Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
...akkor ez eldõlt...! :)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nincs szívem átalakítani a mtb ! Most neki estem csinálni egy 3 kereküt:D Nagyon állat lesz!

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

file:///C:/Users/Public/Pictures/Recu/DSC00345.JPG
Megpróbálom így

Nos ebbõl megtudhadtuk, hogy a "C" meghajtón van az a JPG amit szeretnél megmutatni nekünk, de sajnos ez a kép még mindig a te gépeden van.
Elõször keress valamilyen tár helyet a részére. képtár. picasa stb. Majd ennek a linkjét kell beszúrni.
vagy küld át az lpl@t-email.hu -ra és feltöltöm neked! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Értem! Nézegettem a neten azt a konsolt vagy minek nevezik. Ott elsõkerekes volt. Nekem az is megfelel. Most raktam rá a bringára az ülést csak úgy próba képpen:D Kicsit magasan van:D Ugyanis egy Csepel magnumom van:D Kicsit átalakítva ( csak a vázat hagytam meg de az is hófehér és Fuji matrica van rajta. A tubbi cucc szinte kivétel nélkul shimanoXT Csak majd azt kell kitalálnom hogy hogy fogom megoldani elõl a tárcsaféket ha azt a megoldást választom márpedig az tetszik. De van elképzelésem a fékre is

Jobban jársz, ha rászánod a pénzt, energiát, idõt és nem átalakító kittben gondolkodsz. Legyen egy montid és legyen egy fekvõd! A "mindenre" jó dolgok, általában nem jók semmire! Mondhatnám azt is, hogy univerzálisan szar lesz és elõbb vagy utóbb úgy is beszerzel egy fekvõt! Akkor melyik a gazdaságosabb?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Piko, az új kütyüd?! http://www.cerevellum.com/

besza, behu! Azt látom, hogy kerékpár computer with tükör, de ehhez már túlzottan konzervatív vagyok! Akkor szólj, ha agydinamóról mûködõ beépíthetõ klímát találsz :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Pupu mérnöki segítségével tovább lesz fejlesztve a cruzbike terve, hogy egy tényleg jól mûködõ cucc legyen belõle.

:) meg van videón az elsõ szárnypróbálgatása! Örülök, hogy foglalkozik a kérdéssel! :)

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Hali!
Félig igaz az infó, van egy ilyenünk, de az nem eladó, mert csak mi hegesztettük, ezért nem vállalnánk rá garit.Azonban a bringaexpo után a Pupu mérnöki segítségével tovább lesz fejlesztve a cruzbike terve, hogy egy tényleg jól mûködõ cucc legyen belõle. Lassan nagyképûség nélkül mondhatjuk, hogy a gyártók tanulnak tõlünk:
-Megcsináltuk a Sun Easy 20-20-as átalakítását, azóta a Sun is felvette a gyártásba
-Most készül a 2. 26-os Furai, és a Challenge is belátta, hogy jobb így, és felvette a gyártásba:)
Na ezekre büszkék vagyunk!
Most már csak a saját gépünk is ennyire jó legyen.

Hali! Küldenél légyszí képet róluk?

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Értem! Nézegettem a neten azt a konsolt vagy minek nevezik. Ott elsõkerekes volt. Nekem az is megfelel. Most raktam rá a bringára az ülést csak úgy próba képpen:D Kicsit magasan van:D Ugyanis egy Csepel magnumom van:D Kicsit átalakítva ( csak a vázat hagytam meg de az is hófehér és Fuji matrica van rajta. A tubbi cucc szinte kivétel nélkul shimanoXT Csak majd azt kell kitalálnom hogy hogy fogom megoldani elõl a tárcsaféket ha azt a megoldást választom márpedig az tetszik. De van elképzelésem a fékre is

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Piko, az új kütyüd?! http://www.cerevellum.com/

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás

Szia! Gondolom egy boltra gondoltál:D Az hol van? és kb menyibe kerül? Nekem csak az eleje kéne, mert az ülést épp must fúrom meg:D a kormányon meg még agyalok, mert alsókormányost szeretnék!

Hali!
Félig igaz az infó, van egy ilyenünk, de az nem eladó, mert csak mi hegesztettük, ezért nem vállalnánk rá garit.Azonban a bringaexpo után a Pupu mérnöki segítségével tovább lesz fejlesztve a cruzbike terve, hogy egy tényleg jól mûködõ cucc legyen belõle. Lassan nagyképûség nélkül mondhatjuk, hogy a gyártók tanulnak tõlünk:
-Megcsináltuk a Sun Easy 20-20-as átalakítását, azóta a Sun is felvette a gyártásba
-Most készül a 2. 26-os Furai, és a Challenge is belátta, hogy jobb így, és felvette a gyártásba:)
Na ezekre büszkék vagyunk!
Most már csak a saját gépünk is ennyire jó legyen.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Szia! Az elejét azt, hogy oldottad meg? Mert én nem nagyon akarok hegesztgetni semmit rajta! Meg egyébként is aluvázam van. De amit tud valaki segíteni, hogy hogy kell képet rakni megmutatom!:D

Hegesztés nélkül két lehetõséged van: olyasmi hardcore barkácsmegoldások, mint pl. a recycled recumbent (guglizz rá, meglátod), én is olyasmi elveket követve próbálkoztam elõször. Ez játszadozni jó, de hosszútávú használatra nem alkalmas. Másik lehetõséged, hogy veszel egy cruzbike átalakítót. Mindenek elõtt a következõket kell megválaszolnod magadnak:
-elsõkerékmehajtású lengõorrú masinát szeretnél, vagy hagyományos hátsókerékmeghajtású, normál kormányzásút?
-mennyit szeretnél/tudsz rászánni?

A legolcsóbban -ahogy Lompi is mondotta volt- az AM féle saját gyártású cruzbike átakakítóval jössz ki. Jó nehéz, cserébe sosem fog eltörni :) Viszont lesz vele fekvõd. Arra viszont oda kell figyelned, hogy normál ffi vázra felrakva iszonyat magasságokba kerül az ülés, szóval a cruzbike átalakítót Y vagy nõi vázakkal érdemes csak használni.
A következõ árszint, ha veszel egy házibarkács rekut Lompitól, Tom2-tõl, tõlem, stb.
Valahol itt jön árban a saját tervezésû és gyártású reku - a költségeket a próbálgatás dobja meg.
Ennél drágább lesz a gyári cruzbike kit - sztem ennyibõl megveheted akár mindkét fenti lehetõséget is sztem.
Ha rádszakad a bank, akkor persze vehetsz gyári rekut is.

Tom2: dehogy akarok beszólni! Privizzetek nyugodtan, ti döntitek el mi tartozik ránk, csak gondoltam csipkelõdöm kicsit ;) - nem mindig jön be... vagy nem mindig megy át, vagy hogy is mondják ezt 'maiasan'.

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

elbalagsz az Am be és ha joltom van nekik egy Cruzebike kitjük megveszed és feldobod ha meg montizni akarsz leszeded ;)

Szia! Gondolom egy boltra gondoltál:D Az hol van? és kb menyibe kerül? Nekem csak az eleje kéne, mert az ülést épp must fúrom meg:D a kormányon meg még agyalok, mert alsókormányost szeretnék!

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Nem jött be. Tõlem valami olyat kér, hogy adjam meg a kép webcímét.

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
file:///C:/Users/Public/Pictures/Recu/DSC00345.JPG
Megpróbálom így

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

http://www.cruzbike.com/conversions
Itt böngészheted az átalakító kittet, nem kell heggeszteni és vissza alakítható.
Képet a bal fesõ sarokban található pictogramma kattintva illeszthetsz be a link megadásával.
http://www.cruzbike.com/kit.html
Feltöltött kép

Köszi! ez tök jó! Nem nagyon tudok sajnos az anyanyelvemen kívül más nyelven beszélne:S Ez menyi pénz? nekem van mindenem : ülés, a kormányt az én akarom megoldani nekem tényleg csak az eleje kéne. Lehet, hogy én vagyok hülye de nekem nem sikerül képet felrakni:( Én a géprõl szeretnék.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
http://www.cruzbike.com/conversions
Itt böngészheted az átalakító kittet, nem kell heggeszteni és vissza alakítható.
Képet a bal fesõ sarokban található pictogramma kattintva illeszthetsz be a link megadásával.
http://www.cruzbike.com/kit.html
Feltöltött kép

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás

Erre talán ez a legegyszerûbb megoldás: Feltöltött kép
Itt a kép nagyban: http://m.blog.hu/re/...estve_kicsi.jpg
5 perc alatt visszaalakítható: hajtómûvet átrakod a normál helyre, boomot kiszeded (akár bent is hagyhatod, de minek feleslegesen cipelni), nyeregcsõcsere (egy olyanra amin van ülés), stucnihosszabbítót kiszedni, lánccsere (vagy láncrövidítés patentszemekkel) és már készen is vagy.
Ha érdekel hogyan készült, mindent megtalász róla itt http://rekumbens.blo...odik_prototípus. Ha nem akarod beáldozni a mostani montidat, ez eladó, akár csak a váz felszerelések nélkül is - anyagárban.

Szia! Az elejét azt, hogy oldottad meg? Mert én nem nagyon akarok hegesztgetni semmit rajta! Meg egyébként is aluvázam van. De amit tud valaki segíteni, hogy hogy kell képet rakni megmutatom!:D

Boros

Boros

vendég

• fórumtag
  • 63 hozzászólás
Sziasztok!
Tetszik az a fekete y vázas de az enyém csak a szívemhez nõt! Amióta összeraktam már megjártam vele egyszer Erdélyt is:). Rakok fel képet, hogy most hogy néz ki meg azt, hogy hogy képzelem el! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ nem tudom hogy kell képet felrakni!!!!!! Segítség!!!!!!!

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Társaságban sugdolózunk és még be is jelentjük, hát hogy van ez? ;);)

többek között javasoltam hogy az ötleted kiváló :) :)
étteremben sem beszélünk az árakról ;)
egyébként ha neked is kellene a zöld trike váz+ némi cucc rajta, 90-ért viheted. nem titok. nem gondoltam hogy ez érdekelne mást is.
:) :)

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

priviben írtam :)

Társaságban sugdolózunk és még be is jelentjük, hát hogy van ez? ;);)