A cél egy lengõorrú lowracer alsó kormánnyal. Egyelõre csak elvben. Ennél konstruktívabb hozzászólásokat is jöhetnekMiért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.
Jelentkezz be Regisztrálj
Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)
Írta 2011. május 23. - 21:31
Írta 2011. május 23. - 19:05
:)nem leszek kint,mert nem iszom.Az ivós bulikban én szoktam lenni a fekete doboz-képszakadás után én rögzítek...Wariator, sörparádén kint leszel?
Hosszú hétvége:
Ha minden jól megy az össztelóst fogom tesztelni a Nagy-Biharon:)
Nekem a több napos bulik a család miatt,nem igazán kivitelezhetõek.Kicsi még a gyerök...
Írta 2011. május 23. - 18:22
Kérem tisztelettel! Körvonalazódik egy terv és még idejekorán fel lehet rá készülni!
Van nékem egy kis vízparti telkem Békésszentandráson.
Mindenki jelentkezhet Békéscsabáról, Szarvasról, Budapestrõl vagy Seregélyesrõl és Szedresrõl !
Csak tessék, folyvást-folyvást!
Szedres jelentkezik két fõvel, ha minden igaz, és ha az idõjárás, és a haknizenészek Istene is úgy akarja. Egyelõre szabad az a hétvége.
Milyen szerencse, hogy Békésszentandrás is pont Szedres vonzáskörzete!
Hát persze!Zéta! Neked meg igazad van!
Írta 2011. május 23. - 18:22
Kommentár nélkül:
Index - Belföld - Bicikliversenyt módosít a polgárõrtörvény
Hát, nem tudom.
Nem tudom, hogy 2 7 alatt, miért nem lehet 1 viszonylag 1xü szerzõdést +k5ni?
Nem tudom, hgoy miért akkora katasztrófa, hogy máshol lesz a cél? 2 éve voltam a Siófok-Tihany-Siófok félkörön, a vasútállomás el5t(!) rajt, cél-díjkiosztó szakadó esõben.
Írta 2011. május 23. - 18:09
hehe sinbiciklis csapágyasra? itt simám nyomjuk a 40-50 et csapágyaság nélkül
A Hungaroringrõl j5tem visszafelé, és bekanyarodtam Bringatihoz. Erre a kedves kollégáim rögtön kombináltak;)
Írta 2011. május 23. - 17:42
Írta 2011. május 23. - 17:42
Miért rontaná el bárki is? Nem értem... Alsókormányt szeretnél, csinálj ahhoz vázat.Viszont szívesen elfilozofálgatnék arról, hogy kinek milyen ötlete lenne arra, hogy erre a masinára hogyan lenne érdemes alsó kormányt varázsolni? Indirekt kormányzás esetleg? Ilyen úgysem volt még lengõorrún tudtommal, vagy tudok ilyenrõl a nagyvilágban?
Írta 2011. május 23. - 16:35
Viszont szívesen elfilozofálgatnék arról, hogy kinek milyen ötlete lenne arra, hogy erre a masinára hogyan lenne érdemes alsó kormányt varázsolni? Indirekt kormányzás esetleg? Ilyen úgysem volt még lengõorrún tudtommal, vagy tudok ilyenrõl a nagyvilágban?Nem ez nem egy Recúgbens!
A homlokcsõ szöge meredekebb, még ha a villa laposan áll is!
Írta 2011. május 23. - 16:33
De ellátogatok hozzátok, meg nagy ímmel-ámmal de elkisérlek titeket a serfõzdébe
Majd úgyis egyeztetünk még!
Wariator, sörparádén kint leszel?
Írta 2011. május 23. - 15:08
Írta 2011. május 23. - 15:03
... Egyenlõre gyûjtsük össze a csapatot. Jelentkezõk?
..
Ha sikerül összehoznom akkor én is jelentkeznék a hétvégére, bár én a déli részrõl gurulnék be kb 180 kilcsit tekerve
Rendõrbiztossá kell tennem a gépet
Írta 2011. május 23. - 14:40
És akkor két korábbi kép a Zockráról, ilyen volt, ilyen lett stílusban.
Nem ez nem egy Recúgbens!
Hogy ezek a franciák mit össze nem gányolnak!
Írta 2011. május 23. - 12:36
Ellenben megspórolt egy csomó munkát, mert már tudom, miért használ a Zockra kisebb elsõ kereket!
Véleményem szerint a súlypont miatt mászni is jobban fog, de ebben volt egy kis egyetnemértés Isu és köztem.
És akkor két korábbi kép a Zockráról, ilyen volt, ilyen lett stílusban.
Nem ez nem egy Recúgbens!
A homlokcsõ szöge meredekebb, még ha a villa laposan áll is! Lompi ezt magyaráztam, amikor a homlokcsõ körív mentén történõ sûlyesztésérõl beszéltem! Az elsõ kerék meg 24"-es?
És a profi kivitel. Na ezzel sem lehet egyszerû hajtás közben fordulni, itt is beleér a kerék a combba.
Szerintem ez részlet kérdés! Egyenlõre gyûjtsük össze a csapatot. Jelentkezõk?Ha megyünk Bákásszentbandira, vehetjük az irányt Vezseny felé, na ott kompra kell szállnunk viszont a távolság rövidebb, mindössze 144km.
Levinek van egy olyan alternatívája, ahol Szolnokig vonat és onnan csatlakozva a csapathoz már gördülve. Amennyiben valakinek még sok lenne a 160 kili.
a kétszáz sem piskóta, de ott az ábrán van az a nagyon hegyes, nagyon magas. Na az nem piskóta!Én is kihajtottam a paripámat egy 200-as körre
Írta 2011. május 23. - 11:57
Írta 2011. május 23. - 11:42
Más...
Isuval meg Benivel leugrottunk Lompihoz. Sajnos az ebéd miatt lekéstük Shevit...
Nekem egy laza 160 lett a vége, a fiúknak lehet meg lesz a kettõ is. Csináltam pár felvételt Lompi "seggengurulójáról". Van benne pár használható ötlet.Papa, neked tetszeni fog!
Nem lett meg most sem a 200, de nem is ez volt a cél, hanem, hogy tekerjünk egy jót és jól érezzük magunkat meg egymást. 174-el kellett beérnem.
Ha megyünk Bákásszentbandira, vehetjük az irányt Vezseny felé, na ott kompra kell szállnunk viszont a távolság rövidebb, mindössze 144km.
Írta 2011. május 23. - 08:03
Had lássam! Ha a canga is olyan fergeteges mint a neve...
Azért egy logópályázatot kiírhatnánk rá!
Írta 2011. május 23. - 06:47
Ezt most nekem? De míííír? A seggenguruló miatt? Szerintem jó név!hehehehehehe nemszépdolog ám az irigység
![]()
A gép is jó, bár pár dolgot másképpen csinálnék, de ez természetes (pláne nálam).
Írta 2011. május 23. - 06:33
Írta 2011. május 22. - 23:20
Van nékem egy kis vízparti telkem Békésszentandráson. Ez kb. 160 km Budapesttõl. Jön a Pünkösd háromnapos ünnepe, ami június 13-ra esik. A terv a következõ: Szombat indulás Pestrõl és érkezés Békésszentandrásra. Vasárnap relax, fõzõcske, pancsolás és sõrfõzde látogatás (reményeim szerint P Csongor hathatós segítségével). Hétfõ ismét százhatvan Pestig. Sátras szállás, kaját majd valaki süti-fõzi, a lét szétosztjuk személyekre. A piát szintén...
Ha jól sikerül, megismételjük! Mindenki jelentkezhet Békéscsabáról, Szarvasról, Budapestrõl vagy Seregélyesrõl és Szedresrõl !
Csak tessék, folyvást-folyvást!
Más...
Isuval meg Benivel leugrottunk Lompihoz. Sajnos az ebéd miatt lekéstük Shevit...
Nekem egy laza 160 lett a vége, a fiúknak lehet meg lesz a kettõ is. Csináltam pár felvételt Lompi "seggengurulójáról". Van benne pár használható ötlet.
Zéta! Neked meg igazad van!

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére