Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Tudja valaki, hogy a veresi 4x-on ki sérült meg a döntõben, akiért felment a mentõ? És mi baja lett? Egyébként nagyon tetszett a verseny. Elitben meg hobbiban is nagyon komoly küzdelem volt. Még a barátnõmnek is tetszett. A bmx-es versenyzõket viszont nem lehetett megfogni. Sokkal jobban bringáznak, mint az elit montisok. Valszeg azért, mert nem 20 centis rugóúttal tanultak bringázni. Meg talán több versenyük is van szezononként. Gratula mindenkinek, aki indult. Én beszartam a pályabejáráson és nem is neveztem. Elsõ versenynek nem ez volt a legjobb választás.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts

;DZSÁKBANUGRÁLÁS??? HÁT....

A DH-nak nagy vonalakban az a szabálya hogy a rajt pontból a célpontba kel eljutni a pályán keresztül a kerékpárral együtt.
DE HOL ITT A BRINGA??

;D

Hát hol lenne?a zsákban ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
fel 10 korul megy egy vonat, de szerintem valami elobbit nezz. A nevezes valszeg 10-11 ig lesz.

Semmi biztosat nem tudok, de igy szokott lenni.
Ott talalkozunk ;D ;D ;D

CURTISPAPI

CURTISPAPI

vendég

• fórumtag
  • 197 posts
Holnap reggel meddig lehet nevezni veresen? Még soha nem voltam versenyen, de most elindulnék szabadidõs kategóriában.
Ha jön valaki vonattal rákospalota-újpestrõl ahhoz szívesen csatlakoznék, mert akkor talán gyorsabban odatalálok. Plíz segítsetek!

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 posts
;DZSÁKBANUGRÁLÁS??? HÁT....

A DH-nak nagy vonalakban az a szabálya hogy a rajt pontból a célpontba kel eljutni a pályán keresztül a kerékpárral együtt.
DE HOL ITT A BRINGA??

;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Viszont, ha meg senki nem csinalta, akkor azonosak az indulok eselyei, es a tudas valamint a felkeszultseg dont. Vagy nem?

Amugy en nezegettem mar korabban a kiirast, es abban a Magyar kupa futamok resze volt. Ha nem lenne az, akkor az idei Magyar kupa 2 versenybol allna. Igy meg 3. Az se sok, de legalabb nem 2.

Egyre jobb a helyzet a magyar versenyeket illetoen.... :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

huti

huti

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
A VÁROSI DH NEM LESZ MAGYAR KUPA FUTAM!!!
Nem lenne logikus egy új versenyzési formát elsõ alkalommal kupafutamnak minõsíteni, amikor még senki sem indult ilyen versenyen!
Nem?
Akkor miért nem rendezünk 200 m-es zsákbaunugrálást? ;D Az is lehetne magyar kupa futam, mert kb. azt is pont annyiszor csináltam, mint a városi DH-t!

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 posts

Engem csak alebonyolítás érdekelne, mégpedig az, hogy egy gyönyörû, meleg, nyári, HÉTVÉGI napon, ráadásul a gellérthegyen (szép környezet, gyönyörû panoráma) ami tudni illik a "hétvégi" kirándulók egyik leglátogatottabb helye. Naszóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan akadájozzák meg azt, hogy a rengeteg ember közül senki se rohangásszon a pályán amíg az edzés/verseny zajlik?

Hogy mi lesz velük?
Most az egyszer felmehetnek a janira biztonságban ;D

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Helló Mindenki!
A kupafutamos rajtszám azé köll, me sokba lenne az új. Akinek fizetnie kéne az ilyesmit az meg le van gatyásodva, vagy valami ilyesmi ;D Tudod Huti a szokásos!
Az ötkilót meg vissza kapja a csávó, feltéve ha vissza adja a rajtszámot.
[glow=red,2,300]Szállítás lesz![/glow] Csakhát a pálya rövid, még gurulva is lehagyod majd a visszafelé döcögõ teherautókat. Biztos sok csávó lesz+nagy tumultus. Ennek mérséklése végett kérünk mindenkit, aki teheti saját autóval szállítson.
A Barbi halálra gázolása ellen meg úgy próbálunk védekezni, hogy majd minden bokorba pályabirót ültetünk és gondosan locsolgatjuk ;D
Lesz majd rendõrbácsi+útlezárás.
A pályát + úgy járjátok be ahogy akarjátok! Ha jól tudom lesz két kötelezõ edzés(kétszer lejösz a pályán egy megadott idõpontban), egy idõmérõ+1 verseny.
No, ha van még valami akkor kivele!

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Én is gondoltam ám erre.
Mivan ,ha esik a zesõ?
Mert ugye nincs zesõnap.
És ha jól tudom,a nevezési díjban benne van az afterparty belépõjegy is.
Nem tudja valaki,hogy hol kell nevezni?Lennt illetve fennt?
Van lülön gyalogos pályabejárás,vagy csak bicóval van?Nem mintha zavarna.

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Engem csak alebonyolítás érdekelne, mégpedig az, hogy egy gyönyörû, meleg, nyári, HÉTVÉGI napon, ráadásul a gellérthegyen (szép környezet, gyönyörû panoráma) ami tudni illik a "hétvégi" kirándulók egyik leglátogatottabb helye. Naszóval az lenne a kérdésem, hogy hogyan akadájozzák meg azt, hogy a rengeteg ember közül senki se rohangásszon a pályán amíg az edzés/verseny zajlik?
Mert a magyar "túristák" azon része akik úgy kirándulnak, hogy: Elmegyek kocsival a hegyre, erdõbe, persze a kiszemelt helyhez legközelebbi megállási lehetõségnél parkol le. Na ezeknek a válalkozóknak, zöldségeseknek nem is kell több annál, hogy pont ott és akkor van "rendezvény" amikor Õ a friss levegõn van a kis családjával. Elõször csak csúnyán néz, majd beszól, egyre hangosabban, egyre mocskosabban. a vége persze "azbeszt...-ozás" oda vissza, miközben a jómunkásember átrángatja, Barbit (amateltõl) a pályán szarva arra,hogy Peaty éppen 40L ugrik bele abba lépcsõbe ami elött épp elhaladnak. Mi lessz a vége az egésznek? Barbit vagy Ronaldócskát/Eszmeraldát (kölke) elcsapja egy bringás, persze azt aki nem tehet az egészrõl. És a végén nekik áll feljebb s a kókuszban és az inaktívban nem az lesz a hír, hogy a "jelenkori lovagitornán gladiátonak öltözött fiúk/lányok milyen ügyesek voltak" hanem az, hogy "Hatalmas bandába verõdött, megvadult kerékpárosok halálra gázoltak egy kiránduló családot. "

Remélem nem ez lesz.

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jah, es a rajtszamra az 500 csak kaucio, azt elvileg visszakapod. Asszem... ;D ;D

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
En most nem olvastam vissza, de ha jol emlekszem, akkor azt irta, hogy felszallitas lesz, csak nem ferunk fel ra elegen, igy vagy sokat kell varni, vagy megoldod valahogy.

Huti: a varosi DH elvileg magyar kupa futam, es persze ezert van a 3k -s nevezesi dij is. Termeszetesen ezert mi semmit nem kapunk, de sebaj.

Egy a csodalatos magyarorszagban, es ez itt is megvan. Megpedig az, hogy ket ugyanazon ember, ugyanazert a dologert kulonbozo arat fizet, jelen esetben a duplajat. Ugyanis a hobbysoknak 1500 a nevezes, a profinak meg 3000. Mindkettoben benne van a felszallitas, es a reszvetel az ket idomeresen, vagy mi... :) Semmiben nemkulonbozik a ket ember reszvetele a versenyen, csak az egyik hamarabb rajtol. Azt mondjuk ra lehet fogni, hogy a profi helyezettek kapnak penzjutalmat. Mas kulonbseg nincs, csak arban. Sebaj, ez Magyarorszag... ;D ;D

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
vCsiáljatok sok-sok képet, és a bükk fesztivál 4X-rõl is, mert természetesen "5-étõl 3-áig utazom el... :P

De legalább bicót viszek 8) 8) ;D ;D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,228 posts
Gellért-hegy, Szent Gellért tér!

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13,254 posts
  • LocationSvájc
Heee?? ???
Érdekelne hogy helyileg hol lesz pontosan vasárnap a buli?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
nemtom..de nekem van szamom ;D ;D ;Dszal ezen nem izgulok...visznot mire fizetem telleg a 3k-t ha meg fel se visztek tutira?! ???

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Szevasz zsíros deszkás!! :o

A rajtszámért +500 FT tényleg mért lett kitalálva?

huti

huti

vendég

• fórumtag
  • 41 posts
Szevasztok campingbringások!!!

-a városi DH ra minek kell a DH magyar kupákon használatos rajtszám ???, amikor az nem magyar kupa???
-illetve ha nem hozom el a rajtszámomat akkor az még +500ft??? ???
-mire fizetem a 3000ft-ot, amikor még felszállítás sincs??? ??? ???

Left!
Te csak viccelsz ;D vagy ez tényleg így is van???
Üdv!

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
Gyakorlatigag szinte bármit el lehet törni, persze vannak nagyon-nagyon-nagyon erõs dolgok is... (Nicolai 2MXTB ;D)