Hellósztok
Nekem is bejött a verseny, habór kicsit ette a gépeket a pálya. Mondjuk nekem a nagy lendöóület törõk nem jöttek, be mag az idegesített fel hogy jegyezte fel a mért idõmet a futamban.
Jobbulást Zsuzsinak!!
Pupák
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Started by
dirtboy
, 2003. February 04. 08:14
Posted 2003. July 28. - 01:15

Posted 2003. July 28. - 00:45

Emberek, akik ma voltak kint a Gellért hegyen! Tudom hogy reménytelen, de hátha:
Nem talált valaki egy pár piros-fekete Fox Sidewinder kesztyût? Sikeresen elhagytam az enyémet az idõmérõ elõtt :'(, szóval ha netán valaki ráakadt, szóljon már rám please!
THX!
Nem talált valaki egy pár piros-fekete Fox Sidewinder kesztyût? Sikeresen elhagytam az enyémet az idõmérõ elõtt :'(, szóval ha netán valaki ráakadt, szóljon már rám please!
THX!
Posted 2003. July 27. - 23:12

Ja még vmi a hosszú egyenes lépcsõmentes szakaszokra jövõre tehetnének rámpákat amik hosszúakat dobnak /mint pl. a pozsonyi pályán volt/
Posted 2003. July 27. - 22:58

Posted 2003. July 27. - 22:55

... Rövid vélemény: szervezés patent ...
Ezzel maximálisan egyet is értek egészen a díjkiosztóig, ami abban a Szóda vagy mi a franc udvarban volt. Aki ott volt, az tudja mirõl beszélek, a többieknek meg inkább nem kezdem el mesélni, hogy mennyire porig alázta saját magát a szervezõség ezzel a résszel. Hogy egy mögöttem ülõt idézzek: "...hogy lehet egy viszonylag jól megszervezett rendezvényt ilyen pocsékul elszúrni a végén".
De egyébként tuti jó volt a verseny szerintem is, fõleg mert életem elsõ versenye, és én azért örülök a szerény kis 18. helyemnek is.

És gratula mindenkinek aki indult !!!
Posted 2003. July 27. - 22:53

Posted 2003. July 27. - 22:52

Posted 2003. July 27. - 22:50

Hupsz??? :-X ;D
Igazság szerint nem nagyon volt idõm megtudni kivolt.
CSak azt láttam hogy a tetején esett el ott a keskeny kanyarban és a derekával pont neki esett egy lépcsõnek. mikor leértem a pálya aljára csak azt láttam hogy nagyon sokan vannak körülötte és nem nagyon tud mozdulni. Nevezni nem tom kik neveztek mert fönt nem mondták be az indulókat a nevezésen nem voltam és mivel az arcát se láttam nagyon ezzért kizárásos alapon tudtam tippelni.
Igazság szerint nem nagyon volt idõm megtudni kivolt.
CSak azt láttam hogy a tetején esett el ott a keskeny kanyarban és a derekával pont neki esett egy lépcsõnek. mikor leértem a pálya aljára csak azt láttam hogy nagyon sokan vannak körülötte és nem nagyon tud mozdulni. Nevezni nem tom kik neveztek mert fönt nem mondták be az indulókat a nevezésen nem voltam és mivel az arcát se láttam nagyon ezzért kizárásos alapon tudtam tippelni.
Posted 2003. July 27. - 22:39

Posted 2003. July 27. - 22:32

A Chreis ugrása tényleg gyönyörû csak szuperlatívuszokban lehet beszélni róla két llépcsõ sort vett 1x-re/ÕRÛLTSÉG!!!/ ;D, de szegénynek a tetején leesett a lánca. Leszállt és vissza rakta ezért volt szar ideje. De majd szólok itten a fenn lesz róla a videó.
Nagyon jó hangulata volt a versenynek, a szervezés is elég jó bocsánatot kérek a fiuktól amiért egyszer belesétáltam a fotocellás masinába, a pálya kiválasztása is jó volt szvsz a mereveknek is tûrhetõ volt.
Jövõre én is megyek- idén is mentem volna csak pont egy nappal elõtte estzem a tabánba így nehéz lett volna törött tengellyel menni.
Indiánnak /asszem õ esett nagyot/ jobbulást kivánok!!
Nagyon jó hangulata volt a versenynek, a szervezés is elég jó bocsánatot kérek a fiuktól amiért egyszer belesétáltam a fotocellás masinába, a pálya kiválasztása is jó volt szvsz a mereveknek is tûrhetõ volt.
Jövõre én is megyek- idén is mentem volna csak pont egy nappal elõtte estzem a tabánba így nehéz lett volna törött tengellyel menni.

Indiánnak /asszem õ esett nagyot/ jobbulást kivánok!!
Posted 2003. July 27. - 22:31

Posted 2003. July 27. - 22:30

hali!!!
szeritnem is nagyon király volt ez az egész!!!
nagyon bike gyilkos pálya szentem.
de brutál király:-)))
láttam egy két embert lejegelt kézzel!!
stuffos
szeritnem is nagyon király volt ez az egész!!!
nagyon bike gyilkos pálya szentem.
de brutál király:-)))
láttam egy két embert lejegelt kézzel!!
stuffos
Posted 2003. July 27. - 21:51

Bolond pocok 3. Major babánk 9. lett. ;D Grat nektek bazz...
Rövid vélemény: szervezés patent, nem volt mátraihoz hasonló baki, racerek szerint felszállítás is patent volt, gratula a szervezõknek! Gizmo vmi CAD progival tervezhette az ugrásait, mert hihetetlenül szépen jött le mindig, nem is volt hozzá fogható. Azonban nekem személy szerint legjobban Mogyi és Kolozsvári Tibi stílusa jött be; a román srác és Prajczer mester pedig EZERrel alázta a népet. A nap fénypontja über Chreis freerider csillió méteres ugrása volt, ami után nem nagyon tudtunk megszólalni. Ja, meg Spálya is úgy jött, mint EZER. Most mindenkit nem sorolok fel, de nagy verseny volt, reméljük pajtiék jövõre is tolnak ilyet.
Rövid vélemény: szervezés patent, nem volt mátraihoz hasonló baki, racerek szerint felszállítás is patent volt, gratula a szervezõknek! Gizmo vmi CAD progival tervezhette az ugrásait, mert hihetetlenül szépen jött le mindig, nem is volt hozzá fogható. Azonban nekem személy szerint legjobban Mogyi és Kolozsvári Tibi stílusa jött be; a román srác és Prajczer mester pedig EZERrel alázta a népet. A nap fénypontja über Chreis freerider csillió méteres ugrása volt, ami után nem nagyon tudtunk megszólalni. Ja, meg Spálya is úgy jött, mint EZER. Most mindenkit nem sorolok fel, de nagy verseny volt, reméljük pajtiék jövõre is tolnak ilyet.
Posted 2003. July 27. - 21:18

Én is voltam ám a Gellért hegyen.
Nagyon jó verseny volt,de a pálya közepénél elszállt a fékem!!!!Nem tudtam megállni!
Se elöl,se hátul! most volt szervízbe,és a verseny elött kiválóan mûködött!mennyiért kellene tárcsát vennem,amivel meg is állok???? >
>
>
>
>
Még jó,hogy volt rajtam védõcucc,így egy horzsolással megúsztam.De persze János kórház után visszamentem ám fotózni,meg videózni.... ;D
Majd jövõre indulok
Egyébként GIZMO szerintem szuper volt!!!!(csak a célnál lévõ lépcsõn láttam)!
Nagyon jó verseny volt,de a pálya közepénél elszállt a fékem!!!!Nem tudtam megállni!
Se elöl,se hátul! most volt szervízbe,és a verseny elött kiválóan mûködött!mennyiért kellene tárcsát vennem,amivel meg is állok???? >

Még jó,hogy volt rajtam védõcucc,így egy horzsolással megúsztam.De persze János kórház után visszamentem ám fotózni,meg videózni.... ;D
Majd jövõre indulok

Egyébként GIZMO szerintem szuper volt!!!!(csak a célnál lévõ lépcsõn láttam)!
Posted 2003. July 27. - 21:16

Posted 2003. July 27. - 19:26

Posted 2003. July 27. - 00:45

Na most értem haza a Gellért hegyrõl, megvan a pálya, le is mentem rajta. Hát nem tudom. Biztos én vagyok a lekvár, meg lehet hogy a sötét miatt, de most már alaposan elgondolkozok hogy holnap nevezzek-e egyáltalán. Még alszom rá egyet. (Egy rövidet.)
Azt már most itt leírnám, hogy elõre is minden tiszteletem azoknak, akik merevvel lemennek rajta.
Hogy kb milyen? Nemtom olvassa-e ezt még valaki így este, de ha igen:
Csak beton van, járda meg lépcsõ. A Szabadság szoborral szemben van egy lépcsõ lefelé, a Duna oldalán. Ott fenn ahol a sok fényképezõs szaladgál és szobrot fényképez. Na onnan indul a pálya. Ha beugrasz rögtön a legelején, a fejed a fák lombjában lesz :-) Aztán jönnek a trükkös kanyargós lépcsõk, illetve vannak szép fordítók is (simán van gyors szakasz végén 90 fokban lépcsõbe bele).
Ami szerintem gáz, hogy egy-két helyen igencsak el lehet szállni, és nem kell sok balszerencse hozzá, hogy azon a szép (lentrõl fehér) sziklafalon hulljak alá. A korlát persze a nyergemnél alacsonyabban van a legtöbb helyen :
Mindenesetre kimegyek, és majd még eldõl mi lesz, de mindenkit kérek, hogy ne küldje határon a dolgokat, mert csúnya vége lehet!
A szalag is le van már most szakadva pár helyen (néhol igencsak hiányzik a további út megtalálásához), de remélem a rendezõk még ezt reggel elhárítják. Mert a ma esti túrista adag igencsak szaggatott pár helyen.
Azt már most itt leírnám, hogy elõre is minden tiszteletem azoknak, akik merevvel lemennek rajta.
Hogy kb milyen? Nemtom olvassa-e ezt még valaki így este, de ha igen:
Csak beton van, járda meg lépcsõ. A Szabadság szoborral szemben van egy lépcsõ lefelé, a Duna oldalán. Ott fenn ahol a sok fényképezõs szaladgál és szobrot fényképez. Na onnan indul a pálya. Ha beugrasz rögtön a legelején, a fejed a fák lombjában lesz :-) Aztán jönnek a trükkös kanyargós lépcsõk, illetve vannak szép fordítók is (simán van gyors szakasz végén 90 fokban lépcsõbe bele).
Ami szerintem gáz, hogy egy-két helyen igencsak el lehet szállni, és nem kell sok balszerencse hozzá, hogy azon a szép (lentrõl fehér) sziklafalon hulljak alá. A korlát persze a nyergemnél alacsonyabban van a legtöbb helyen :

Mindenesetre kimegyek, és majd még eldõl mi lesz, de mindenkit kérek, hogy ne küldje határon a dolgokat, mert csúnya vége lehet!
A szalag is le van már most szakadva pár helyen (néhol igencsak hiányzik a további út megtalálásához), de remélem a rendezõk még ezt reggel elhárítják. Mert a ma esti túrista adag igencsak szaggatott pár helyen.
Posted 2003. July 27. - 00:07

Posted 2003. July 26. - 22:28

A sráv Heavy Looser Team vagymi, szal Heavy Tools-os volt, (õk is kenték rendesen végig), és összeakadtak a levegõben. Nem lett nagy gondja, legalábbis, amíg ott voltunk nem látszott, hogy tört volna valamije. A mentõs csóka (persze a száját húzva) asszem csak felkötötte, mert egy darab kötözõ pólyával közelítette meg a helyszínt, mikoris mi elhúztunk a büfé felé.
Posted 2003. July 26. - 20:58