Tudok egy házi készítésû rekut 1.200.000 forintért. (nem elírás
)
Egyedi kézzel készült rekumbens! « REKUMBENS « Kategóriák tallózása
Maaaaargit! Nóóóóórmááááális?

( egyébként eszmei értéken lehet hogy Neki annyit ér )
Tudok egy házi készítésû rekut 1.200.000 forintért. (nem elírás
)
Egyedi kézzel készült rekumbens! « REKUMBENS « Kategóriák tallózása
Sziasztok,Laci vagyok és itt uj. A rekumbensekrõl szeretnék megtudni tobbet. Még soha nem ultem ilyenen. Mennyivel másabb mint egy monti,illetve miben más a vele valo bicajozás a montihoz képest sik terepen illetve dombos vidéken?
Békéscsabán lakom és itt a környéket járom.A régi montis edzõkörömet lazában teszem meg rekuval,mint montival.Hegyen a mászásra még keresem a tökéletes rekut:),de sose ülök már vissza montira.Amúgy teljesen más a montizás és a rekuzás terepen,haverokat el szoktam kísérni és szoktuk egymást hergelni:)Sziasztok,Laci vagyok és itt uj. A rekumbensekrõl szeretnék megtudni tobbet. Még soha nem ultem ilyenen. Mennyivel másabb mint egy monti,illetve miben más a vele valo bicajozás a montihoz képest sik terepen illetve dombos vidéken?
Nem rossz kör, vasárnapra elég vacak idõt mondanak, még meglátjuk mi lesz belõle. Mennyiért visznek át Abonynál Lórévre ?Érez-e valaki ingerenciát erre a körre vasárnap?
7-esen Bp - Martonvásár - Velence, aztán irány Seregélyes, utána pedig a Duna felé venni az irányt Szabadegyháza - Adony, itt átkompolni a folyón, végül hazatekerni a Csepel szigeten. Pestieknek egy 140-es kör, minimális emelkedéssel.
igen, lelkes olvasó. kicsit olyan volt vele találkozni mint valami beépített titkosszolgálatossal: nekünk ismeretlen volt, õ mégis mindent tudott rólunkezek szerint gábor is olvsgatja a forumot:) érdekes masinákat csinál de ezt igykel énis a garázs elött kezdtem a flex tanfojamot:)
No és lengõfarú helyett, nem lehetne LENGÕFARKÚ?
Szomorúan láttam, hogy mindenki csak üldögélt és fotóztatta magát rajta.