Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Indította
Bikemag
, 2001. június 02. 03:26
Írta 2007. november 04. - 00:32

Megvolt az elsõ tapasztalatom az új masinával!
Nagyszerû érzés egy reku nyergében tekerni. Az elsõ alkalommal 50 km-t tekertem a Pilisben. Érdekes volt. Az elindulással nem sok gondom volt, ami jó hír, a kormányzás/egyensúly kombót már egészen jól éreztem a végére, de még yakorolni kell.
Felfeléken azt tapasztaltam, hogy ha lendületben vagyok, akkor nagyon könnyen tudok a megszokott tempóban feltekerni az emelkedõn, ellenben ha le kell lassulnom, akkor utána már nem tudom vissszanyerni a korábbi tempót. (Edzenem kell rekura!)
Alapvetõ igazság, hogy emelkedõkre lassabban lehet felmenni egy rekuval, mint egy hagyományos bicóval, de mivel ezt a gépet túrázásra szántam, ez a legkevésbé sem zavar.
Ellenben síkon - nem kevésbé lejtõkön - lehet vele száguldani, de a lejtõkön még azért visszafogom magam. (48 km/h tán még nem sok elsõre!?)
Õsszességében n agyon elégedett vagyok. Jó érzés egy ilyen gép "nyergében" ülni!
Nagyszerû érzés egy reku nyergében tekerni. Az elsõ alkalommal 50 km-t tekertem a Pilisben. Érdekes volt. Az elindulással nem sok gondom volt, ami jó hír, a kormányzás/egyensúly kombót már egészen jól éreztem a végére, de még yakorolni kell.
Felfeléken azt tapasztaltam, hogy ha lendületben vagyok, akkor nagyon könnyen tudok a megszokott tempóban feltekerni az emelkedõn, ellenben ha le kell lassulnom, akkor utána már nem tudom vissszanyerni a korábbi tempót. (Edzenem kell rekura!)
Alapvetõ igazság, hogy emelkedõkre lassabban lehet felmenni egy rekuval, mint egy hagyományos bicóval, de mivel ezt a gépet túrázásra szántam, ez a legkevésbé sem zavar.
Ellenben síkon - nem kevésbé lejtõkön - lehet vele száguldani, de a lejtõkön még azért visszafogom magam. (48 km/h tán még nem sok elsõre!?)
Õsszességében n agyon elégedett vagyok. Jó érzés egy ilyen gép "nyergében" ülni!
Írta 2007. november 02. - 21:45

Hát visszatértem a fekvõbringához...
Durva visszértágulataim a jobb bokánál magas hajtómûvet követeltek. Hogy mi lett a drágaszágom? Itt a kép:
http://forum.index.h...ticle&t=9036788
Tényleg vettél egy eredeti Bacchettát? Tudtommal csináltál már pár rekut, itt Eger környékén is találkoztam valakivel, aki bevallotta, hogy a Te terveid inspirálták a saját fekvõje elkészítésében...
Írta 2007. november 02. - 08:39

Írta 2007. október 30. - 23:33

Írta 2007. október 29. - 17:45

Írta 2007. október 29. - 17:37

Devecseren. Végigmész lassan a falu utcáin és ahol nyitva van a kapu és autók állnak a ház elött, ott valószínûleg lomisok laknak. De, ha benézel az udvarra, egyértelmû lesz. Bemész, és megnézed milyen cuccai vannak, és ha találsz valamit, amivel esetleg tudsz kezdeni valamit, akkor némi alkudozás után megveszed.
Írta 2007. október 29. - 17:14

Tricikli
Szerintem nézz körül itt:
http://terkep.t-onli...1864,198103&P=1
Vázakat és minden mást is lehet itt találni, csak sûrûn-rendszeresen kell ott megjelenni.
köszi, de hol kell nézni ezen a vázakat?
Írta 2007. október 29. - 00:18

Eredeti szerzõ: Tom2
akit érdekel:
http://teszvesz.hu/s...
nem tudom láttátok-e már.
Tom2, miért olyan ismerõs nekem ott egy-két bringa?

Írta 2007. október 29. - 00:10

Tom2 THX! Lesz benne sok, az bizti!
tricikli! Kérdés, spec alkatrészekre van szükséged? Mert azt itthon valszeg ritkán lehet vmi roncsteleprõl beszerezni. (Mert hát kevés reku van kis hazánkban, fõleg "roncs". Ugye.)
Ha meg "csak" hagyományos bringa alkatrészekre van szükséged, akkor egyszerû a helyzet, pl. lapozgass a Piactér oldalai között. Így elsõre.
tricikli! Kérdés, spec alkatrészekre van szükséged? Mert azt itthon valszeg ritkán lehet vmi roncsteleprõl beszerezni. (Mert hát kevés reku van kis hazánkban, fõleg "roncs". Ugye.)
Ha meg "csak" hagyományos bringa alkatrészekre van szükséged, akkor egyszerû a helyzet, pl. lapozgass a Piactér oldalai között. Így elsõre.
Írta 2007. október 29. - 00:08

Tricikli
Vázakat és minden mást is lehet itt találni, csak sûrûn-rendszeresen kell ott megjelenni.
Írta 2007. október 28. - 18:29

Sziasztok
nem tudom tudtok e segíteni, én építenék egy triciklit, van is hozzá tervem az internetrõl (nagyon részletes-- ha valakit érdekel írjon), és keresek valami roncstelepet, alkatrészek miatt. Mivel elég speciális a bicó nem éri meg olcson venni valam használt biciklit, és abból kivenni a rézeket, mert több féle kéne.
várom az infókat. De ha van jobb ötletetek beszerzni vmit írjatokarról is.
nem tudom tudtok e segíteni, én építenék egy triciklit, van is hozzá tervem az internetrõl (nagyon részletes-- ha valakit érdekel írjon), és keresek valami roncstelepet, alkatrészek miatt. Mivel elég speciális a bicó nem éri meg olcson venni valam használt biciklit, és abból kivenni a rézeket, mert több féle kéne.
várom az infókat. De ha van jobb ötletetek beszerzni vmit írjatokarról is.
Írta 2007. október 28. - 10:24

Sziasztok
akit érdekel:
http://teszvesz.hu/s...=fekvő kerékpár
Zszizsi gratula az új gépedhez! Sok-sok kilométert menjetek együtt :-) :-)
Tom2
akit érdekel:
http://teszvesz.hu/s...=fekvő kerékpár
Zszizsi gratula az új gépedhez! Sok-sok kilométert menjetek együtt :-) :-)
Tom2
Írta 2007. október 27. - 18:38

HURRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Megjött a rekum!!!! Sala Sörivó Százados Úr megörvendeztetett a jó hírrel! (Bocsi a névért!)
Most már csak ki kell bírnom hétfõig valahogy. (Ááááááá, miért nem vagyok milliomos, akkor nem kéne húznom az igát!)
Sala, keress egy alkalmat, hogy sörözzünk egy jót! Mondjuk egy bringa avató?!
Hátfõ, hétfõ, mikor lesz már hétfõ?
Megjött a rekum!!!! Sala Sörivó Százados Úr megörvendeztetett a jó hírrel! (Bocsi a névért!)
Most már csak ki kell bírnom hétfõig valahogy. (Ááááááá, miért nem vagyok milliomos, akkor nem kéne húznom az igát!)
Sala, keress egy alkalmat, hogy sörözzünk egy jót! Mondjuk egy bringa avató?!

Hátfõ, hétfõ, mikor lesz már hétfõ?
Írta 2007. október 26. - 11:06

Írta 2007. október 26. - 11:02

ugyis én megyek vele elõször 
hivlak ha van valami!

hivlak ha van valami!
fuck me, i'm famous!
-- Go ahead, Droids! --->
Írta 2007. október 26. - 10:53

Hö! Elõbb letöri a lelkesedésemet, aztán meg letapizza?!
Hát milyen világban élünk itten má!
Na jó ,de csak szolídan azzal a tapival, jusson nekem is a bringából vmi!
Hát milyen világban élünk itten má!

Na jó ,de csak szolídan azzal a tapival, jusson nekem is a bringából vmi!

Írta 2007. október 26. - 10:49

nem akarlak letörni de akkor lesz biztos ha itt tapogatom kicsi kezemmel...
fuck me, i'm famous!
Írta 2007. október 26. - 10:48

Írta 2007. október 26. - 10:46

várjuk ki a végét!

fuck me, i'm famous!
Írta 2007. október 26. - 10:30