Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Kesztyû: kell vagy nem? Milyen?

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
496 hozzászólás a témában

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
nekem 3 éves Team2-es van...es ez ezer jóó!!!!!! ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Az Answer nekem 4 nap alatt Lkopott.Más kérdés,h ezzel a kezemet mentette meg.Egy autós nem adta meg az elsõbbséget a Törökvészen lefelé menet (a csattanásból vette észre,h történt vmi,és körbe kellett volna néznie az útra kanyarodás elött ::)),és kb 40 km/hval letüdõztem a betont.A könyökömöm alig maradt bõr,a tenyereminek viszont,amikre érkeztem kutya baja sem lett.A kesztyû kukázva lett,mert semmi nem maradt belõle ;D

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
hátnem tom az answer edge nekem olyan volt az nemváltbe de a többi se tetszik mert vékony tenyér résznél a lizard vastag van plusz egy bördarabrajta.akkor még nézelödök lehet valami crossost kéne. :-\

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
mabalazs..õõ..havernak van..és 1 het utan kiszakadt ;Dugyanugy az ujjanal....nekem az answer 3 éve birja a suga meg meg csak 2x volt rajtam de az kenyelmesebb...ha tucc olyat evgyel..csak nemtom forgalmazzak-e ::)

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
az enyém már bírja tavasz óta és nem kímélem

annyi volt hogy kifeslett az ujján a varrásnál de gariban megvarrták rendesen

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
a lizard skin kesztükrõl mit tudtok? szakadnak mert ránézésre elég erõsnek néz ki

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Hali! Ahhoz képest, hogy milyen bringám van, fényûzésnek hat rajta az AXO kesztyû. Ez krosszmotorosoknak fejlesztett cucc. Nagyon állat! A hátránya, hogy nyáron izzadós, de eséskor- egy álom volt. Teszteltem is: padkára felugratáskor stoppie->pofáraesés. És a kesztyû tökéletesen véd. De a hülyeség ellen sajnos nem. 5 foktól használható, kényelmes viselet, jól is néz ki, és full védelem. Ezt mondom 2000km után. A hüvelykujjnál kiszakadt, de ott már elõtte is kopott volt, szóval strapabíró. De a többi krosszkesztyû sem rossz választás, nem is vészes az ára.

mumus

mumus

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Nekem Fox Solo kesztyûm van, ami elviekben mx-es dehát semmiben sem tér el egy bringás kesztyûtõl (egyébként a faktorban vettem bringás kesztyû ként).
1,5 éve van meg, a mutató + a bemutató ujjak végén volt v.mi csuszásgátló borítás, de 2 hét alatt lekopott. Egyébként 1,5 év alatt semmi gond nem volt vele, aztán egy hónapja sorban szakadnak ki az ujjai, de úgy érzem ennyi használaz után nem negatívum.
Úgyhogy lehet megint Fox-ot veszek, de a 661 is szóba jöhet (árban a fox 2/3-a). Bár 661-al már van negatív tapasztalatom: a haverom vett 1-et és a hüvelykujján levõ frotír orr/homlok törlõ 2 nap alatt kiszakadt bármiféle esés vagy beakasztás nélkül >:(

czanga

czanga

törzsvendég

• fórumtag
  • 563 hozzászólás
Hát nem tudom. Sokan azt mondtátok, hogy a FOX kesztyûk szétesnek. Ezt cáfolnám! Nekem lassan 1 éve van egy FOX DIGIT kesztyûm, és még meg se nyikkant. Pedig adok az arcának rendesen! Az pedig, hogy milyen kesztyû jó nyárra,hát.... ezt nehéz lenne eldönteni. Én a DIGIT-emet nyáron, tavasszal, és még élõfordul, hogy õsszel is nyúzom. Úgy szellõzik, mintha nem is lenne teteje. Szerintem dizájn-ban még mindig õk viszik a primet. Szoval toppos kis kesztyû ez... :)
Az ANSWER pedig iszonyat srapabiro. Most veszek még pluszba egy olyat!..... ;D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Hol lehet RaceFace kesztyût kapni?

MG

MG

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
Nekem SIXSIXONE MTX van. 1 hete és már tenyérrészen majdnem átszakadt. Meg lehet valahogy tuningolni? 1 esés és szétszakad ha így marad.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Nekem amilyen jó volt a Race Face eddig, olyan hamar kezdi megadni magát. Lehet, hogy csak nekem tûnik úgy, de 500 km használatnak még nem kellene meglátszani egy kesztyûn, igaz? Fõleg nem ilyen hirtelen.

Eerie

Eerie

törzsvendég

• fórumtag
  • 514 hozzászólás
Vettem egy TLD SE-t múlt héten. Eddig rövidujjút használtam nyáron, de most nagyon jól jött, mert a a hétvégén fel is avattam - a Szilvásvárad maratonon estem egy dúrvát, negyvenöttel végignyaltam a múrvát. Egyetlen problémám van vele, az eddig használt Barbieri és Merida rövidujjashoz képest kisebb a párnázottsága, és a verseny végére már kicsit zsibbadt a kezem.

mbalazs

mbalazs

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 hozzászólás
a haveromnak olyan van és neki nagyon bevállt szerintem is jók én legközelebb olyat veszek ha nincs jobb.most ez a legjobb ár/tudásban

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
A SIXSIXONE kesztyûk milyenek?
kinézetre és árra is nagyon jó.

vendég__*

vendég__*
  • vendég
Csumi
Mi a véleményetek a Dainese Techno Glove -járól?
...ja és mennyibe van?

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 hozzászólás
Rob!
Hol vetted a GT-s kesztyût?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Azért majd az LSkinsem majd megtapizod és aszondod nem volt rossz bót 6.600ért ;)

amúgy a BBB nagyon frankó áron nyomatja az elég tuti cuccait ;)

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
A SPORT kiállításon volt szerencsém a BBB 5ujjas kesztyûjét próbálgatni, és határozottan teccett... Árban is(a.f.á.:7.050,-), és ránézésre minõségre is OK volt...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
yala: valami hobbija, kedvenc idõtöltése csak van ;)
nem kell hogy bringás ajándék legyen... én pl most hálózsákot vezsek neki szülinapjára ;)
de igaz már szépen lassan sikerült ráizzítanom a bringázásra 8)