https://picasaweb.go...800626731042338
Gond nélkül mûködik. Hátul nyilván hosszúkanalas váltó kell, hogy a láncot meg bírja feszíteni.
Fel nem foghatom, hogy jött össze 3500 megnézés...
https://picasaweb.go...800626731042338
Gond nélkül mûködik. Hátul nyilván hosszúkanalas váltó kell, hogy a láncot meg bírja feszíteni.
52-39-26 hajtómûsort szeretnék készíteni. Reális a váltás? Megoldható? Neked van talán a legtöbb tapasztalatod.
Persze, ha más készítette, vagy van tapasztalata, akkor tõle is köszönettel veszem a segítséget.
Ha rekuval ment volna az ember...
A hétvégére egyre inkább száraz (és hideg) idõt ígérnek, lehet tekerni. Papa! Ha Gergõ nem jön (ez még bizonytalan) akkor tarts velünk és nyomhatod a velencei kört az Õ gépével. Találkozó nálam, vasárnap reggel.
5/4 es másfeles csõ kerék méretre meghajlitatni félbe vágni a belsejébe egy lemezcsik belehegeszt oszt jöhet a beton fal.
5/4 es másfeles csõ kerék méretre meghajlitatni félbe vágni a belsejébe egy lemezcsik belehegeszt oszt jöhet a beton fal.
Amúgy tavaly õsszel kaptam el a Chilli náthát:)
Sajnos nem, meredek emelkedõn én 15% felettit értek, ott ugranak ki a különbségek leginkább. Ez már (nekem) kistányéros kategória, 30 alatti fogszám elöl, hogy egyenletesen tudjak pörgetni.Az elsõ marokváltómról eltûnt az egyes fokozat, ezért csak 42/32 fogas áttétellel tudnád az emelkedõt kitesztelni. Az elég?
Vasárnap (amennyiben az idõ kegyes lesz) megyek Lengõorrúfalvára.
(hozok két kormányt is Beninek meg Péternek)
Megbeszélhetjük, bár mostanában a napsütés a felhõk fölé költözött. A múlt héten reggeli munkába menet a Sarjú út-Margit utca kanyarnál sikerült bringának kimenni alólam. Szemmel nem tûnt az út jegesnek csak egyenletesen vékony nedves bevonat látszott rajta, ehhez képest elég jól csúszott, pedig egyáltalán nem vettem gyorsan a kanyart. Valami térdhúzódást sikerült begyûjtenem, ezért most nem bánom annyira hogy az idõ mostanában nem kimondottan bringabarát.Beni, ha kisüt a nap egyszer, nincs kedved meginni egy forró teát nálunk? Közben kipróbálnám a gépedet az utcánkban... Vagy ha Kistarcsán tudsz egy kemény emelkedõt, odamennék én.