Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
király! elõre az utánpótlás érdekében ::)

mér van az hogy nézem a videókat a 4X Vb-krõl és technikás, de mindenki által teljesíthetõ pályákat látok, csak az dönt mennyi idõ alatt, ami Veresen van annak mi értelme?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
pallanytú ;D ;Dno hát aki veresre szeretné felváltani a BPDH-t nem sok jot mondhatok..ma végeztuk az uccsó simitásokat a pályám..és ha jol számolom..hááát kb. egy ugrato sem lesz ojan amit amatorbe be lehet majd adni..max a legjobbaknak...a tabalyihoz képest az ugratok nagyobbak vagy rutinosabbak lettek, uj cuccokkal bövultek és eléggé durva lett...a merevgép még mindig halál ;D ;Daki megy annak sok szerencsét..én ott leszek ;)

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Ép ez az!
Elindulok és lesz ami lesz.
Telótörés az biztos!Ugyhogy majd vigyázzatok a fekete-piros GT avalanchal.
Már mindenki mondta(fõleg szervízesek),hogy a telómnak már nem kell sok.

groover-

groover-

vendég

• fórumtag
  • 188 posts
gt rider: ne lihegd már túl ezt az egészet. elindulsz, aztán lesz ami lesz...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Egyáltalán érdemes indúlni merevvel (legalább a biciklizés/versenyzés öröméért) vagy egyáltalán nem teljesíthetõ a pálya?
Sajnos nem igazán ismerem a gellért-hegyi lépcsõket, pl a Déli pu-ban lévõkkel összehasonítva milyenek?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Hol olvashatom el az mmtbszsz downhill szabályzatát?

Arra kérném majd a fulltelósokat,hogy 26.-án hagyanak 30 másodpercet a merevek után.
Bár lehet,hogy lesz ilyen "szabályzat". :-\

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

Ezek szerint nem igazán kell bütykös gumival készülni?
A másik meg, hogy a merev gépek nem minden lépcsõt szeretnek, erre jó lenne majd gondolni. (valami b*sz*m nagy lépcsõfokok ne legyenek mán, lécci)

hmm, majd biztos lebontják a nagyobb lépcsõket ::)

Major: ha a Veresi pálya marad a tavalyi, arra se megyek leszarom, azon nem lehet biciklizni.

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szinte tuti, hogy se nem lesz külön kategória a mereveknek, se nem lesz nagyon tekintettel rájuk a kijelölõbizottság és le fogják ordítani a csiga tempóban közlekedõket!!!

Ezúton kérek minden versenyzõt, hogy ha jön mögötte valaki aki látványosan gyorsabb húzódjon le magától!!! Neki úgyis mindegy, de lehet, hogy a gyors embernek nem!!!

Akkor néz valak egy veresi vonatot? ? ? :) LCS? Ki jön még?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Majd ha eltörik a vázam sirok :'( és hátha a Balhó Csabi (GT DHI) megasjnál,és nekem adja a bicóját ;D
A merevvel indulók lassabban fognak menni mint a fulltelós társaik,remélem ez be lesz osztva,nehogy az legyen,hogy "minek neveztel ha nem mész gyorsan""huzzá arréb".
Szvsz kéne egy két óra a mereveknek és külön a fullosoknak.vagy a fulltelósok elnézõek lesznek ???
(találkoztam már olyan "lenézõs" fulltelóssal,aki indulni fog.nem részletezném,hogy kiaz. :-X)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Ezek szerint nem igazán kell bütykös gumival készülni?
A másik meg, hogy a merev gépek nem minden lépcsõt szeretnek, erre jó lenne majd gondolni. (valami b*sz*m nagy lépcsõfokok ne legyenek mán, lécci)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
no ne haraguggyatok már de ennyi pénzért azthiszem mindenki fellszállítását meg kéen oldani :-Xaz eddigi versenyeke meg volt oldva...

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Érdekes levelet kaptam ma ET Zolitól:
.Hajtás Pajtás Budapest Downhill

2003. 07. 27. vasárnap.

Gellért hegy

Rajt: Szabadság szobor
Cél: Gellért tér

Nevezés: 8-11-ig

Nevezési díj:
hobby: 1500-
profi: 3000-

Szabad edzés: 9-13:30-ig
Idõmérõ futam: 14:00
Döntõ futam: 16:00

Díjkiosztó & after party: 20:00

Szóda udvar: VII. ker. Holló utca 12

Díjazás: Értékes nyeremények, kupa, érem minden kategóriában

Versenyünkön a MMTBSZSZ 2003-as Downhill szabályzata érvényes.
A versenyen mindenki saját felelõsségre indul.
Bukósisak használata kötelezõ!

A versenyzõk felszállítását csak korlátozott létszámban tudjuk
biztosítani. Az esetleges torlódások elkerülése végett kérjük a
versenyzõket, hogy aki teheti önerõböl oldja meg a felszállítást.

Sikeres versenyzést mindenkinek!

-ebbõl minden stimmel,de hol tudom elolvasni az MMTBSZSZ 2003-as Downhill szabályzatát.
az mmtbszsz honlapján csak az UCI van fönt,az meg mintha a szervezésre irányulna.

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
nekem szimpibb mint a beton

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Tényleg!!! Veres!!!

Lehet, hogy ha nem lehet bejarni akkor inkabb versenyezzünk egy jot Veresen...

Ki jonne? ? ?

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
A városi DH lényege, hogy csak mesterséges terepen folyhat(lépcsõ, aszfalt, stb) 1métert sem fogunk a földön gurulni :)

zsomi

zsomi

vendég

• fórumtag
  • 221 posts
azért remélem javarészt lépcsõs részen fog menni, mert hogy ugyanolyan legyen mint egy sima DH-pálya, akkor minek van budapesten...

Rave_Ace

Rave_Ace

Dömdödöm

• globális moderátor
  • 3,201 posts
Szerintem a pálya fog keresztezni autóutat is, így pályabejárás szombaton egy kicsit ön és közveszélyes feladat lesz. :D

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
na..legalabb meg van oldva a Veres VS BPDH...én mind2ön kint leszek ;)vagyis én meg a Tiger ;D

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
De ha nagyon akarjuk mehetünk szombaton már edzeni? ? ? Nem lenne mindegy mennyit tudunk gyakorolni... :-\

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Szombaton NEM lesz se pályabelyárás, sem felszálítás! Ez a verseny a megszokottól eltérõen csak 1 napos lesz! A pályát majd szombaton fogjuk szalagozni.