Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Dh&Dual Versenyek 2003

- - - - -

• Please log in to reply
1043 replies to this topic

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Szombatonlesz felszíllítás? ? ? Vagy ki lesz egyátalán jelölve már a pálya? ? ?

left

left

vendég

• fórumtag
  • 170 posts
Feltöltött kép
Csakhogy jó legyen nektek!! 8)

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Mán megint sz*p*k! Mindig rászervezõdnek a biciklis programokra a másfajta programok. Sauhra sem tudtam menni, mert partytime volt, a BPDH idejére meg a Balatonhoz hívtak a régnemlátott kollégista haverságék. Pedig: deszeretnékelmenni!
(Tudom, hogy egyni szocprobléma de mégis)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
A héte mi is tervezzük, hogy felnézünk.. bár tegnap beszéltem Leftivel és csak hétvégén fognak pályavonalat keresgélni.

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Bejártam a citadellát(ja,della 8)),hogy mégis mire lehet majd számítani 26-27.-én.
Elég durva lehetõségeket láttam,de sebaj.meg kell probálni 8)

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Olvastam,hogy jó volt a BMFT tali!!! A Bánya extRémek is igen tuti volt!!! PErsze a szervezés az olyan magyar volt, dehát ezt már megszokhatam volna...

A DH pálya nagyon tatszett!!! Sjnos csak meghívottak indulhattak annak ellenére, hogy ez mindössze 16 embert jelentett... Szerencsére mehettünk a pályán mi is amennyit csak jólesett!!! Végül balhé volt, hogy ki lehet e kerülni az ugratókat vagy nem és ha igen akkor jár e büntetõ másodperc vagy nem, stb...
Végül mit az idõmégõ futamon is a verseenyben is Sósogyi kolléga bizonyult a legjobbnak!!! Mögötte minimálisan lemaradva Gizmó mad a Mátrában is diadalmaskodó junior Tibi lett a harmadik!!! Ennek már csak azért is agyon örültem mert együtt mentünk a versenyre!!! :) Egészen pontosan 1/2 másodperc volt az elsõ és a harmadik helyezett között, amit a fotocellás rajt és célgépnek el is hihetünk!!!

A CC pálya elég kemény lett de teljesíthetõ!!! Vicces volt, hogy egy szakaszon ugyanott ment a DH meg a CC... ;D

A Triál már sötétben, szinesen kivilágított pályákon zajlott ami valami fergetegesen jól nézett ki!!! :) Az elsõ két helyet itt szloák versenyzõk szerezték meg!!!

Na ennyit a sersenyrõl!!!

Köszi a szervezõknek, a RedBullnak, az elindult meghívottaknak, Indiánník, hogy Õ s indult, Gulyás misinek, hyog annak elllenére, hogy nem indult legalább kijött nézni, a hülye speeker gyereknek, hogy legalább volt kit fikázni, Palik lacinak, hogy volt kin röhögni, az RTL Klubank, hogy kijöttek és felvettek minket, majd egy 1 perces összefoglalót leadtak a 1/2 3 kór éjjel és minden nézõnek aki emelte a hangulatot!!! :)

Sonka_Zsuzsi

Sonka_Zsuzsi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,342 posts
Haló!!
Akit érdekelne: a saalbachi világjátékok aug.28-31-én lesznek! Sajna 1enlõre úgy néz ki, hogy a kõszegi dh kupával azonos idõben >:( >:(
info: www.upsolut-mv.de
nevezés: 60 euro (de ezzel az összes kategóriában indulhatsz, még maratonon is :D )

Én asszem ide megyek!

bucimail

bucimail

törzsvendég

• fórumtag
  • 286 posts
Az lenne a kérdésem hogy:
1. Lehet-e merev bringával is indulni?
2. /Ha az 1. +/ Lesz-e nekik külön kategória?

;D ;D De imádom ezt!!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Jajj, te kis morcos... ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Shaun_Palmer

Shaun_Palmer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,323 posts
Nem tök mind1,hoyg pontozzák?

Szvsz úgy lesz a pontozás mint a normál kupafutamokon:
Az ELIT mezõnyt: Nõi, Férfi, Junior az idõmérõn és a döntõben is pontozzák.
A Hobbistákat meg csak a döntõfutamon.

A merevfarú kategóri meg úgy lesz, hogy az a versenyzõ aki a legjobb helyen végez merevvel az nyer, "azt csá"

De ha mégegyszer problémáztok a "merev kategórián" vagy a pontozáson, díjjazáson akkor ideges leszek. Nem mindha nem unnám már kiba....túl.
Már vagy 5x leírtam, de mostmár hátha megérted/itek
[glow=red,2,300]MINDEN VERSENYEN LEHET MEREV BICIKLIVEL INDULNI![/glow]

Palmer

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Most ez végképp nem értem akkor ezt hogy a szarba pontozzák, ha kupafutam lesz??????

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
ET Zoli mondta,hogy a BPDH-n lesz a merevfarúaknak külön kategória!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Igen a DH-n 26a "csak" edzés!!!

Amúgy a pálya a gellért hegyen lesz a citedellától lefele... Ez az utolsó infóm...

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Kössz! De a Városi DH-n hol lesz a pálya, milyen terepen? ;D
Ugye a DH-n 26.a csak edzés?

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Majdnem!!! :)

Szóval 26.-án van a Veres 4X!!! 26., 27.én Budapest Városi DH!!! Magyar Kupafutam 2. forduló!!! Pontozás, minden!!! Mehetnek mindkettõn merevfarúak is de kétlem, hogy lenne külön katgória nekik!!!

Maul

Maul

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,462 posts
Most ez hogyan van? július 26.-án van a veresegyház 4X, és 27.én van a Budapest Városi DH, amikor a várból van a lejövetel? És ez egyben a Magyar Kupafutam 2. forduló?
Mert egy másik topicban olyat beszéltek, hogy a városi DH-n van merevvázas kategória...
Szóvl végképp nem értem! Írjatok infot!!!!!

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Kislust: ahogy mondod, magamra is harakszom!!! >:( :-[

landuk: Inkább gyere 9-re az a biztos!!! Nahogy le késs valamit!!!

landuk

landuk

újonc

• fórumtag
  • 7 posts
Hello!

Meg tudja vki mondani, hogy mikor lesz a hétvégi banya Dh-n pályabejárás?
Mert a nevezési lapon 9:00 - 11:00 van, a mellé küldött lapon pedig 13:00 - 15:00! Azért lenne fontos, mert vidékrõl jövök!

Kislust

Kislust

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,507 posts
Hmmm, akkor most magadra is mérges vagy? ;D

kislust

Major

Major

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,320 posts
Aki BMFT talira jön az ne is jöjjön!!! Mérges is lennék arra aki BMFT tali helyett versenyt néz!!! >:( Irgum burgum!!!