Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
AHA...

Szóval akkor úgy érted hozzam le a maravfaról vagy a ks összetlósamat inkább!!! :) (De jó lenne, ha lenne még 2 bicajom ilyen célokra...)

Azért lehet, hogy lelesek, hátha jó buli lesz!!!

Köszi az infót!!! ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
Most nem (25,26), de a tatabányán még gondolkodom, bár semmi lejtése a pályának, mondjuk attól még jópofa, csak a mienkkel nem lehet annyit tekerni, talán ha Lopes-nek hívnának.

Tavaly a Rave-ék lejöttek csak úgy kiszálltak az autóból, még játszóruha sem volt náluk és úgy ahogy voltak utcaiban patentpedálon sima cipõben csak azért nem nyomott le a Rave, mert 2szer elesett... 8)

Úgyhogy inkább CC pálya, vagy mintha egy maratonból kicsíptek volna egy lájtos ereszkedõt.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
Tök jó az!!! Legalább valami!!!

LCS Ti mentek hétvégén???

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
De ne egy pótos IFA-ra gondolj, tavaly volt egy mini platós cuki járgány, meg az embereknek egy 9személyes kisbusz.

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
tavaj volt szerintem idén is lessz, sõt biztos

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.320 hozzászólás
De van fölszállítás? ? ?

vendég_gibgab_*

vendég_gibgab_*
  • vendég
ha vértes szõlõs felõlõl mész akkor az elsõ Mol benzinkútnál jobbra aztán ahogy az út visz majd ismét jobbra és ott lesz egy földút jobbra onnan meg ki van táblázva.

sopron

sopron

törzsvendég

• fórumtag
  • 433 hozzászólás
Tudja valaki, hogy hogyan lehet odajutni? Mert mi tavaly nem találtunk oda.

Cartman

Cartman

újonc

• fórumtag
  • 2 hozzászólás
Hi,
Ugye lesz felszállítás Tatabányán mint tavaly?

Pull

Pull

vendég

• fórumtag
  • 198 hozzászólás
Tekerõs, tekerõs... Igaz inkább FR mint DH, de legalább a mienké... ;D
Tavaj azér sikerült kiugrasztanom a vállam. :P

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Szerintem a Vadcicusommal nem megyek oda, mert izonyat tekerõs pálya. Inkább a cc géppemmel látogatnám meg, ha megyek... Findli lehet lenyomna ottan 8)

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3.201 hozzászólás
Nos ha valaki nem hallotta vona még:
DH verseny Tatabánya
Nov 1
Idõmérõ 11-tõl
Verseny 13 órától
nevezési díj 1000 ft
Pálya :
3,2 km a Gerecse hegységben, 220 m szint
Hajagos-Vaskapu- Jánosforrás
Rendezõ:
Tatabányai Kerékpáros és Triatlon Klub

Örüljetek vazze még egy verseny! ;D
egyébként az infó levélben jött Findlinek...

jdp

jdp

vendég

• fórumtag
  • 28 hozzászólás
Sziasztok!

Holnap már tudok prezentálni az eredménylistából.

Üdv:jdp

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Kedves BOB29!!
Tudnál prezentálni egy fullos eredménylistát a palmer@minimail.hu -ra? Mostan íródik a cikk és kellene bele, aztán nem tudtok vkit, aki jó kis fotókat csinált??? SOS lenne!!!

bob29

bob29

vendég

• fórumtag
  • 116 hozzászólás
;DTOKOD TEAM ! KÕÕÕÕssszzzz mindenkinek a részvételt és gratulálunk az eredményeitekhez!!! Igyekszunk az igényeiteket FULL kielégíteni /mindenben/! KIrcsi vóóóna ha jõvõre is taliznánk a TOKODI birtokunkon!!!!!!!!! Imail : bob29@freemail.hu /LUI-CSIGA-CSÕRI/

vendég_norbert78_*

vendég_norbert78_*
  • vendég
Nem, nekem nincs én szerintem nem is lesz Konám. Szerintem Te Ritára gondolsz. Nekem van a legszebb Hi-Tec SLK DH-m, piros és sárga színben pompázik. :D

Akkor vele beszéltem kb 2szót Tokodon(mármint az enyimen ;D)na mindegy 8).[glow=red,2,300][/glow][shadow=red,left,300][/shadow]

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nem, de ezt mán mondtam is Gergõnek.

Azért ex, mert csak akkor jöttél sírni szép vállamra, mikor fájt a szíved, oszt, amikor meg most ugye boldogság, hozsánna, manna, akkor meg nem mondod, hogy hééé, fazzeg, hát ez jóóó, meg húúú, meg ááá. No, teccik érteni? ;) :-*

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Mammutkám!
Én nem mondtam, hogy nem vagyunk ködösek, de azé mi pörgünk rendesen. És mi az, hogy ex??????????????? he?

Ha már itt vagy, akkor válaszoljá má, oké? Mész Szekszire?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Jajj, te édes lény, te én ex lelkitársam, te... Amikor tegnap mentünk felfelé a fogassal, és mexólalt Dániel teflonnya, és beleszólt, hogy szijaaa, drágááám, az is nagyon kis ködös volt, meg aranyos, meg minden. :) És ez így van jól. :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.342 hozzászólás
Én sajna kerti munkára leszek ítélve a telkünkön. Anya ragaszkodik hozzá. Bár Stefi erre azt mondta, hogy olyan ritkán van versenyecske, hogy õt nem érdekelné mit akar anyuci. A srácokat meg nem tudom még. Majd rájakérdezek náluk. Beg mostanság nagyon szerelmes, azért látogat kevesebbet minket, Jorus szintén ;D ... Szóval kicsit rózsaszín ködösek a kölkök ;D ;D