Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

lbordi

lbordi

vendég

• fórumtag
  • 45 hozzászólás
üzemképes a bringa,.... probálgatom, nagyon faxa

Feltöltött kép

Tom2

Tom2

törzsvendég

• fórumtag
  • 652 hozzászólás

Rekura való ködkürtöt nem tudtok eladót?
:)

Nekem ilyen van, és az ószerestõl vettem.
kétszólamú akkus

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ahogyan Anyucikám mondaná, szkazát csináltam. Szétkaptam a Rekusit komfort ülést és lett belõle RACE! Nem is értem, miért akartam egy össztelós gépre négy centis szivacsot... Nos, a külsõ az én, a belsõ fehér meg a Lompi össztelósán szolgál majd. Így már csak 7 ruppó darabja. Versenyképes ár! :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

[ Én ezt ajánlanám :)

Feltöltött kép
bicajon szarul nézne ki! :)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

AIRZOUND - Najg³o¶niejszy klakson rowerowy ¶wiata Evans Cycles | Delta Airzound 2 Horn | Online Bike Shop Ezek újrapumpálhatók :D

Decathlon - állatgondozás - kutyák - vadak kiegészítők kisállatokhoz kürt PLASTIMO - Patronos ködkürt PLASTIMO - a hajó helyzetének jelzésére, rossz látási viszonyok esetén (pl. ködben, éjszaka).
elektromos kerékpár kürt, kerékpár sziréna - vennivalo.hu
Photo P20037135243 Én ezt ajánlanám :)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Tom-Tomnál érdeklõdj, õ használ ilyesmit. :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Ki leszek közösítve?

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Én aszondom, keress inkább egy csendes zugot otthon, helyezkedj lótusz-ülésbe, hunyd le a szemed és mondogasd: Ommmm... nem kell nekem elsõ teló...

Om mani padme hum...nem köll nekem elsõ teló...
:D

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Azon gondolkodám, hogy ezek helyettesíthetnék e az elsõ teleszkópot?
Vagy még nem pihentem ki magam? :)

Én aszondom, keress inkább egy csendes zugot otthon, helyezkedj lótusz-ülésbe, hunyd le a szemed és mondogasd: Ommmm... nem kell nekem elsõ teló...
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
BikePro.com / Buyer's Guide / Girvin Stems - Bicycle Parts at discount prices / the Buyer's Guide / Bicycle Parts at their finest! / Professional Bicycle Source / Bike Pro

http://www.tycreek.c...ke/softride.jpg
Azon gondolkodám, hogy ezek helyettesíthetnék e az elsõ teleszkópot?
Vagy még nem pihentem ki magam? :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

700! Outira tervezték! :)
Egyébként nem oly régen skicceltem fel valami hasonlót (közzé is tettem), amikor Lompinak még nem volt meg az AMP-je.

További aktualitása a témának, hogy a mai napon jutott a fülembe az a pletyka, miszerint a Gepida 2011-es modeljein megjelenik egy a Cannondale elsõ villájához hasonló és olcsó megoldás. Amennyiben ezek az alaktrészpiacon is elérhetõvé válnak, rohamosan nõni fog az elsõ telóval is felszerelt 26"-os rekuk száma. A tajvaniak már nyomják egy ideje, de egyenlõre csak a 20"-as villákkal.

Tudtam,hogy ez lakk és nem fényezés, de a szín ami kijött belõle az egy különleges szín lett...:)

...nem tudom, hogy jó vonal-e ez a fajta telo. M5-nél nem sikerült ezt túl jól megoldani és az is ilyen...:/
...

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás

..egy kis AMP beütés : SR SUNTOUR Cycling

700! Outira tervezték! :)
Egyébként nem oly régen skicceltem fel valami hasonlót (közzé is tettem), amikor Lompinak még nem volt meg az AMP-je.
Feltöltött kép
További aktualitása a témának, hogy a mai napon jutott a fülembe az a pletyka, miszerint a Gepida 2011-es modeljein megjelenik egy a Cannondale elsõ villájához hasonló és olcsó megoldás. Amennyiben ezek az alaktrészpiacon is elérhetõvé válnak, rohamosan nõni fog az elsõ telóval is felszerelt 26"-os rekuk száma. A tajvaniak már nyomják egy ideje, de egyenlõre csak a 20"-as villákkal.

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
"gustibus non disputandum est"
Mivel nem festett, hanem lakkozott. A lakk alatt található felület színe befolyásolja az általad látott színt.
... Hajnalka! Te ezt nem tudhatod! ... :)

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
...nekem tök mindegy milyen színû lenne, csak kiváncsi voltam mi a véleményed róla, mert a jelenlegi fényezés igen megfoghatatlan színû fényezés.:)
...

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Úgy látszik, az öreg sofõrök értékelik az elsõkerékhajtás elõnyeit a hóban!

Hóban, esõben és száraz idõben egyaránt. Ez most ugyan nem jellemzõ az utakra.

...és átfényezed ? ;)

Nem tervezem az új színt, de ez még változhat. Gondoltam a chili pirosra, mit szólsz hozzá?

Kipróbált darab! :)

Akkó Lompinak avatart köll cserélnie... :) Páran már sejtjük mi lesz rajta. Vagy egy össztelós vagy ez:

Így igaz, általam is kipróbált. És mások által is. Ezt a lehetõséget továbbra is biztosítom bárkinek aki szeretne menni vele egy összejövetel keretén belül.

Nem sokat gondolkodott Lompi az új avatarján
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás
..egy kis AMP beütés : SR SUNTOUR Cycling
...

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

Ezúton tájékoztatom a nagyérdemû fórum tagokat, hogy a Lompi Bike néven elhíresült gép tulajdonosa ezentúl én vagyok. De, hogy pontosabb legyek, tegnap lekopasztottuk a gépet és a váz szettet hoztam el. Még kerékpárt kell belõle csinálnom.

...és átfényezed ? ;)
...

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Én is mentem egy rövid kört tegnap - igaz montival. Kesztyûnek dupla nyári kesztyût (noname + look) vettem. -8 fokban még bõven elég volt!

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás
Tegnap megvolt az elsõ próbaútja az egyik Trash Metálnak, közel 50 km oda, vissza szintén 50 lesz :)
ökörködni jó lesz, kényelmesebb mint a rendes bicikli, a faülés is teszi a dolgát!
A képen Tibor haverom az övével melynek a Tibicikli nevet adta :D
Feltöltött kép