Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

zsizsi csak képet váltott:D

Jéé! Zsizsi logót váltott! Csak nem plasztikai sebésznél jártál?

Szemen szedett rágalom!
Jó képûbb lettem, mint valaha! ;)
Szemtelen banda! :D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Ezt a Pythonnal nyomtad?

Jelentem igen! De sokszor az eszembe jutottál, mert a kormányt nem mertem elengedni! (pedig így rosszabb, csak hát a beidegzõdés)
...és ha már elõkerültél...
Lelkesen bontottak a fiúk egy Elegance-t, ha kalkulálsz a maradékra egy árat, akkor dobj egy mailt. (egyenlõre csak érdeklõdés szintjén)

Ha pedig ismét hüllõt szeretnél szelídíteni, csak értesíts!

Murla

Murla

vendég

• fórumtag
  • 188 hozzászólás

Teljesen átérzem a problémád! Én a XIII-ból mentem az AM-be.
Most elõször a "valódi" forgalomban, és most elõször klipsszel.
Azt hiszem, az odavezetõ úton háromszor csúsztam el a padkán, vissza már egyszer sem. Az út elsõ felén talán 26-ig mertem feltekerni, vissza felé már megvolt a 32. A nyár végére majd jobban megy!
Kitartás!
LPL

Ezt a Pythonnal nyomtad?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Teljesen átérzem a problémád! Én a XIII-ból mentem az AM-be.
Most elõször a "valódi" forgalomban, és most elõször klipsszel.
Azt hiszem, az odavezetõ úton háromszor csúsztam el a padkán, vissza már egyszer sem. Az út elsõ felén talán 26-ig mertem feltekerni, vissza felé már megvolt a 32. A nyár végére majd jobban megy!
Kitartás!
LPL

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Végre sikerült egy értelmesebbet tekernem a Margit-szigeten. Kalandos volt, az oda és vissza út a budapesti "bicikli"-"út"-"hálózat"-on, de megérte :). Egyik kolléga említette, hogy a fekvés+alsó kormány elsõre kicsit sok. Nekem kb. fél órámba telt, mire kimerészkedtem a bringaútra (bár akkor még nem voltam benne biztos, hogy jó ötlet), és 1,5 óra tekerés után már egész kezelhetõ volt a dolog, úgyhogy ez senkit ne befolyásoljon a választásban. Ami pedig az erõnlétet illeti: nincs mese, a rekus izmokat edzeni kell!

Hátszelet!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Ha kiváló alu kipufogó csõ alapanyag kell valakinek, akkor lehet, hogy tudok benne segíteni:)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Szó szerint!
Bár én nem mernék egycsöves vázat összedobni belõle. A bummra viszont jó ötlet!

Ha már a bummnál tartunk! Attilláéknál láttam egy komplett kékre fényezett darabot. Egy kérdést megér!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás
kipufogó csõ, egyedi kipu készítõknél használatos, legtöbbször rozsdamentes anyag asszem

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Megint építés, alapanyag (thommy ezt is szokja, persze lehet, h van benne tapasztalta...?):
mindenféle külföldi fórumokon nagy az egyetértés, hogy a monotube (jellegû) masinákhoz jó választás a kb. 50mm átmérõjû 1mm falvastagságú csõ. És aztán mindenki szenved, hogy hol lehet ilyet szerezni. Aztán egy idõ után valaki mindig azt ajánlja, hogy "exhaust tubing"-ból kell csinálni a vasszamarat, ez megoldja a boom problémát is, mivel az egymást követõ méretek egymásba csúsztathatóak.
Mi a manó ez az exhaust tubing? És ha már tudjuk mi az, mi a véleményetek róla? :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
[quote name='thommey'][quote name='stoki']

Örülök, hogy segíthettem:) Remélem ezután is fogok tudni:D
Látszik, hogy kezdõ vagyok, mert Lepust írtam, de Tagunra gondoltam:) Szóval Tagunnal jöttem haza:)[/quote]

Nem baj, majd ebbe is belejössz, aztán ha gondod van, majd segítünk...;)

...Tagun-nal már menne az Erzsébet híd alatt is a bicikli úton...;)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
[quote name='stoki'][quote name='thommey']Igen:D

Milyen kicsi a világ...;)...2 éve az elsõ rekumhoz szereztél még a régi munkahelyeden Németországból 2X1 pár db durace kormányvégváltókart

...Azóta is imába foglalom a neved...;)

...sok sikert az új munkahelyhez...Puhítsd Murlát, hátha jó nagy akcióval kapsz tõle egy hurricane vázat, aztán idõvel felpakolod rá az általam ma még csak félig értett alkatrészeket...:)[/QUOTE]

Örülök, hogy segíthettem:) Remélem ezután is fogok tudni:D
Látszik, hogy kezdõ vagyok, mert Lepust írtam, de Tagunra gondoltam:) Szóval Tagunnal jöttem haza:)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
[quote name='thommey']Igen:D

Milyen kicsi a világ...;)...2 éve az elsõ rekumhoz szereztél még a régi munkahelyeden Németországból 2X1 pár db durace kormányvégváltókart

...Azóta is imába foglalom a neved...;)

...sok sikert az új munkahelyhez...Puhítsd Murlát, hátha jó nagy akcióval kapsz tõle egy hurricane vázat, aztán idõvel felpakolod rá az általam ma még csak félig értett alkatrészeket...:)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

...akkor Te vagy az új kolléga...??? ;)

Igen:D

Zsizsi: A héten készen kell lennie. Ez a tervem:)
A full karbon csak álom a házfelujítás mellett. De egy Elegance-ból már lennének ötleteim.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
zsizsi csak képet váltott:D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Jéé! Zsizsi logót váltott! Csak nem plasztikai sebésznél jártál?

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Szerencsére (mivel az AMBringában dolgozom) nem kell megvennem, hanem végig tudom próbálni, hogy mi lesz az ami tetszik, és akkor abból építek majd valami finomat. Mondjuk ami az ablakban lóg, azt full E-DuraAce-el:D
Én csak kalásztól mentem a bringaúton, de valahol Tahinál volt egy felbontott darab, ami vicces volt:)

...akkor Te vagy az új kolléga...??? ;)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás

Szerencsére (mivel az AMBringában dolgozom) nem kell megvennem, hanem végig tudom próbálni, hogy mi lesz az ami tetszik, és akkor abból építek majd valami finomat. Mondjuk ami az ablakban lóg, azt full E-DuraAce-el:D
Én csak kalásztól mentem a bringaúton, de valahol Tahinál volt egy felbontott darab, ami vicces volt:)

Thy! Nem aprózod, rögtön egy full carbon gépet! :D
Tudsz élni apám!

ps.: van nálatok egy kerékre váró agydinamóm- fekete SON - lett - lesz - elõle valami? Nem sürgõs.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Dehát ha ennyire vágod a témát (én a felét nem értettem amit írtál...;)...), akkor miért nem inkább építetted, akár a Lepus-t is...??? Persze lenne szívás rendesen, de kevesebbe kerülne és az lenne, ami a vágyad...

...még mindig kiváncsi lennék, hogy oldottad meg az Erzsébet híd alatt Lepus-al, nekem bringával sem sikerült...;)

Lipi156

Lipi156

vendég

• fórumtag
  • 21 hozzászólás
Én a Hurricane-nel múlt vasárnap végigmentem rajta, igaz az csak két kerék. Rémálmaimban se jöjjön elõ! Visszafelé már inkább az autók között jöttem. Amíg vissza nem betonozzák, addig autózok. :(

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Bringával sem?! :scared:

...nem bizony, mert a bringasáv fele fel volt túrva és így kénytelen voltam kimenni az útra...Feltöltött kép