Szombatonlesz felszíllítás? ? ? Vagy ki lesz egyátalán jelölve már a pálya? ? ?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Dh&Dual Versenyek 2003
Started by
dirtboy
, 2003. February 04. 08:14
Posted 2003. July 16. - 11:35

Posted 2003. July 16. - 06:56

Posted 2003. July 15. - 23:10

Mán megint sz*p*k! Mindig rászervezõdnek a biciklis programokra a másfajta programok. Sauhra sem tudtam menni, mert partytime volt, a BPDH idejére meg a Balatonhoz hívtak a régnemlátott kollégista haverságék. Pedig: deszeretnékelmenni!
(Tudom, hogy egyni szocprobléma de mégis)
(Tudom, hogy egyni szocprobléma de mégis)
Posted 2003. July 15. - 07:59

A héte mi is tervezzük, hogy felnézünk.. bár tegnap beszéltem Leftivel és csak hétvégén fognak pályavonalat keresgélni.
Posted 2003. July 14. - 20:13

Bejártam a citadellát(ja,della 8)),hogy mégis mire lehet majd számítani 26-27.-én.
Elég durva lehetõségeket láttam,de sebaj.meg kell probálni 8)
Elég durva lehetõségeket láttam,de sebaj.meg kell probálni 8)
Posted 2003. July 14. - 10:43

Olvastam,hogy jó volt a BMFT tali!!! A Bánya extRémek is igen tuti volt!!! PErsze a szervezés az olyan magyar volt, dehát ezt már megszokhatam volna...
A DH pálya nagyon tatszett!!! Sjnos csak meghívottak indulhattak annak ellenére, hogy ez mindössze 16 embert jelentett... Szerencsére mehettünk a pályán mi is amennyit csak jólesett!!! Végül balhé volt, hogy ki lehet e kerülni az ugratókat vagy nem és ha igen akkor jár e büntetõ másodperc vagy nem, stb...
Végül mit az idõmégõ futamon is a verseenyben is Sósogyi kolléga bizonyult a legjobbnak!!! Mögötte minimálisan lemaradva Gizmó mad a Mátrában is diadalmaskodó junior Tibi lett a harmadik!!! Ennek már csak azért is agyon örültem mert együtt mentünk a versenyre!!!
Egészen pontosan 1/2 másodperc volt az elsõ és a harmadik helyezett között, amit a fotocellás rajt és célgépnek el is hihetünk!!!
A CC pálya elég kemény lett de teljesíthetõ!!! Vicces volt, hogy egy szakaszon ugyanott ment a DH meg a CC... ;D
A Triál már sötétben, szinesen kivilágított pályákon zajlott ami valami fergetegesen jól nézett ki!!!
Az elsõ két helyet itt szloák versenyzõk szerezték meg!!!
Na ennyit a sersenyrõl!!!
Köszi a szervezõknek, a RedBullnak, az elindult meghívottaknak, Indiánník, hogy Õ s indult, Gulyás misinek, hyog annak elllenére, hogy nem indult legalább kijött nézni, a hülye speeker gyereknek, hogy legalább volt kit fikázni, Palik lacinak, hogy volt kin röhögni, az RTL Klubank, hogy kijöttek és felvettek minket, majd egy 1 perces összefoglalót leadtak a 1/2 3 kór éjjel és minden nézõnek aki emelte a hangulatot!!!
A DH pálya nagyon tatszett!!! Sjnos csak meghívottak indulhattak annak ellenére, hogy ez mindössze 16 embert jelentett... Szerencsére mehettünk a pályán mi is amennyit csak jólesett!!! Végül balhé volt, hogy ki lehet e kerülni az ugratókat vagy nem és ha igen akkor jár e büntetõ másodperc vagy nem, stb...
Végül mit az idõmégõ futamon is a verseenyben is Sósogyi kolléga bizonyult a legjobbnak!!! Mögötte minimálisan lemaradva Gizmó mad a Mátrában is diadalmaskodó junior Tibi lett a harmadik!!! Ennek már csak azért is agyon örültem mert együtt mentünk a versenyre!!!

A CC pálya elég kemény lett de teljesíthetõ!!! Vicces volt, hogy egy szakaszon ugyanott ment a DH meg a CC... ;D
A Triál már sötétben, szinesen kivilágított pályákon zajlott ami valami fergetegesen jól nézett ki!!!

Na ennyit a sersenyrõl!!!
Köszi a szervezõknek, a RedBullnak, az elindult meghívottaknak, Indiánník, hogy Õ s indult, Gulyás misinek, hyog annak elllenére, hogy nem indult legalább kijött nézni, a hülye speeker gyereknek, hogy legalább volt kit fikázni, Palik lacinak, hogy volt kin röhögni, az RTL Klubank, hogy kijöttek és felvettek minket, majd egy 1 perces összefoglalót leadtak a 1/2 3 kór éjjel és minden nézõnek aki emelte a hangulatot!!!

Posted 2003. July 14. - 08:24

Haló!!
Akit érdekelne: a saalbachi világjátékok aug.28-31-én lesznek! Sajna 1enlõre úgy néz ki, hogy a kõszegi dh kupával azonos idõben >
>
info: www.upsolut-mv.de
nevezés: 60 euro (de ezzel az összes kategóriában indulhatsz, még maratonon is
)
Én asszem ide megyek!
Akit érdekelne: a saalbachi világjátékok aug.28-31-én lesznek! Sajna 1enlõre úgy néz ki, hogy a kõszegi dh kupával azonos idõben >

info: www.upsolut-mv.de
nevezés: 60 euro (de ezzel az összes kategóriában indulhatsz, még maratonon is

Én asszem ide megyek!
Posted 2003. July 13. - 22:00

Az lenne a kérdésem hogy:
1. Lehet-e merev bringával is indulni?
2. /Ha az 1. +/ Lesz-e nekik külön kategória?
;D ;D De imádom ezt!!
1. Lehet-e merev bringával is indulni?
2. /Ha az 1. +/ Lesz-e nekik külön kategória?
;D ;D De imádom ezt!!
Posted 2003. July 13. - 19:14

Posted 2003. July 13. - 19:06

Nem tök mind1,hoyg pontozzák?
Szvsz úgy lesz a pontozás mint a normál kupafutamokon:
Az ELIT mezõnyt: Nõi, Férfi, Junior az idõmérõn és a döntõben is pontozzák.
A Hobbistákat meg csak a döntõfutamon.
A merevfarú kategóri meg úgy lesz, hogy az a versenyzõ aki a legjobb helyen végez merevvel az nyer, "azt csá"
De ha mégegyszer problémáztok a "merev kategórián" vagy a pontozáson, díjjazáson akkor ideges leszek. Nem mindha nem unnám már kiba....túl.
Már vagy 5x leírtam, de mostmár hátha megérted/itek
[glow=red,2,300]MINDEN VERSENYEN LEHET MEREV BICIKLIVEL INDULNI![/glow]
Palmer
Szvsz úgy lesz a pontozás mint a normál kupafutamokon:
Az ELIT mezõnyt: Nõi, Férfi, Junior az idõmérõn és a döntõben is pontozzák.
A Hobbistákat meg csak a döntõfutamon.
A merevfarú kategóri meg úgy lesz, hogy az a versenyzõ aki a legjobb helyen végez merevvel az nyer, "azt csá"
De ha mégegyszer problémáztok a "merev kategórián" vagy a pontozáson, díjjazáson akkor ideges leszek. Nem mindha nem unnám már kiba....túl.
Már vagy 5x leírtam, de mostmár hátha megérted/itek
[glow=red,2,300]MINDEN VERSENYEN LEHET MEREV BICIKLIVEL INDULNI![/glow]
Palmer
Posted 2003. July 12. - 21:58

Posted 2003. July 12. - 21:26

Posted 2003. July 11. - 23:23

Igen a DH-n 26a "csak" edzés!!!
Amúgy a pálya a gellért hegyen lesz a citedellától lefele... Ez az utolsó infóm...
Amúgy a pálya a gellért hegyen lesz a citedellától lefele... Ez az utolsó infóm...
Posted 2003. July 11. - 20:41

Kössz! De a Városi DH-n hol lesz a pálya, milyen terepen? ;D
Ugye a DH-n 26.a csak edzés?
Ugye a DH-n 26.a csak edzés?
Posted 2003. July 11. - 19:01

Majdnem!!! 
Szóval 26.-án van a Veres 4X!!! 26., 27.én Budapest Városi DH!!! Magyar Kupafutam 2. forduló!!! Pontozás, minden!!! Mehetnek mindkettõn merevfarúak is de kétlem, hogy lenne külön katgória nekik!!!

Szóval 26.-án van a Veres 4X!!! 26., 27.én Budapest Városi DH!!! Magyar Kupafutam 2. forduló!!! Pontozás, minden!!! Mehetnek mindkettõn merevfarúak is de kétlem, hogy lenne külön katgória nekik!!!
Posted 2003. July 11. - 18:17

Most ez hogyan van? július 26.-án van a veresegyház 4X, és 27.én van a Budapest Városi DH, amikor a várból van a lejövetel? És ez egyben a Magyar Kupafutam 2. forduló?
Mert egy másik topicban olyat beszéltek, hogy a városi DH-n van merevvázas kategória...
Szóvl végképp nem értem! Írjatok infot!!!!!
Mert egy másik topicban olyat beszéltek, hogy a városi DH-n van merevvázas kategória...
Szóvl végképp nem értem! Írjatok infot!!!!!
Posted 2003. July 09. - 18:58

Kislust: ahogy mondod, magamra is harakszom!!! >
:-[
landuk: Inkább gyere 9-re az a biztos!!! Nahogy le késs valamit!!!

landuk: Inkább gyere 9-re az a biztos!!! Nahogy le késs valamit!!!
Posted 2003. July 09. - 18:45

Hello!
Meg tudja vki mondani, hogy mikor lesz a hétvégi banya Dh-n pályabejárás?
Mert a nevezési lapon 9:00 - 11:00 van, a mellé küldött lapon pedig 13:00 - 15:00! Azért lenne fontos, mert vidékrõl jövök!
Meg tudja vki mondani, hogy mikor lesz a hétvégi banya Dh-n pályabejárás?
Mert a nevezési lapon 9:00 - 11:00 van, a mellé küldött lapon pedig 13:00 - 15:00! Azért lenne fontos, mert vidékrõl jövök!
Posted 2003. July 09. - 15:11

Posted 2003. July 09. - 14:56

Aki BMFT talira jön az ne is jöjjön!!! Mérges is lennék arra aki BMFT tali helyett versenyt néz!!! >
Irgum burgum!!!