Apró ötlet: Mind rugalmas, mind merev és könnyû csövek ügyében érdemes benézni íjászboltokba. (nyílvesszõ) Van karbon és alu is...
Köszönet az ötletért!
Apró ötlet: Mind rugalmas, mind merev és könnyû csövek ügyében érdemes benézni íjászboltokba. (nyílvesszõ) Van karbon és alu is...
Murla
Még jobban tetszik! :-)
ismét egy technikai kérdés:
tudsz-e ilyen felfüggesztést beszerezni?:
http://www.flevobike...atile-veerp.jpg
vagy hasonló megoldásra valamilyen "házilag" kivitelezhetõ változatot ajánlani?
Nagyon h_lye ötlet ha egy teló fél szárára kezdek valamit tervezgetni? Bár a kormány elfordításánál elakadok. Tudom hogy van gyári féloldalas teló aranyáron, nem arra gondoltam a házilag jelzõvel ;-p
Gratula!
nagyon tetszik!
Rögtön felmerült pár kérdés bennem ;-)
1, mennyi a plusz súly?
2, mibõl van a keret? mûanyag-, alu-, acélcsõ esetleg üvegszál egy sátorból vagy egyébb?
3, esõben tényleg kérdés a szélvédõ törlés :-)
a páramentesítést szerintem tökéletesen megoldottad :-)
4, váz rögzítõ pontjai+ csuklópont megoldása kinyitáshoz? esetleg képek róla valahol neten elérhetõek? ;-)
5, az alsó részt hogy oldod meg hogy ne taposd szét lábletétel esetén? (pl. tolatásnál)
6, Csomagtartó?
7, kanyarodáskor mennyire közelíti meg az elsõ kerék a huzatot? nem zavar, esetleg nem növeli a fordulókör átmérõjét?
T2
lehet le volt írva, csak elkerülte a figyelmemet, de esõben hogyan lehet törölni az ablakot?
edit: mert párásodni belülrõl fog, de az esõ jó esetben kívül van
Magyarország talán elsõ velomobiljával tettem ma egy szép túrát. Greenspeed GTO-ra építettük a levehetõ burkolatot, így télen-nyáron jól használható. Egy sima hosszú ujjas mez elég volt, pedig láttam befagyott tócsát. A hóesést is nagyon élveztem vele hazafelé Szilvásváradról
Csak a Hozé féle lámpa kellene már rá nagyon!
Szép kis "csomagolás"
Két dolog érdekelne:
-mennyire macerás igy a ki és beszállás?
-és hogy volt e problémád a "szélvédõ" párásodásával?
Aranyos dolog ez, de kíváncsi leszek, mennyire használható.
Szólj, ha összejött benne 10.000 km!
Biztos különleges élmény vele túrázni!
Nekem már a boltban állva is nagyon tetszett! Valóban olyan jól véd a hideg ellen? ( Mondjuk logikus, hiszen a menetszél eleve nem éri a testet.)
Murla! Mennyi is így ez a gépezet, ahogy a képen látszik?