papa!
Lompi mester megint kitalálta a tutit! Könnyített hátsókerék felfüggesztés, emelkedõn sem veszíti el a trakciót és bizti egy nyomon megy!
b+

papa!
Lompi mester megint kitalálta a tutit! Könnyített hátsókerék felfüggesztés, emelkedõn sem veszíti el a trakciót és bizti egy nyomon megy!
Köszi, szerencsére idõben rájöttem én is. Belepróbáltam egy hátsó kereket a széthúzott villába, és a kis lánckerék beleér
Vagy a hátra szánt Kona P2 villa megy elõre, vagy vennem kell egyet.
a középen álo papucsal gázlesz a láncnál
Papa! Ez lenne az ötlet:
..
Ferdén megvágni a villákat és így nagyobb felületen lehet hegeszteni Ez a villa rögzítését és a gerincet is erõsíti, más merevítés (szerintem) nem szükségeltetik.
Outi kerékkel és fékkel a beszûkülõ távolság sem okozhat gondot.
Bónuszként többet vágtál a villából, súlyt spóroltál!ez mondjuk nem igaz!
..
Így képzelted?
http://digilander.li...alfa/LOSNAa.htm
Így képzelted?Tervezgetem a lengõorrú bringámat. Az 50x1-es gerincre a hátsó villát, ami egy CrMo montivilla, úgy tervezem felhegeszteni, hogy a villából kivágom a nyakat és a karokat a gerinccsõre hegesztjük védõgázassal. Tartok tõle, hogy az 1mm-es fala a gericnek gyenge lesz ehhez, megrogyhat egy kátyúnál, ezért a gerinccsõ palástjára elõször felhegesztünk egy-egy 50 mm átmérõjû korongot 2,5-ös lemezbõl, és ennek a közepébe hegesztjük majd a villa karjait.
Vélemények?
Súly... Célom a 15 kg.
...és ha esztergáltatnál hozzá egy olyan közdarabot, amibe bele tudod tolni a villát szétvágás nélkül
Tervezgetem a lengõorrú bringámat. Az 50x1-es gerincre a hátsó villát, ami egy CrMo montivilla, úgy tervezem felhegeszteni, hogy a villából kivágom a nyakat és a karokat a gerinccsõre hegesztjük védõgázassal. Tartok tõle, hogy az 1mm-es fala a gericnek gyenge lesz ehhez, megrogyhat egy kátyúnál, ezért a gerinccsõ palástjára elõször felhegesztünk egy-egy 50 mm átmérõjû korongot 2,5-ös lemezbõl, és ennek a közepébe hegesztjük majd a villa karjait.
Vélemények?