Végezetül minden rekus barátomnak és ismerõsömnek Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet Kívánok!
Üdvözlettel
Murlasits Attila
Annyira Más Bringabolt
és még az orrodat is tisztíccsa
Motyoonak igaza van, elsõre én is a faülést javasolnám, egyénre szabható és a legolcsóbb. Kísérletnek is megfelelhet.
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvõben egy klasszikus formájú rekus ülés? ...
Vagy barkácsolhatsz magadnak otthon ilyen Faülés: 1063g - Rekumbens - CsináldMagam faülést. Kényelmes, hiszen pont olyan alakúra csinálod ahogy Neked megfelel és jól szellõzik. Ja, és olcsó
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvõben egy klasszikus formájú rekus ülés? Olyasmi mint az am bringaboltban a sima üvegszálas ülés. Ha valaki megszabadulna tõle, szivesen segitenék rajta:D
Vagy ötletek hogy honnan lehetne még venni vagy mibõl lehetne csinálni valami hasonlót. Szivesen fogadok minden jótanácsot is;)
Kösz elõre is mindenkinek:)
Szimpatikus az ülés hátlap!
Szép kerekeid vannak!
Sziasztok!
Nincs valakinél elfekvõben egy klasszikus formájú rekus ülés? Olyasmi mint az am bringaboltban a sima üvegszálas ülés. Ha valaki megszabadulna tõle, szivesen segitenék rajta:D
Vagy ötletek hogy honnan lehetne még venni vagy mibõl lehetne csinálni valami hasonlót. Szivesen fogadok minden jótanácsot is;)
Kösz elõre is mindenkinek:)
700! Outira tervezték!
Egyébként nem oly régen skicceltem fel valami hasonlót (közzé is tettem), amikor Lompinak még nem volt meg az AMP-je.
További aktualitása a témának, hogy a mai napon jutott a fülembe az a pletyka, miszerint a Gepida 2011-es modeljein megjelenik egy a Cannondale elsõ villájához hasonló és olcsó megoldás. Amennyiben ezek az alaktrészpiacon is elérhetõvé válnak, rohamosan nõni fog az elsõ telóval is felszerelt 26"-os rekuk száma. A tajvaniak már nyomják egy ideje, de egyenlõre csak a 20"-as villákkal.
üzemképes a bringa,.... probálgatom, nagyon faxa
ahogyan anyucikám mondaná, szkazát csináltam. Szétkaptam a rekusit komfort ülést és lett belõle race! Nem is értem, miért akartam egy össztelós gépre négy centis szivacsot... Nos, a külsõ az én, a belsõ fehér meg a lompi össztelósán szolgál majd. így már csak 7 ruppó darabja. Versenyképes ár!
üzemképes a bringa,.... probálgatom, nagyon faxa.