Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
496 hozzászólás a témában

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nalam az a minimalis gyengedseg nem eri meg a hatha kiszakad es az elfolyo zsele miatt kidobhatom jatekot ;-) Tobbek kozott ezert se vettem zseles nyerget.

zselé a komfort miatt.

Enyim Paripa

Excuses are like assholes... Everybody's got one, and they all stink

Let the people speak

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17.297 hozzászólás
zselé a komfort miatt.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Nekem a sima Altis van. 3 honapja hasznalom, kopik rola a 661 felirat de egyebkent szerintem ugy jo ahogy van. Nekem bejott. A zseles verziot Te tudod, de nem tulzottan ertem minek az.

Re!
Továbbra is várom véleményeiteket, tapasztalataitokat, de közbe nézegettem azért más kesztyûket is, és rátaláltam erre: 661 Altis Gelmax
http://www.sixsixone...=59&cid=52&tp=b
Ez is jónak tûnik és ez még az az ár, amit kifizetnék, kesztyûre ennél többet nem akarok költeni. Errõl mi a véleményetek? Mejik a jobb a kettõ közül?

Enyim Paripa

Let the people speak

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Re!
Továbbra is várom véleményeiteket, tapasztalataitokat, de közbe nézegettem azért más kesztyûket is, és rátaláltam erre: 661 Altis Gelmax
http://www.sixsixone...=59&cid=52&tp=b
Ez is jónak tûnik és ez még az az ár, amit kifizetnék, kesztyûre ennél többet nem akarok költeni. Errõl mi a véleményetek? Mejik a jobb a kettõ közül?

ViktoRider

ViktoRider

törzsvendég

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
Hi!
BBB kesztyûkkel kapcsolatban van vkinek tapasztalata? Engem leginkább a Gelliner érdekelne, jó ára van és nem tûnik rossznak. elõre is kösz
http://pacific.netal...k&azonosito=692

Coldrock--->NRS

Coldrock--->NRS

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.291 hozzászólás
télen a télikesztyûmmel, no meg a bringámmal olyan yókat nyaltam a jégen... jó volt esni :D

Egyszer majdnem elütöttek. Szerencsére majdnem.
Nem számított az autós hóviharban, este 9kor biciklisekre :D
Nem csak a deszkásoké a világ !
Amíg a Föld kerek,éljenek a rájderek !

Izé

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Akkor nem szóltam. Az elmúlt télen nem volt olyan idõ, hogy legalább két/három órára ki ne mentünk volna hétvégenként a Pilisbe. Akkor megtanultam, milyen jó is a dupla kesztyû.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
télen nem tekerek 30 percnél többet. a maradék 1-2 órában dumálok(kéz zsebbe) vagy hav golyózok vagy szánkózok. feltéve ha van hav.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Télen még a téli kesztyû alá is kell egy vékony kesztyû, hacsak nem akarod, hogy negyven évesen izületi fájdalmak nyomorítsanak.

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
idézõjeles négyévszakos.
olyan h télen elég legyen alá felkapni egy véknyabb kötött kesztyût.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

tudtok nekem mutatni vmi jó kesztyût max 4k-ig de ha olcsóbb az csak jobb. vmi "négyévszakos" kellene. vagy ilyen õszi-tavaszi ami nyáron sem túl meleg. télen(5-0 fok alatt) úgyis 2 kesztyûben tolom az ipart

golya a 4 évszakost felejtsd el....télre kemény téli kesztyû kell szerintem , én egy zoggiet használok az ilen 4k körül volt....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

golya

golya

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.347 hozzászólás
tudtok nekem mutatni vmi jó kesztyût max 4k-ig de ha olcsóbb az csak jobb. vmi "négyévszakos" kellene. vagy ilyen õszi-tavaszi ami nyáron sem túl meleg. télen(5-0 fok alatt) úgyis 2 kesztyûben tolom az ipart

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Én alkarvédõt nem kaptam, pontosabban nem volt a méretemben. Viszont már jó ideje szemezek egy fehér/szürke színkombinációjú AXO bringás/motoros pólóval. Valószínûleg beújítom, ha megjönnek a protektorok. Viszont volt balkezes csukló védõ/rögzítõ megoldásuk, és pont méretemben. Szerintem annak a jobbkezesnek lehetett a párja (ugyanis az ucsó darabot hoztam el), amit még tavasszal vettem a perecelésem után.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

Ma én is voltam nálunk, és nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna. Nekem is 2 hetet emlegettek, amikor is megjön a köv. szállításuk.

de arra is csak "talán leszt" mondott az ember....

meg nem volt nadrág sem 661, axo-t vettem csak az + drágább volt...
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ma én is voltam nálunk, és nem kaptam meg mindent, amit szerettem volna. Nekem is 2 hetet emlegettek, amikor is megjön a köv. szállításuk.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.278 hozzászólás

A Lopes egy másik modell, a Gracia meg idei újdonság.

Bikertrigger: És neked már megvan? Ha igen, mesélj, mik a tapasztalatok!

U.I.
A Weirwolf sajnos kiugrik a mostani bike-ból, mert túl széles, és hozzáér az elsõ váltó lapátjához (állítani pedig már nem tudok rajta - a CC váz hátránya).

na kesztyû nincs, tán 1,5 -2 hét múlva lesz nekik de nem biztos.....

MitzkeY

MitzkeY

törzsvendég

• fórumtag
  • 415 hozzászólás
off

meg egy kicsit nevetséges lett volna, hogy akkor az összes Disorderben elbaszták volna a nevét... :)

kicsit eltávolodtunk a témától

on

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Cedric Gracia

Ön nyert!

al01

al01

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.364 hozzászólás
Cedric Gracia

Szerinted melyik a jó?

Enyim Paripa

Let the people speak

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ott már kijavították, de eredetileg rosszul volt kiírva, ahogy ez a hazai oldalon is látható, ugyanis ezen még nincs kijavítva.