Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lowracer

lowracer

vendég

• fórumtag
  • 157 hozzászólás
Ha valaki gerjedne rá, akkor van egy fekete Alfine hajtómûvem eladó. 15000 Ft 170mm/38 fog. 0km-es. Középcsapággyal (az ezüst).

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ti már biztosan tudjátok, de nekem elkerülte a figyelmem, az Alfine 11-es olajkenéssel készül! :) (mint a Rohloff)
Feltöltött kép
Elméletileg az olajfürdõ miatt kisebb a belsõ ellenállása, mint az eddigi 8-as Alfié vagy a Nexusé. Kíváncsian várom a véleményeket, tapasztalatokat. (meg azt, hogy elterjedjen és az ára is lejjebb csússzon a jelenlegi 470 EU.-ról)
... és van hozzá ilyen vicces láncfeszítõ is, egy tányéros hajtómûhöz vagy fix papucsos vázhoz.
Feltöltött kép

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Uborkaszezon...
Na akkor nesztek bejegyzés! Amikor Lompi elõadta a tervét az össztelós lengõorrúról és elkezdett valami - számomra nem teljesen érthetõ - tervet telefonon megosztani velem, akkor jutott vissza hozzá a még Tom2 sárga gépében mûködõ levegõs teló. Majd mikor a project zsákutcába jutott, akkor próbáltam átadni a saját ötletemet számára arról, hogyan lehetne elöl használni a tagot. Ez verbálisan nem volt túl egyszerû. Csináltam egy skiccet, de már nem küldtem el, mert bejött a képbe egy AMP teló. A terv meg itt van, ha esetleg valakinek elindulna tõle az agya.Feltöltött kép
Valami hasonló -ennél bonyolultabb- tervem több mint egy évvel ez elõtt is volt, de az elmúlt hónapok alatt eltûnt. Valahol még a fórumon megvan, ha érdekel valakit.

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Azért látom a száraz fa is ott fityeg a fogason. Levi, akkor Te nem is vagy olyan rossz ember! :D

Köszi :)

Azért a lényeg, hogy a torok ne maradjon szárazon! Teszek is ellene!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

Levi, akkor Te nem is vagy olyan rossz ember! :D

Ez már a közismert közmondás alapján is egyértelmû volt!

" Aki a piákat szereti, rossz ember nem lehet!"

vagy

" Madarat tolláról, Levit rekujáról!"

... és még számtalan népi bölcsességgel tudnám bizonyítani, állításom helyességét.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Azért látom a száraz fa is ott fityeg a fogason. Levi, akkor Te nem is vagy olyan rossz ember! :D

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Csináltunk pár fotót a flottáról:

Kép.Tár.hu
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Isuka, Python !
Melyik vastagságú "ventit" rendeltétek a 3 közül?

Nekem meg Isukának a 4cm vastag "comfort" lett megrendelve.
Nemrég egy ismerõsnél jártam aki mostanában inkább otthon a szobában szokott biciklizni mint kint. Gondoltam kipróbálom milyen. Azt leszámítva hogy 3 perc múlva már nagyon untam, nem is értettem miért a hagyományos bicikliformát utánozzák. Gondoltam hátha a rekuszobabiciklivel be lehetne törni a piacra, erre kiderült hogy ebben is megelõztek: a decathlonban pl. van ilyen :D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A legvastagabbat, 95 cm. hosszban. Ez az "L" méretû Optima üléshez passzol. A Venti Comfortot majd az elefánton fogom használni, az AM cucc - ha jól emlékszem 4 cm vastag- azt majd a Chilin, mert az merevvázas.

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Isuka, Python !
Melyik vastagságú "ventit" rendeltétek a 3 közül?

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
Ha nem ragaszkodsz a varráshoz szerintem Te is meg tudod oldani a hevederezést és még a vízállóság is megmaradhat. Kell egy lyukasztó beütõt venned faalátétet és apró csavarokat (pl. M5-es rövid rozsdamentes imbuszt) . Varrás helyett néhány helyen csavarozod (mint a patentszem a farmergatya zsebén) és úgy nézne ki a rétegrend, hogy csavarfej, 5-ös faalátét, heveder, zsák, faalátét, (esetleg plusz rugós alátét), anyacsavar. Ebbõl lenne egy pár darab a heveder vonalán és kész is a hevederezés.
...

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
ilyet nem adtak hozzá? :) pedig terepszínû[IMG][img]http://kephost.hu/thumb-36B8_4CF00F3B.jpg[/img][/IMG]

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
négyezer alatt...

A vízállóság csökkenése nem probléma. Inkább az, hogy nincs aki megcsinálja.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Pár hete vettem a Decathlonban fluo szélmellényt 50%-os leértékelés... Összehajtva akkora mint egy cigisdoboz.
Pár órája meg AMP-t vettem, 28"-as (!) méretben. Szerintem abból is össztelós lengõorrú lesz. :)
...és szintén a Decathlonban vettem vízálló zsákot. Kettõ volt, most már három van...
Köllene némi segítség ehez. A tervem, hogy ezekbõl készíttettnék táska szettet. Varrni köllene rájuk hevedert, de nincs hozzá emberem. Tudnátok ajánlani valakit?

A "fluo" így felesben mennyi volt?
Arra gondolj, hogy ha mezei módon varratod a hevedert a zsákra, akkor a varrásnál nem lesz vízálló.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Pár hete vettem a Decathlonban fluo szélmellényt 50%-os leértékelés... Összehajtva akkora mint egy cigisdoboz.
Pár órája meg AMP-t vettem, 28"-as (!) méretben. Szerintem abból is össztelós lengõorrú lesz. :)
...és szintén a Decathlonban vettem vízálló zsákot. Kettõ volt, most már három van...
Köllene némi segítség ehez. A tervem, hogy ezekbõl készíttettnék táska szettet. Varrni köllene rájuk hevedert, de nincs hozzá emberem. Tudnátok ajánlani valakit?

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás
Úgy tûnik, hogy jövõ héten lesz magyar Ventisit-em. Korábbra számítottam, hogy még az idén használhassam. Na mindegy, kicsit jobban fel kell majd öltöznöm.
Egyébként ha valakit érdekel akkor lehet Jóllátható esõkabát-ot venni nem is tûl sok pénzért.Feltöltött kép Most ugyan nem idõszerû de végül is alá lehet öltözni és akkor télen is lehet használni. Esõ meg jövõre is lesz.
Figyelem felkeltés hátha valakit érdekel.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
milen vices valaki :)
amugy meg gyomi leszálitva
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

wariator

wariator

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
csomag úton...utána meg-til-tom feloldva :)

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ugylátom kifogyott a tinta a tolbol :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Családi ház? Lakótelep? Konkrétan a lakásban vagy a házban ahol laksz? Nem teljesen világos, de bárhogyan is történt reméljük a legjobbakat!

10 emeletes panel. A pincében kapott lángra valami. Lezajlott, túl nagy baj nem lett, szerencsére, belõle, de be voltam szarva rendesen. A tüzoltók még pakoltak, mikor az asszony visít a konyhában, menjek, mert bokáig áll a víz. A mosogatógép beszart, és szakadt belõle a lé. Vizet lezárni, az összes törölközõ ki a szekrénybõl, itattuk a vizet, ahogy tudtuk. (Az alattunk lakóval azóta még nem is találkoztam.) Eldõlés, off ,alvás. Kellenek az ilyen napok, hogy az ember a dögunalmas, gályázós hétköznapokat értékelni tudja.