Nyílván nem egy cruiser, de talán nem is ez a cél. Használtam hasonló geometriát alsó kormányzással, (
http://www.actionbent.com/JSUS2.html) valóban fordulékony a jószág. Ezt inkább elõnyként, mint hátrányként éltem meg.
A súlyelosztás az ülés dõlésétõl függõen 50%-körüli. Ez az egyedüli hátránya, mert csak az ülés alá nyúló rekus táskákkal érdemes használni, különben "elkönnyül az eleje. (kérdezd errõl Zétát)
Nekem egyébként annyira tetszett ez az Amígó, hogy gyorsan rákerestem a neten, valószínûleg találkozunk vele az utcákon is. Az ára 999 euro, Angliában 600 Font. Össztelós gépért nem rossz ár. Természetesen TW bent gyártmány (bármit is ragasztanak rá).
Mielõtt a Python mellett döntöttem volna én is sokat tervezgettem hasonló felépítésû rekukat, de mindig arra jutottam, hogy amennyiben bizonyos magasság alatt szeretném
tartani az ülést, ahhoz az S alakú váz az ideális. (vagy kis méretû hátsó kerék).
Gondolom, Barta úr is ezért keres csõhajlítót.
Az általad épített gépnél a magas üléselhelyezéssel sok hely állt rendelkezésre. Amennyiben sülyeszted az ülést, elérsz a hátsó kerékhez és kénytelen leszel ezért elõrébb vinni az elhelyezést az elsõ tengely irányába. Ha ezért nyújtasz a vázon akkor meg nem lesz Short Wheel Base. Próbálj ki valami hasonló gépet mielõtt döntenél.
Én alapvetõen kedvelem az alacsony építésû gépeket, de valóban meg van az a hátrányuk, hogy a forgalomban te is kevésbé látsz és téged is korlátozottan látnak.
Mind emellett az meg a másik véglet, ha valaki abban a magasságban ül mint, ha hagyományos kerón tekerne. Vétek nem kihasználni a kisebb légellenállásból adódó elõnyöket!