mégis TV2:)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Indította
dirtboy
, 2003. február 04. 08:14
Írta 2003. július 28. - 19:07

Írta 2003. július 28. - 19:04

Írta 2003. július 28. - 18:41

Az operatõr azt mondta Zsuzsinak, hogy az eRTéeL Klábbon lesz, legalábbis Zsuzsi azt mondta:)
Egyenlõre én Köszönöm a jókivánságokat Zsuzsi nevében is, szerencsére nincs nagy baj, "csak zúzódások, horzsolások. Ki kell pihennie.
Sala: inkább ne érdekeljen az eredményem. Az idõmérõn se siettem mert nem tudtam, hogy csak az elsõ 20? jut tovább a kb 40-45bõl. a döntõben meg csak azért mentem le, mert megigértem Zsuzsinak.
Na mondjátok már mi volt a szikvíz udvarban? Mert 9 fél10 körül gondoltam leugrom megnézni, hogy örjöngenek a nyeretesek. De Vinnie mondataiból úgy tûnik, hogy a tavalyi MTB bállal vetekedhet az évtized leggyengébb bulia címért (azt is a HP szervezte).
Palmer
Egyenlõre én Köszönöm a jókivánságokat Zsuzsi nevében is, szerencsére nincs nagy baj, "csak zúzódások, horzsolások. Ki kell pihennie.
Sala: inkább ne érdekeljen az eredményem. Az idõmérõn se siettem mert nem tudtam, hogy csak az elsõ 20? jut tovább a kb 40-45bõl. a döntõben meg csak azért mentem le, mert megigértem Zsuzsinak.
Na mondjátok már mi volt a szikvíz udvarban? Mert 9 fél10 körül gondoltam leugrom megnézni, hogy örjöngenek a nyeretesek. De Vinnie mondataiból úgy tûnik, hogy a tavalyi MTB bállal vetekedhet az évtized leggyengébb bulia címért (azt is a HP szervezte).
Palmer
Írta 2003. július 28. - 18:29

racerek szerint felszállítás is patent volt, gratula a szervezõknek!
Ja felszállítás, csak éppen az idõmérõnél az nem fért fel a kamionra, aki az elején indult, a seniorok, meg a profik, mind fent voltak a kamionon. Arról nem is beszélve, hogy pár nevezettet, nem vezetek fel a listára és ez néha csak az indulásnál derült ki.
A verseny utáni bulira hívták a versenyzõket, de még 1 ásvány vizet se kaptunk (ingyen). A hegy oldalában lévõ parkosított WC-k sem voltak olyan nyugisok, abban a tömegben.

Eddig én olyan versenyenvoltam, ahol a nevezési díjban a rajszám is benne van. Fura volt nekem ez a nevezési díj + 500 ft. Akkor mit takart a nevezési díj?
A hangulat, a pálya és a többi versenyzõ feledteti velem ezeket a dolgokat, de van még változtatni való bõven.
A lényeg csak az, hogy nézõpont kérdése a patent.

Írta 2003. július 28. - 16:27

En is lattam Beget a cimlapon
Ha valaki fel tudna tolteni a tv-bol felvett videot, az nagyon jo lenne, mert pont nem tudom megnezni. :'(

Ha valaki fel tudna tolteni a tv-bol felvett videot, az nagyon jo lenne, mert pont nem tudom megnezni. :'(
Írta 2003. július 28. - 16:22

Tényle nagyon jó kis verseny volt!!! Nekem bejött a pálya és szerencsére a bicajom is tökéletesen mûködöt!!!
Külön gratulálnék
Kolosvári Tibinek aki hihetetlen jól küldte és ismét nyert, indén már másodszor,
Szedõnek ki annak ellenére, hogy szétment a gépe kölcsön bringával sem vallott szégyent,
VOLEna természetesen aki megverte Gizmót és haramadik lett a 2 BMX krosszos álat mögött,
A Román srácnak mert iszonyatosan küldte és Õ mente az apszolút idõt is,
Dalmának, menrt nagyon nagyon jó idõt jött annak ellenére, hogy ezt a nõi ellenfelek meg sem tudták közelíteni,
Zsuzsinak mert azért is végigurult mégha iszonyatosan is fájt neki,
A szervezõknek mert JÓ verseny volt!!!
A Szurkolóknak nagyon köszi a bíztatást!!! Iszonyat tuti volt úgy menni a pályán, hogy végig ordítottak, hogy "nyomjad nagymjad!!!"
A képek tutik!!! Mind a 3 album!!!
Begbie-t a metróról lécci scannelje be valaki!!!
A TV2-s videót is nagyon várom!!!
Ismét sikerült benne lennem az elsõ 10ben aminek nagyon örülök!!! Köszi a bíztatást mindenkitõl!!!
Külön gratulálnék
Kolosvári Tibinek aki hihetetlen jól küldte és ismét nyert, indén már másodszor,
Szedõnek ki annak ellenére, hogy szétment a gépe kölcsön bringával sem vallott szégyent,
VOLEna természetesen aki megverte Gizmót és haramadik lett a 2 BMX krosszos álat mögött,
A Román srácnak mert iszonyatosan küldte és Õ mente az apszolút idõt is,
Dalmának, menrt nagyon nagyon jó idõt jött annak ellenére, hogy ezt a nõi ellenfelek meg sem tudták közelíteni,
Zsuzsinak mert azért is végigurult mégha iszonyatosan is fájt neki,
A szervezõknek mert JÓ verseny volt!!!

A Szurkolóknak nagyon köszi a bíztatást!!! Iszonyat tuti volt úgy menni a pályán, hogy végig ordítottak, hogy "nyomjad nagymjad!!!"
A képek tutik!!! Mind a 3 album!!!
Begbie-t a metróról lécci scannelje be valaki!!!
A TV2-s videót is nagyon várom!!!

Ismét sikerült benne lennem az elsõ 10ben aminek nagyon örülök!!! Köszi a bíztatást mindenkitõl!!!
Írta 2003. július 28. - 16:03

Írta 2003. július 28. - 15:21

Írta 2003. július 28. - 15:18

De: állitólag ma este 7-kor a TV2-õn. Valaki aki tud digizni is, vegye már fel lécci.
Írta 2003. július 28. - 13:28

Írta 2003. július 28. - 13:26

hali!!!
nem tudjátok véletlenül hogy mikor lessz a fókuszban vagy az aktívban vagy valami mûsorba a BPDH???
stuffos
tényleg királyak a képeid!!!
nem tudjátok véletlenül hogy mikor lessz a fókuszban vagy az aktívban vagy valami mûsorba a BPDH???
stuffos
tényleg királyak a képeid!!!
Írta 2003. július 28. - 13:20

Én a digitgépemmel lekaptam GIZMO-t ,méghozzá videó módban!Ha érdekel valakit,feltölthetem a netre.
sõt,ha tudnám,hogy a képtárban hogyan kell a képeket feltölteni,mindent felnyomnék.
sõt,ha tudnám,hogy a képtárban hogyan kell a képeket feltölteni,mindent felnyomnék.
Írta 2003. július 28. - 13:16

Írta 2003. július 28. - 12:43

Írta 2003. július 28. - 12:08

Írta 2003. július 28. - 11:24

Kuksizzátok meg a Metró újságot! Begbie van a címlapon. Igaz kicsiben, de az mindegy. Déhápózban feszül a télapóruhában, háttérben a város, a Szabadság híd, a Vásárcsarnok, hovatovább Pest... megindító na.
Írta 2003. július 28. - 10:42

Zsuzsinak gyógyulást!!!
Palmer bátyó hogy végzett??
A többieknak gratula!A fotók alapján durva lehetett!!!
Palmer bátyó hogy végzett??
A többieknak gratula!A fotók alapján durva lehetett!!!
Írta 2003. július 28. - 10:36

Jaja, jo kis verseny volt, vegre a felszallitas is tokeletesen ment. Az egyetlen bibi a hosszas varakozas volt. A fotocellas mero miatt ( vagy nem, de arra fogtak) meg kellett varni, amig az inditott versenyzo leert, es emiatt nagyon elhuzodott a verseny. Ha tudtam volna, hogy ennyit kell varni, akkor fent aludhattam volna egyet, de sebaj, legalabb nem volt mar annyira meleg a profiknal.
Nagyon nagyon orulok a 3. helynek, koszi mindnenkinek. :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Nagyon nagyon orulok a 3. helynek, koszi mindnenkinek. :-* :-* ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
Írta 2003. július 28. - 08:45

Szerintem is jó kis verseny volt, bár csinálhattak volna egy kicsit nagyobb hírverést a dolognak. Talán többen jöttek volna szurkolni is. Gratula mindenkinek aki lezuzott a lépcsõkön, fõleg azoknak akik merevfarúval tették. Az biztos hogy bicajgyilkos volt a pálya, láttunk törött Lobó-t, Mogyinak is megrogyott a váza és pár küllõje a döntõben.
A profik a végén olyan gyorsan jöttek, hogy a digitgépem követni sem tudta õket.
A profik a végén olyan gyorsan jöttek, hogy a digitgépem követni sem tudta õket.
Írta 2003. július 28. - 07:40

Vole, gratulálok a 3.helyhez, jól mentél!
Majornak is gratula, õ végigversenyezte a hétvégét - elõször Veresen szurkolhattunk neki, majd a Citadellán.
Szegény Sonka Zs jól bezúzta magát megint,neki gyors gyógyulást!
Majornak is gratula, õ végigversenyezte a hétvégét - elõször Veresen szurkolhattunk neki, majd a Citadellán.
Szegény Sonka Zs jól bezúzta magát megint,neki gyors gyógyulást!