kép az nincs sajna, mer' kicsit macerás lenne beszkennelni a A3-as méretet. Ami az anyagot illeti, acél lesz ha minden jól megy. Ja, s ragasztással fog menni az összerakás, mert uszkve, a ragasztó kötéséig tudok rajta "finomitani". Amit meg ugye meghegeszt az ember.. az meg van hegesztve. :-) Féktech natúr Vfékkel lesz megoldva-összekukáztam otthon régi-ezt azt. Ezt az általad ajánlott, s letöltögetett hotmover fotókon látható megoldások lesznek plagizálva. szégyen nem szégyen. Ami az ülést illeti, ugy néz ki, rétegelt fa lemezbõl lesz dekopirral kifûrészelve. Mivel jelenleg egy asztalosnál nyomom a polgári szolgálatot, s a suliban rohadt sok döglött formára hajlitott rétegelt lemezbõl készült szék van. Ez , ha az ember jó helyen fogatja fel, akár rugalmas is lehet. bár gondolkodtam a greenspeed verdákon látható hálós verzión is. Bár szerintem az nem elég stabil. Ami eddig megingat, az a kormányzott kerekek felfüggesztése...valószinû, ez is hotmover "koppincs" leszen. :-) Szerintem- a sok link átböngészése után- õk a legletisztultabbak a Vfékes verziok területén.
Ha lesz beszkennelt verzióm-végleges- akkor emailben elküldöm! Most per pill. azonos méretû/ fejcsõszögû 1 1/8-os acélvázakat keresek, amiknek a fejcsõszöge azonos. igy, ha lerombolom a felsõcsövet róla az alsócsõ+a homlokcsõ varrata kész/gyári/, s a felfüggesztés pontjai is kb. elfogadható magasságba kerülnek. 20" keréknél. de ezt igy nehéz elpofázni. Ha az áltlad küldött hotmover linket megnézed nyilvánvalóvá fog válni. :-))
by