Ma reggel is elkelt a síszemüveg és az usanka!
Több kérdésem is lenne:
- hol hirdetted meg?
- van-e még?
- mennyiért kelt el?
Ma reggel is elkelt a síszemüveg és az usanka!
papa a 24"-os ra találtam versenygumit is!! márkáját nem tudom.
A magasra tett hajtómû ízlés és fekvés dolga. Az elsõ változat ülésmagasságban indult, de úgy éreztem magam, mint aki reggel épp nyújtúzkodik. Most kb 15 cm-rel magasabbam van az ülõlapnál, és ezt érzem a legkényelmesebbnek. Igaz, SPD-t használok és a talppárnáimnál van a pedálközép. Pörgetõs tekerésnél a vádlimat is használom, ez még oútis koromból maradt meg. Sógorom és haverom pl. talpközéppel teker, nekik biztos magas lenne így.
Na, erre varjál gombot! Mi lehetne e szerint a logika szerint a honi elnevezése?Függõs(s)ágy?
Ízlések, pofonok... Én kedvelem, de hogy Puput idézzem: "A sátorral ellentétben nem szükséges vízszintes, sima, és néhány egyéb kritériumnak megfelelõ helyet találni. Tökéletesen el lehet tûnni szem elõl, míg a sátorozásra alkalmas helyeket figyelhetik olyan vidéken, ahol tilos a vadkemping. A cucc könnyû és kis pakkméretû, bringán jól szállítható."Én még soha nem aludtam függõágyban. Úgy képzelem, abban nem lehet forgolódni. Kényelmes az egy egész éjszakára?
akkor most csak az elsõ öt méteren volt õszinte rekus mosoly,mert utána ráfagyott:DLompi!
Cseszd meg a villádat, reggel azzal jöttem melóba, és csontig átfagytam.
Egyébként szuper!
Lompi!
Cseszd meg a villádat, reggel azzal jöttem melóba, és csontig átfagytam.
Egyébként szuper!
Na most nézd meg Pupu fotóit! Ezek mennyi rudat vittek!
Na most nézd meg Pupu fotóit! Ezek mennyi rudat vittek!Állat !
:D:D
A két tartórúd súlyát szerintem nem mérted bele. Mikor az egyik akció kapcsán összevesztem az Interspájzban az eladóval, csak annyit mondott: A sajtóhibákért nem vállaljuk a felelõsséget.
Állat !