Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1043 hozzászólás a témában

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Most szombaton 4X, Miskolc-Komlóstetõ!

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ALAP ;)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Há úgy tom Kõszeg elmarad, remélhetõleg lesz még egy Mátra, meg õsszel egy Tokod, esetleg egy Esztergom, de ezekbõl SEMMI sem fix. Persze lesz egy csomó verseny, de most a DH-ra gondoltam.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
emberek..lesz még valami verseny SAUH-n kivul???jaa...asszem még egy éjjeli DS vagy 4X ;Dezt leszamitva tud valaki valamit?

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.323 hozzászólás
Flash: Te véletlenül a TV 2-nél dolgozol, hogy megvolt már a mûsor a lejátszás elött? Vagycsak felvetted és már elötte felírtad, hogy megvan/lesz?

Mertha az elsõ variáció akkor esetlegesen megkérdezném, hogy a betát amire forgattak nem-e tudnád/tok átírni, kölcsönadni?

Köszi,

Palmer

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.931 hozzászólás
Én meg elõtte való napokban találkoztam a Balatonnál a kolis haverokkal. Olyan jó volt a buli, hogy reggel hétkor arra ébredtem, hogy a földön fekszem a hátamon, kezemben a telefonom. A vonat persze már rég elment. Mesélték, hogy többször is akart a telefon ébreszteni. Sikertelenül. Végre felkeltem kb a 3. 4. ébresztési kísérletre és kikapcsoltam.
Biztos. Árpád, biztos...

Az is biztos, hogy jól átállítottam közben a telefont, megváltozott egy-két funkciója. Én nem emlékszem...

Az is biztos, hogy nagyon sajnálom, hogy kihagytam a versenyt. Jön valaki a fõvárosiak közül a miskolci témára a hétvégén?

:Flash

:Flash

vendég

• fórumtag
  • 23 hozzászólás
Sokan kértétek tõlem az aktívban bemutatott tudosítást a versenyrõl, úgyhogy ha valakinek kell aookr kiírom neki egy CD-re met a netre elég nagy a file mérete.Tehát ha kell valakinek az írjon! 8)

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás

vinnie:

rendes vagy köszi, de rajtam már semmi sem segít úgytûnik, mert az uw is le van tiltva nálunk ;D ;D ;D

Mondjál (vagyis írjál) privátban valami címet, és feltöltöm neked ;)

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
vinnie:

rendes vagy köszi, de rajtam már semmi sem segít úgytûnik, mert az uw is le van tiltva nálunk ;D ;D ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Nekem megvan az,amikor nem a gizmo beszél!
MEg vannak videoim is.
Ha valaki mond nekem egy FTP címet,ahova feltölthetném õket,örömmel állok neki a dolognak.
A riportot csak CD-n tudom odaadni,mondjuk lehetne egy vándor CD:)
Ki tudom írni úgy,hogy asztali DVD lejátszó tudja olvasni,de a PS2 nem.
Egyébként Vinnie is rajta van:))

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
;D

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 hozzászólás
A TV tényleg itt is a vért kereste, és azért az elég gáz volt hogy miután a Gizmo elõ adta a sérüléseit a román srác elmagyarázta hogy nem sérül meg az ember ha ésszel és ügyesen csinálja a spotot

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 hozzászólás

...Kicsit talán túl óvatosan mentem, fõleg a pálya elején. ... Egyáltalán hányan jutottak be a döntõbe ??? ...

Szerintem az elején a legtöbben óvatosan mentek ;)

Amúgy meg annyit tudok, hogy a hobby-ból az idõmérõ elsõ 30 embere indulhatott az utolsó körben.

Ja és ha valaki be tudja digizni, én felvettem az RTL Klub-os cuccot is.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
Jajj!:) de beg meg egesz jol csinalta... hiszen atgurult a celvonalon.. de volt par fazon, aki szo szerint atesett a celon... nemelyik hasra... szegenyek. de tok jo volt amugy... ilyet kene gyakrabban is csinalni... de legalabb mar szeretett orszagunkban is kezdenek kialakulni vegre a jo vesenyek.. emberek, MI is FEJLODUNK!!!!! jeeee! EZER JOOO:)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Begbie: Te mindig igy szálsz le a célban? ;D ;D ;D
Amúgy jók a videók,kár hogy nem voltam fenn :-[

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Meginterjúvoltam Zsuzsit. A körülményekhez képest jól van. A sérülése nem annyira komoly, mint amilyennek vasárnap kinézett, csak zúzódás. Az X-Ray sem mutatott ki semmit. Jelenleg jegelnie kell, és a lassan járj, tovább érsz örökbecsû intelmét követi. Mivel a zúzódás a medence körüli idegpályák közelében történt, így egy-egy rossz mozdulatnál nyeklik egy kicsit a lába, de már javult vasárnap óta. Köszöni mindenkinek a jókívánságokat, puszikat, és üdvözöl mindenkit!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
És most mi a helyzet vele? Mik a sérülések? Tud dolgozni?

Zsuzsi, szólj majd pár szót, hogy megvagy-e, mert aggódunk érted!

Gyógyitó puszikat küldök neked.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Az idõmérõn esett el, utána mentõ, kórház. A döntõ végére ért vissza szegénykém. Persze a legnagyobb gondja az volt, hogy mikor mehet majd hegyre... Ejj, bolond lány. :)

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Mért, hát nem ment végig le a döntõn?

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11.799 hozzászólás
Nos, elvileg igen, de persze nem.