Ezt ne erõltesd, mert nem igaz.
Igazad van. Így helyes: Az ország majdnem mindegyik kerékpárboltja két nagykerbõl szerzi be a bicajalkatrészek nagy részét.

Ezt ne erõltesd, mert nem igaz.
hátra már megtörtént recu papa uvegszálAz ország összes bicajboltja két nagykereskedõtõl szerzi be az áruja nagy részét. Mindkét nagyker forgalmazza a Schwalbe gumijait. Szólsz a legközelebbi bicajboltosnak hogy ilyen kell neked. Max. egy héten belül megvan.
Hátra is nyugodtan tehetsz 1.25-ös gumit, 7 bar-ra felfújva. Úgy mégy majd mint a golyó.
Az ülésed mibõl van?
A terracycle az OK, de miért olyan nagy szám ez a görgõ?UTFG! www.terracycle.com
Azt derítettem ki eddig, hogy a 7-es az még Sachs. Lényeges különbség, hogy ezzel csak akkor lehet váltani, ha nincs terhelve, szóval nem lehet tekerni közben.a 7-es csak a sorban tér el, vagy sem...
Nem tudom ezt miben mérik, de mennyivel nagyobb? Valami érthetõ mértékegységben...
A zöldfülû következõ kérdése: mijaza TerraCycles görgõ? Biztos valami olcsó gagyi cucc:)
...ja, erõltették a Spezin...Nem tudom ezt miben mérik, de mennyivel nagyobb? Valami érthetõ mértékegységben...
A zöldfülû következõ kérdése: mijaza TerraCycles görgõ? Biztos valami olcsó gagyi cucc:)
Nem tudom ezt miben mérik, de mennyivel nagyobb? Valami érthetõ mértékegységben...Tényleg nagyobb az ellenállása. De ha ez lényeges, akkor Terra Cycles görgõt kell felrakni. Az kiegyenlíti.
kérdés 20x1,25" slik gumit nem tud valaki?
Szerintem ebben nem lehet kiegyezni. Max azt mondani kinek-mi a fontos. Tényleg nagyobb az ellenállása. De ha ez lényeges, akkor Terra Cycles görgõt kell felrakni. Az kiegyenlíti.Szerintem kiegyezhetünk annyiban, hogy súlyban tök mindegy.
A nagyobb ellenállás tény, vagy amolyan rossz mendemonda a drága cuccokat lehúzni?
Ezt ne erõltesd, mert nem igaz.Az ország összes bicajboltja két nagykereskedõtõl szerzi be az áruja nagy részét.
Ma csináltam videót, de nem tudom hol oszthatnám meg az érdeklõdõkkel.Addig is nézd meg ezt:ügyes munka, gondolom nem 2 percet törded a fejed azon, hogy mit hova és miért tegyél
Én csak azt nem értem hogy amikor hajtod, egyúttal hogy nem "kormányzod el" az elsõ háromszöget, és így miért nem cikázik jobbra-balra:D