...Mindig elmondom, hogy nincs tapasztalatom a trike vezetésében, ráadásul nem is a háromkerekûek vannak többségben a fórumon. A véleményem az egynyomon haladó bringás szemszögébõl alkotom. A legutóbb belinkelt Nobuo Delta Pythonja bizonyítottan gurul 70-80 körül, gondoltam, ez mindegyikre igaz...
Én is "Mindig elmondom, hogy nincs tapasztalatom a trike vezetésében" - legalábbis ami van, az nem számottevõ. Ezért tettem fel kérdéseket - aztán volt amire jött válasz (köszönet érte), volt amire nem (mennyi a max bevállalt sebességük). Ezután a saját soványka tapasztalatom maradt.
Semmi baj nincs azzal, ha erõs, jó kondiban lévõ emberek biztonságos, jó felszereléssel kedvükre gyorsan mennek.Semmi negatív kicsengést nem szántam a rád való hivatkozásnak - olyan dologra hívtad fel a figyelmemet, amire nem gondoltam. Nekem pár éve a térdeim annyira lerobbantak, h az is kérdéses volt, gyalog tudok-e majd biztonságban közlekedni. Javult a nyavajás, most õsszel trájkkal felmentem a Szinva forrásig. A telet ki kell hagynom, mert a hideg nagyon kinyírja, de tavasszal folyt.köv. "...nos, a fenti megjegyzés sok mindent megmagyaráz. Többek között azt is, miért nem mozog az a hosszú bumm... " Tisztelt bíróság sokfélék vagyunk itt a fórumon kondícióban, életkorban, eü. állapotban is:).
A trájkon szerzett kevéske tapasztalatom szerint nagyobb sebesség csak akkor vállalható, ha az útbukolat olyan, mint az említett Nobuo alatt lehetett. Nálunk az sem biztos, hogy ha felmegyek a hegyre, jónak látom a túloldali burkolatot, és mire visszajövök, közben valami marha nem szórja meg az utat kõvel. Ha 40 feletti tempónál megbillenti valami a háromkerekût abból nem sok jó sülhet ki. Kétkerekûeknél ezek a zûrök ennyire nem jelentkeznek.