Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
de egy biztos ezsem jobb mint a sima phython ugyhogy marad a lengöoru az legaláb stabil.:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

A másik videója érdekesebb: burrows - YouTube

Ez biztosan nem emelgeti az elejét! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ha jól sejtem, erre gondolsz:
python, first ride at 17th dec. 2011 - YouTube

Ez lesz az! :) Érdekes elképzelés... és hiányzik a jellegzetes "kígyózó" mozgás tempónál, viszont esni ugyan úgy lehet vele!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A másik videója érdekesebb: burrows - YouTube
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Cofe

Cofe

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás

Nem részleteztem, de nekem is az (saját) elõzményeket hozza fel. Videót nem sikerült kiszednem belõle. Az eredeti szövegbõl vettem át a linket.
[python] New python - python - FreeLists
Tehát, ha valaki megbirkózna a feladattal jelentkezzen!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Python, a Youtube-os link nem egy videóra mutat, hanem az eddig megnézett videók jönnek be.

Nem részleteztem, de nekem is az (saját) elõzményeket hozza fel. Videót nem sikerült kiszednem belõle. Az eredeti szövegbõl vettem át a linket.
[python] New python - python - FreeLists
Tehát, ha valaki megbirkózna a feladattal jelentkezzen!

Cofe

Cofe

vendég

• fórumtag
  • 33 hozzászólás
Python, a Youtube-os link nem egy videóra mutat, hanem az eddig megnézett videók jönnek be.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Szia Lompi Mester ! Egy ilyen alkotót aki sosem pihen. Klassz lett az új gép is!!!! Nekem tetszik! Üdv Ok

Jókis gép! :) Nem az én rövid lábaimhoz van tervezve az tuti :) Meg azokat az acélfelniket lecserélném, mert nemhiszem hogy sokáig birná a magyar kátyús utakat:S

A francba, ebben most mi hibát találjak??:D Brutálteccik.

A sok dícséretet olvasva nyílvánvalóvá vált, hogy sem esztétikai érzékem, sem tapasztalatom, sem hozzáértésem nincs. Én már az elejétõl kezdve fikáztam. :( Azt írtam a Mesternek, hogy olyan a gép, mintha összesen csak ennyi csöve lett volna! Mint késõbb kiderült, valóban csak ennyi volt...
Bocs Lompi, de nekem továbbra sem jön be, nem tartok a tömeggel. Magamra maradtam, de azért mennék holnap... :P

Más téma:

MINEK NEVEZZELEK?

Aki egy picit is foglalkozott a központi kormányzással, az nagyjából érti a negatív utánfutás jelentését is. Nem szeretnék ömlengeni, de a "lengõorrúság" hazai evolúciójának egyik lépcsõfoka volt a Python. Maradt az elsõkerékhajtás, és selejtezésre került a negatív utánfutás.
Ennek a folyamatnak egy másik megközelítését láthatjátok alább:

https://picasaweb.go...nTestingDec2011

http://www.youtube.com/my_history?feature=mh_lolz

(a videót nem tudtam megnyitni, de ha valaki igen... Segítsen!)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

ez nemnyert mavic alu duplafalu szegecselt:)
egy régi mali outi bánta et a projectett

Jó alacsony oldalfalú. :)
Akkor az már birni fogja ;)

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
ACS10 alkalmazóktól kérdezném:

Mennyire bírja az anyag az ülés ülep alatti részén a fokozott igénybevételt? Ott is jól átszellõzik? Nem nyomódik, csomósodik össze?

Olyan ülés készítésén gondolkodom, aminek megmaradna a jelenlegi hálós háttámlája, de az ülõkéje kétoldalt és hátul a test mellé emelkedne 10-15cm-re. Érzékelhetõ oldaltartást akarok vele elérni - viszont a szellõzés hiánya miatt bedunsztolni sem akarom magam. Elegendõ lehet itt 3 réteg ACS10-et alkalmazni bélelésként a szellõzés biztosítására?
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

Oldalkocsis

Oldalkocsis

vendég

• fórumtag
  • 73 hozzászólás
Szia Lompi Mester !

Egy ilyen alkotót aki sosem pihen. Klassz lett az új gép is!!!!
Nekem tetszik!
Üdv Ok

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Jókis gép! :)
Nem az én rövid lábaimhoz van tervezve az tuti :) Meg azokat az acélfelniket lecserélném, mert nemhiszem hogy sokáig birná a magyar kátyús utakat:S

ez nemnyert mavic alu duplafalu szegecselt:)
egy régi mali outi bánta et a projectett
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Akkor már csak az árban kell megeggyezni! :)

Most egy idõre letettem a lengõorrúról. Ha egyszer végre megjön a 24-es gumim, elkészülhet a villám, egy szezont nyomok a 26/24-es hátsókerekessel.
Nem mondom hogy nem hiányzik egy lengõorrú, de most, hogy a fiam még egy szabadgörgõt is telepített a garázsba, néhol már csak élére tud közlekedni az ember fia. Ha veszek egy kanna fagyálló ablakmosót, már el kell gondolkodnom hogy hová tegyem.
:)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

hogy ne unatkozzon az ember az ünepek alatt
ja és igy 11.5kg fékek hiján de 12kg mindenkép megál ;)

Jókis gép! :)
Nem az én rövid lábaimhoz van tervezve az tuti :) Meg azokat az acélfelniket lecserélném, mert nemhiszem hogy sokáig birná a magyar kátyús utakat:S

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

A francba, ebben most mi hibát találjak??
:D

Brutálteccik.

Akkor már csak az árban kell megeggyezni! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A francba, ebben most mi hibát találjak??
:D

Brutálteccik.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
Feltöltött kép
képek

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 hozzászólás

sinbiciklis /2011December25 ez az albumod vagy elveszett vagy nem nyilvános azért nincs kép

Bocsi, én bár, hogy próbáltam, nekem minden honnan megnyílt. Valamiért nem volt nyilvános, de tettem róla. Sajna egyszerübben nem tudtam feltenni.

Hebrák

Hebrák

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Nem baj az, ha nincs a teljes löket kihasználva, de a levegõ összenyomhatóságából kifolyólag a terhelés se lenne egyenletes. A szalagfékes egyáltalán nem gagyi, méregdrága spinning gépeken is az van. Mágnesfékest pedig úgy a legolcsóbb csinálni, ha veszel egy használt szobabringát és átalakítod.

Köszönöm a hozzászólásokat.
Itthon is van egy szalagfékes, de azt elindítani nehéz utána a sebesség növelésével a fékerõ csökken. Próbáltam már mágnes fékeset az sokkal jobb élmény volt. A légmunkahengernél minél jobban nyomnám annál nagyobb lenne az ellenállása, és igaz nem lenne egyenletes, de a pedálon leadot nyomaték sem egyforma egy körön belül, ha sikerülne jól összehangolni a kettõt lehetne belõle valami, egyelõre még csak elméleti síkon fut a dolog.

dirobi

dirobi

vendég

• fórumtag
  • 139 hozzászólás
Persze, hogy nem látsz különbséget. A Senso az azt jelenti, hogy van benne egy érzékelõ ami automatikusan bekepcsolja a lámpát ha lecsökken a külsõ fényerõ és kikapcsolja ha megnövekszik. Például alagútban vagy erdõs részeknél praktikus, hogy nem kell kapcsolgatnod a lámpát.

Meg a Senso és a Teljes fény fokozat között nemnagyon látok különbséget :D

D