Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

Volt egy kis kör. Kinek búcsú, kinek teszt, kinek csak a tekerés kedvéért. Készült fotó, készüt film, de a gépem a rendszergazdánál van, ezért majd Papa prezentál.
Holnap jön Varagyuri barátom Debrecenbõl, õ leviszi a kormányt kedden. Beninek már Papa talán át is adta.
Zéta! A Chili vissza került, ha felgyógyultál jelentkezhetsz azért az egy hetes bérletért.

Sirály! :)
De milyen búcsúról beszélsz? Ollyan szomorúan hangzik.:(
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó !

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Lengõorrúfalva, 2010. 02.20....

Köszönöm szépen a fuvart Lengõorrúfalváról, de egy évvel el vagy maradva :D
Lompinak meg köszönöm a kormányt, megérkezett. Holnap lehet szerelni.
A háttérben a tehenek azt a jó kis fejtámlát bámulták?

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ott van mit lengetni papa :D
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Volt egy kis kör. Kinek búcsú, kinek teszt, kinek csak a tekerés kedvéért. Készült fotó, készüt film, de a gépem a rendszergazdánál van, ezért majd Papa prezentál.
Holnap jön Varagyuri barátom Debrecenbõl, õ leviszi a kormányt kedden. Beninek már Papa talán át is adta.
Zéta! A Chili vissza került, ha felgyógyultál jelentkezhetsz azért az egy hetes bérletért.

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
Lengõorrúfalva, 2010. 02.20.

Feltöltött kép
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
sajnos a velence tó körröl lemaradtál ismét . de a kormányod közeleb kerül hozád 70km el :)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás

Tehát, szép dolog az elmélet, de a gyakorlat az amivel a bringa készül. (ez nem csak neked szól)

Ahogy mondani szokták, "nekem a kilenc is páros". Idõd és pénzed is van elég, kísérletezz!
Jön a tavasz, én tekerni fogok!

És ahogy még mondani szokták: "elméletileg kicsi a különbség elmélet és gyakorlat között, gyakorlatilag viszont kurv@ nagy"
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

Akkor ajánlom figyelmedbe Az élet értelme c. filmjüket. Az elejét láttam, a gyerekek elõtt nem akartam végignézni, de ha egyedül leszek itthon az következik. ;)

Megvolt...a möszijõs rész a kedvencem ;)

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Akkor ajánlom figyelmedbe Az élet értelme c. filmjüket. Az elejét láttam, a gyerekek elõtt nem akartam végignézni, de ha egyedül leszek itthon az következik. ;)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

http://www.youtube.com/watch?v=kbXjvJtJL80&feature=player_detailpage

hát amúgyse volt szomorú hangulatom hajnalban, de ezen annyira elkezdtem röhögni, hogy tesóm bejött a szobába megnézni jól vagyok-e :D

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás
Valami összetartást hallottam. Itthon ne hagyjatok!

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

Kedves Dartsos!
Ne vedd zaklatásnak, adok egy halovány tippet, olvasd el, aztán "járd a magad útját" (Pithon).

Ha nem tervezel kerékdõlést (nálam sincs), akkor választhatod azt a megoldást, hogy kiveszed a kerekeket tengelyesõl, és egyetlen, hosszú, átmenõ rudat illesztesz a helyükre. Ha a furat átmérõ klappol a menetes szárak méretéhez (12, 14, 16... csavarboltban kapható 1m hosszú), akkor talán az a legjobb, mert a szélességet is finoman beállíthatod vele néhány (4) anya segítségével. A kerekek tengely-magasságát egy-egy átfúrt acélrúd, v fahasáb, deszka képviselheti.

Nem kockáztatod így a gumiabroncsok és a felnik épségét, a méret és az egytengelyûség is biztosítva lesz.

Sok sikert és mielõbbi jó szórakozást!

Igen, énse tervezek kerékdõlést, max egy icipici kerékösszetartás lesz majd, de lehet aztis kihagyom.
Egyébként kösz a tanácsot, erre még nem gondoltam.:)

pcsongor

pcsongor

vendég

• fórumtag
  • 224 hozzászólás

http://www.youtube.com/watch?v=kbXjvJtJL80&feature=player_detailpage

Jééééézus atya úúúúúúúristen :D :D :D

Vesszõzetek meg!

Tibor-s-trike

Tibor-s-trike

törzsvendég

• fórumtag
  • 354 hozzászólás
Kedves Dartsos!
Ne vedd zaklatásnak, adok egy halovány tippet, olvasd el, aztán "járd a magad útját" (Pithon).

Ha nem tervezel kerékdõlést (nálam sincs), akkor választhatod azt a megoldást, hogy kiveszed a kerekeket tengelyesõl, és egyetlen, hosszú, átmenõ rudat illesztesz a helyükre. Ha a furat átmérõ klappol a menetes szárak méretéhez (12, 14, 16... csavarboltban kapható 1m hosszú), akkor talán az a legjobb, mert a szélességet is finoman beállíthatod vele néhány (4) anya segítségével. A kerekek tengely-magasságát egy-egy átfúrt acélrúd, v fahasáb, deszka képviselheti.

Nem kockáztatod így a gumiabroncsok és a felnik épségét, a méret és az egytengelyûség is biztosítva lesz.

Sok sikert és mielõbbi jó szórakozást!
Egy trike némi fémbõl, kompozit anyagból, gumiból, mûanyagból és rengeteg kompromisszumból áll

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Nagyon teccik, föleg mert vasárnapra ilyen lesz az enyém is.

Várjuk a képeket és az elsõ tapasztalatokat!

peter1001

peter1001

törzsvendég

• fórumtag
  • 615 hozzászólás

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 hozzászólás

dartsos, jó lesz a trájk, akkor ha nem gyalulatlan fából készült sablonban akarod meghegeszteni, én a zártszelvénybõl készültre szavazok, vagy csak az összeállítás miatt csináltad a fenyõtfát?

Csak azért csináltam hogy végre lássam 3 keréken. De amúgy ez a fix sablon a kerekeknek, deszkából készült, méretre vágott távtartóval, sik felületen az alja teljesen sikba állitva, szóval nemhinném hogy baj lenne vele....a kerekek szépen függõben állnak benne....fát könnyebb alakitani mint a zártszelvény sablont, meg a 2 centis deszka csak nem deformálódik már remélem....ha tévedek, akkor majd kiderül ha készlesz és nem arra fog menni amerre én szeretném :D

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Ahogy mondani szokták, "nekem a kilenc is páros".

Sõt, prímszám, bár én - mint egyszerû fizikus - úgy tudom h a páratlan számok a prímszámok.
.
.
.
3 prímszám,
5 prímszám,
7 prímszám,
9 mérési hiba,
11 prímszám,
13 prímszám.....
:D

wariator

wariator