Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
496 hozzászólás a témában

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
annyiér nem kapsz rendest.
foxot felejtsd el
answert mondok én, de a 661 is jó, dainese megint nem a legjobb

vendég_nhunor_*

vendég_nhunor_*
  • vendég
Üdv!

Eddig egy rövidujjas kesztyûm volt, de már foszlásnak indult... ugyhogy szeretnék venni egy teltujjast... milyet ajánlotok?
A fox tényleg hamar szétmegy?
661, KOna?
ára lehetõleg x<5-6

5let?

[VA]kevin david mitnick

[VA]kevin david mitnick

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
én is hosszú ujjast hordok télen nyáron és engem se érdekel ha nem barnulok le.már egy csomoszor meg védte a kezemet . meg az ujjaimnál is.szerintem sokkal jobb mint egy rövid ujjas.lehet hogy többe kerül de viszont sokkal többet is ér.mindenkinek csak ajánlani tudom.
FREE KEVIN!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Hosszú ujjas kesztyût hordok télen nyáron, a kesztyû egy alap védõ felszerelés.Én 661 mtx-re esküszöm. A barnulás meg nem érdekel, mert akkor ha azt szeretném hogy szépen lebarnuljak, akkor nyáron meztelenül kellene tekernem.

A sebesség mindent megold.

[VA]Johnny Knoxville

[VA]Johnny Knoxville

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás

Vazz, ez még eszembe sem jutott.Most megint alaposan át kell gondolni, hogy milyet vegyek.:alien: (bányász szmájli)

Ha itt annyi orrot akartok turkálni tekerés gözben akkor vigyetek magatokkal 1 kisrádiót .Annak az antennája pont jó. Amugy nekem is a hosszú ujjas jön be csak amig nem esik szét a mostani addig nem kell.
:guitar: S.O.A.D forever

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás

orrot turkalni meg nem tekeres kozben kell :]

Vazz, ez még eszembe sem jutott.Most megint alaposan át kell gondolni, hogy milyet vegyek.:alien: (bányász szmájli)

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8.703 hozzászólás
nem hordok keztyüt nyáron, mert úgy nem barnulok le olyan szépen :D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

HI!

Alátámasztom, hogy mindig hordjatok kesztyût még akkor is ha "csak elugrotok" otthonról biciklivel! Mivel ma én is így gondoltam hogy ezen a rövid távon úgysem fog semmi történni, nos történt. Firkáltam egy rendeset és az órámat erõsen megviselte a betonnal való érintkezés, a kezemrõl nem is beszélve...

Szóval MINDIG hordjátok!

ugyanúgy, ahogy a bukósisakot is mindig hordani kell. csak mondom szólok, biztos mindenki tudja ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
en rovid ujjatlan tesco gazdasagos kesztyu hordok (sarga cimkes volt es 150ft :D) mar estem vele 2 tenyereset ,de nagyon jol birja. Szerintem mar nem nagyon lenne borom ha ez nincs rajtam
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin:

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás
en is hosszuujjura szavazok, nyaron is.
szurke-fekete fox, nem protektoros, bor a tenyere, gumis a mutato es kozepso ujja a fek miatt, valami elnyuhetetlen muanyag a folso resze. ahogy kinez itt-ott, jobb, hogy rajtam van.
orrot turkalni meg nem tekeres kozben kell :]
mostly harmless
toltesen tuliak tarsasaga - powered by patakmeder

[VA]Johnny Knoxville

[VA]Johnny Knoxville

vendég

• fórumtag
  • 61 hozzászólás
Én is hordok kesztyût de csak rövidujjasat meg vékonyat hogy le ne rohadjon a kezem a melegben
:guitar: S.O.A.D forever

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Én már csak azért is hordok kesztyût, mert egyébként a grip shift-tel nem tudnék váltani. Legalábbis akkor, amikor fölfele tekerek, mert amint nagyon megizzad a kezem, van úgy, hogy nem tudok elforgatni a kart, mert lecsúszik a váltókarról. (ez persze azokra a grip shiftekre vonatkozik, melyek nehézkesebben forognak)
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

attibike

attibike

törzsvendég

• fórumtag
  • 353 hozzászólás
Üdv!! Van a Spezializednak egy flashes új kesztyûje rövidújjú meg ilyen kipárnázott hogy ne rohadjon le a kezed a maratonon?? Árat nem tud valaki hozzá?? vagy látta már valaki kis hazánkban??
join your life, join your bike

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
Simán aláfér az óra...
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
sztem inkább azért kell kesztyû,mert felér 1 yó bandázzsal bármilyen kormánynál:D

husevotelefonfulke

husevotelefonfulke

visszatérő

• fórumtag
  • 2.369 hozzászólás
Az órát nem védi...

tomikacrux

tomikacrux

vendég

• fórumtag
  • 54 hozzászólás
HI!

Alátámasztom, hogy mindig hordjatok kesztyût még akkor is ha "csak elugrotok" otthonról biciklivel! Mivel ma én is így gondoltam hogy ezen a rövid távon úgysem fog semmi történni, nos történt. Firkáltam egy rendeset és az órámat erõsen megviselte a betonnal való érintkezés, a kezemrõl nem is beszélve...

Szóval MINDIG hordjátok!
"...- Idõt bõven hagyj mindenre! Inkább a sátradban ebédelj, mint a sziklafalban vacsorázz. Soha nem indulhatsz túl korán!..."

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
menjetek be egy motoros boltba, ahol van no fear forgalmazás. kesztyû 4600 huf. ;)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

Shred

Shred

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
heves érdeklõdésem következménye egy vagyis 661db descend. most még jó teccik, majd pár nap és leoltom, hogy radiátor :) elsõ nap sikerült letesztelnem, hát ja, lehet vele tenyerest fékezni...
oOshredOo

Gui

Gui

törzsvendég

• fórumtag
  • 707 hozzászólás
a kezem az nem :) minde mas igen ... pl ha fogok 3 oraig egy egeret ugyanolyan a melegsege mintha nem fogtam volna meg ....

Viszont telen ennek hatranya van egybol lefagy a legkissebb hidegben is. Akkor snowboardos kesztyumbe kell nyomni :)
"A processzorok füsttel mûködnek, ha a füst kiszáll belõlük nem mûködnek tovább."
"Ami nem öl meg az csak erõsít."
"A kerékpár számomra a szabadság szinonímája"
Tom Ritchey

Nem értem ,miért gyártanak olyan 10.000.000Ft-os autót amin nem megy az index? :chin: