. - 08:15

Dávidkám! Látom Te nem olvasol hozzászólásokat... Szerintem tök világosan leírtam, hogy nincs szponzor és nincs senkinek fölös 350 000 pénze a mátrai verseny megfinanszírozása. 90%, hogy elmarad, bár a HP-sek mennek le bringázni a jövõ hétvégén.
Tessék figyelmesebb lenni!!!
Tessék figyelmesebb lenni!!!
Írta 2003. október 17. - 20:56

vendég_gibgab_*
Írta 2003. október 17. - 20:11

Írta 2003. október 17. - 19:10

HAli
Macoo:
Neketek sajna nem tudtunk szállást szerezni a fenti okok miatt. Marad az egyéni önmegvalósítás.
Macoo:
Neketek sajna nem tudtunk szállást szerezni a fenti okok miatt. Marad az egyéni önmegvalósítás.
Írta 2003. október 17. - 19:07

Hahó
Sajna csak 3 embernek sikerült szállást keríteni, mert minden középiskolás koliban õszi nagy takarítást csinálnak a jövõ héten, hétvégén, egyedül lazagab ék.nak van szállásuk mert nekik találtunk máshol helyet.
Sajna csak 3 embernek sikerült szállást keríteni, mert minden középiskolás koliban õszi nagy takarítást csinálnak a jövõ héten, hétvégén, egyedül lazagab ék.nak van szállásuk mert nekik találtunk máshol helyet.
vendég_norbert78_*
Írta 2003. október 17. - 16:05

Ja!!!ESZTERGOMKERTVÁROSIG!
FÉLÚTON PITYERGETT AZ ESÔ EGY PICIT ÉN MEG JUNIOR NYITOTT HÁTSÓFURGONAJTÓ MELLETT(VALSZEG EZ TETT BE! :-[)ZSOLTI MEG LEHÚZTA AZ ELSÔ ABBLAKOT, EMÍGYEN KÖZLEKEDTTÜNK PÁR KM/H-VAL.(NEM TALÁLOM A TABot!!! ;D)
FÉLÚTON PITYERGETT AZ ESÔ EGY PICIT ÉN MEG JUNIOR NYITOTT HÁTSÓFURGONAJTÓ MELLETT(VALSZEG EZ TETT BE! :-[)ZSOLTI MEG LEHÚZTA AZ ELSÔ ABBLAKOT, EMÍGYEN KÖZLEKEDTTÜNK PÁR KM/H-VAL.(NEM TALÁLOM A TABot!!! ;D)
Írta 2003. október 17. - 15:56

Miért? Esett az esõ?
Sopronig húztátok õket? F@sza lehetett ;D
(Tudom, hogy lent aludtak)
Sopronig húztátok õket? F@sza lehetett ;D
(Tudom, hogy lent aludtak)
vendég_norbert78_*
Írta 2003. október 17. - 15:35

Nem csinált valki képeket Tokodról? :-[
Mind két nap érdekelne,szerencsétlenségemre csak szombaton tudtam menni mert vnapra ledöntött a láz,ami már egy pár napja bennem volt. :'(
De legalább annyi értelme volt hogy a furgonnal hazahúztuk Nyunyáékat! ;D,így nem áztak meg nagyon ;D!
Mind két nap érdekelne,szerencsétlenségemre csak szombaton tudtam menni mert vnapra ledöntött a láz,ami már egy pár napja bennem volt. :'(
De legalább annyi értelme volt hogy a furgonnal hazahúztuk Nyunyáékat! ;D,így nem áztak meg nagyon ;D!
vendég_gibgab_*
Írta 2003. október 17. - 06:38

Írta 2003. október 16. - 23:57

Hali
Ha valakinek kell tudok térképet küldeni a helyszínrõl és a szállás helyérõl.
Ha valakinek kell tudok térképet küldeni a helyszínrõl és a szállás helyérõl.
Írta 2003. október 16. - 23:36

Hali
A legközelebbi verseny tényleg szekszárd, a jövõ hét végén, namár most én lefoglalok 40 fõre szobát az egyik helyi koliban 1500 ft/fõ/éjszaka áron. Mátra nagyon úgy néz ki hogy elmarad. Reméljük javul az idõ, az idõjósok szerint javulni, fog, de így is készülünk meleg teaval, forraltborral. meg tábortûzzel. A nevezés 500 pénz lesz. Laza kis pálya, nem köves, nem homokos semmi különös, kis technikás pálya, ahol ha nem akarod akkor nem kell megeröltetned magad a tekeréssel.
A koliba 40 fõnyi ember tud megszállni. Több helyet nem tudtunk szerezni. Ha kevés lesz a hely akkor az annak köszönhetõ hogy senki sem volt hajlandó elõre jelezni hogy neki kéne.
Nagy Dani
ui.: én szóltam
A legközelebbi verseny tényleg szekszárd, a jövõ hét végén, namár most én lefoglalok 40 fõre szobát az egyik helyi koliban 1500 ft/fõ/éjszaka áron. Mátra nagyon úgy néz ki hogy elmarad. Reméljük javul az idõ, az idõjósok szerint javulni, fog, de így is készülünk meleg teaval, forraltborral. meg tábortûzzel. A nevezés 500 pénz lesz. Laza kis pálya, nem köves, nem homokos semmi különös, kis technikás pálya, ahol ha nem akarod akkor nem kell megeröltetned magad a tekeréssel.
A koliba 40 fõnyi ember tud megszállni. Több helyet nem tudtunk szerezni. Ha kevés lesz a hely akkor az annak köszönhetõ hogy senki sem volt hajlandó elõre jelezni hogy neki kéne.
Nagy Dani
ui.: én szóltam
Írta 2003. október 16. - 20:19

ööö... namost én ebbe asszem nagyon belekavarodtam.. :'( :-\
-
!!! a legközelebbi DH verseny az Szekszárd nem???
mikor lesz a rajt,nevezés, Szekszárdon hol, kell e gerinc védö, mennyi lesz a nevezés, van e ott szállás... szombaton van e már pálya?
Tatabánya lesz/nem, mikor?
Most akkor Mátra mikor lesz,ha lesz ???
26-án TI MOST HOVA MENTEK??????
-
!!! a legközelebbi DH verseny az Szekszárd nem???
mikor lesz a rajt,nevezés, Szekszárdon hol, kell e gerinc védö, mennyi lesz a nevezés, van e ott szállás... szombaton van e már pálya?
Tatabánya lesz/nem, mikor?
Most akkor Mátra mikor lesz,ha lesz ???
26-án TI MOST HOVA MENTEK??????
Írta 2003. október 16. - 14:47

Hali
Látom 6 emberen kívül senkinek sem kell szállás. Aki úgy gondolja az holnapig jelezze hogy kell e neki szállás mert úgy foglalunk, ja a mocskok emelték az árat már 1500 pénz /fõ/éjszaka az ára.
Látom 6 emberen kívül senkinek sem kell szállás. Aki úgy gondolja az holnapig jelezze hogy kell e neki szállás mert úgy foglalunk, ja a mocskok emelték az árat már 1500 pénz /fõ/éjszaka az ára.