Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Feltöltött kép

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Aszimmetrikus a felsõcsõ? Vagy hol fér el a válla, feje?

Átmegy a testén :D Vagy lehet, hogy azért nem tud vele menni, mert folyton azzal küzd, hogy valahogyan elférjen :)
Mindenesetre nem szívesen esnék egy ilyen géppel.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Egy USA-béli fickó a netet böngészve kitalálta hogy kell neki egy titánvázas FWDMBB bringa. Anélkül hogy ült volna valaha ilyenen, rajzolt egyet és megrendelte egy titános cégnél.

Itt a gép.

És most a BROL-on sír hogy jaj, nem gondolta volna hogy ezt ilyen bonyolult hajtani. Komolyan mondom, megáll az eszem!

Aszimmetrikus a felsõcsõ? Vagy hol fér el a válla, feje?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

papa ez nem jött be nálam

Regisztrálj!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Egy USA-béli fickó a netet böngészve kitalálta hogy kell neki egy titánvázas FWDMBB bringa. Anélkül hogy ült volna valaha ilyenen, rajzolt egyet és megrendelte egy titános cégnél.

Itt a gép.

És most a BROL-on sír hogy jaj, nem gondolta volna hogy ezt ilyen bonyolult hajtani. Komolyan mondom, megáll az eszem!

papa ez nem jött be nálam
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Itt a gép.

Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

A hasra lefolyó víz ellen mit lehet tenni? Ha a felsõ hosszú és vízhatlan, a nadrág attól még alávezeti a vizet. Vagy rosszul gondolom?

Alá bizony. És mind a csuklóknál, mind a bokánál (ha magas a hajtómû meg a kormány) gondoskodni kell a zárásról. Én egyszerûen nem rekuzok hideg, esõs idõben.

jsipos007

jsipos007

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

A talpad fog jobban fázni. Egyrészt mert több szelet kap, másrészt az alacsonyabb vérnyomás miatt. Nagy, tágas cipõ, több, meleg zokni kell. A téli kalucsnik túrót se érnek, mert alul ugyebár lukasak. Néhány kanadai ismerõsöm télen feltesz egy ilyet is, ez segít a legtöbbet:

http://www.mueller-hp.com/xt.htm

Mások a vadászboltban kapható, elektromosan fûtött talpbetétre esküsznek. Meg a kémiai fûtõ (egyszer használatosra.) De ezek csak pár órát bírnak.

A talpfázásra nem gondoltam volna!

Köszönöm mindegyikõtöknek a tudásmegosztást!

A hasra lefolyó víz ellen mit lehet tenni? Ha a felsõ hosszú és vízhatlan, a nadrág attól még alávezeti a vizet. Vagy rosszul gondolom?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Nem gyenge. Ezek szerint egy kis durvulás sokkal többet ad egy merev villának, mint a folyamatos testsúly. Mert nem kevés nem csak olcsó merevvillát láttam kifelé csoffadni egy kis ugrálás után. Azért a gödrökben ez is kap, de ezek szerint töredékét:)

Statikus és dinamikus terhelés, óriási külömbség! Egyébként az acél, mint alapanyag az egyik leghálásabb. Jól méretezhetõ és idõben jelzi a határait. Elõször is rugalmas. Amennyiben a terhelés eléri a tûréshatárt, akkor tartós alakváltozást szenved, meghajlik. Törni nem igen szokott... Természetesen az eltérõ széntartalmú acélok, eltérõ módon viselkednek. Én a magam részérõl jobban tartok a gyári hegesztés tartóságától.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Köszönöm.
100t-os bélyegkép Lompi bringával? :) Amúgy gratula a masinához. Ugye hátul nem lesz tárcsafék? (kikapná a kereket abból a papucsból)

Mi újság az Alfine-al? Valószínûleg nekem csak Nexusra tellik, de erõsítem a komfort vonalat. Mivel agydinamót szeretnék, ezért a költséghatékony megvalósítás érdekében valszeg V-fék lesz.
A felvetésed teljesen jogos! Lenne! Amennyiben nagysebességgel tolatnék. De, ettõl ígérem tartózkodni fogok! Nézz meg egy villát és gondolt át!
Köszi a gratulációt!

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás

Valóban nem ilyen irányúra tervezték. A ötlet nem az enyém és mivel dokumentáltan (és összesen) legalább százezer km.-t mentek hasonló megoldású gépeken, így bátran adaptáltam ezt a felfüggesztést ezen a jószágon.

Nem gyenge. Ezek szerint egy kis durvulás sokkal többet ad egy merev villának, mint a folyamatos testsúly. Mert nem kevés nem csak olcsó merevvillát láttam kifelé csoffadni egy kis ugrálás után. Azért a gödrökben ez is kap, de ezek szerint töredékét:)

lompi: Explorer a lúzereké:D Firefox foreva. És köszönjük az átméretezõ embernek a kis képet:)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Köszönöm.
100t-os bélyegkép Lompi bringával? :) Amúgy gratula a masinához. Ugye hátul nem lesz tárcsafék? (kikapná a kereket abból a papucsból)

ezt mos komojan mondod ;) amugymeg pyton tudja mijen féklesz:)
képek

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

nézdmeg akkor ujra de legközeleb bélyeg képlesz:P

Köszönöm.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Operát használok és szétb.ssza a szélességet, ha nem állítatom be vele oldalnyi méretezésre külön. Ha van rá lehetõség, használjatok légyszíves kisebb képet, vagy olyan képmegosztót, ami támogatja a bélyegképeket fórumokhoz.

nézdmeg akkor ujra de legközeleb bélyeg képlesz :rocketman
képek

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás

érdekes nálam a 19" rolsem logle amugymeg ne expolert használj és akkor átméretezi a böngészö a beálitott felbontáshoz.;) ja amugymeg nem a serveren van a kép ha nem tudnád csak belinkeli jobgomb az egéren a képen tulajdonság vagy a képcimének másolása.

Operát használok és szétb.ssza a szélességet, ha nem állítatom be vele oldalnyi méretezésre külön. Ha van rá lehetõség, használjatok légyszíves kisebb képet, vagy olyan képmegosztót, ami támogatja a bélyegképeket fórumokhoz.

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás

Nekem csak két kérdésem lenne:
-nem lehetne a képeket olyan méretben felrakni, hogy ne lógjon le egy 24"-os monitorról sem? Teljesen széthúzza a topikot, és feleslegesen so helyet foglal a szerveren.
-az a hátsó "elsõ" villa bírni fogja a terhelést? Mert abszolult nem ilyen irányúra tervezték.

érdekes nálam a 19" rolsem logle amugymeg ne expolert használj és akkor átméretezi a böngészö a beálitott felbontáshoz.;) ja amugymeg nem a serveren van a kép ha nem tudnád csak belinkeli jobgomb az egéren a képen tulajdonság vagy a képcimének másolása.
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Lompicsõbõl... :) Bocsi! Nem hagyhattam ki! Van ott a TSZCS-ben minden, mi szem s szájnak ingere. Nem tudom honnan szerezte a Maestro, de valami hidegen húzott anyagnak tûnik... A többi régi kerékpár vázakból újra hasznosított darab. A hátsó villa új.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

reménykedjünk!

Nekem egy ilyen itt áll a sarokban. Valószínûleg átképzem hátsónak :D
A tiéd gerince milyen csõbõl van?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
reménykedjünk!

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Én a pythonoknál találkoztam ezzel a megoldással, bár akkor még nem alkalmaztam, hiszen az enyém telós lett.
http://www.python-lo...nau-Tour 06.JPG
Ha Jürgen Magesnek bevált az elmúlt hatvanvalahányezer km. alatt, talán alattam sem omlik össze!

Biztos ;) ???