13 napot nyomtunk Soprontól Sopronig Salzkammergutban.
Trájkoztatok?
13 napot nyomtunk Soprontól Sopronig Salzkammergutban.
Egy részében még '79-ben motorral.Nekünk is hasonló a B-tervünk, ha az Alpokban esne. Mi Szarajevóból nyomnánk egy kört, benne a Tara kanyon, Piva kanyon, Mostar...
Ezekben a kanyonokban jártál már?
Hozzám is be lehet társulni.
Augusztus 15-én indulás Szedresbõl, majd egy könnyed tekerés: Eszék-Szarajevó-Mostar-Dubrovnyik útvonalon. Néhány nap hancúr a tengerparton, majd ugyanez visszafelé.
Várom a jelentkezõket, bármilyen rész, vagy az egész távra.
Így határozottan kecsegtetõbb a dátum, valóban...Motyoo idõkibõvítõ készüléke engem is megzavart
Aug 6-7-et akartam írni.
ugynézki ezmár megint egy füstbe ment tevlesz na mindegy.
Motyoo idõkibõvítõ készüléke engem is megzavartNekem egyenlõre jónak tûnik
Még akár a júli 6-7 is jó, a júli 5 (péntek) nem lenne jó, de ez nincs is benne a tervben.
Az idén még úgyis csak a Balaton felét kerültem meg, a Tisza tónál meg 2 éve jártam utoljára biciklivel (tavaly is voltam de akkor kenuval).
Én is gondolkodom valami hétvégiben, de 2 naposban. Nem voltam még a Tisza-tónál, arra gondoltam le lehetne tekerni egy szombaton Kisköréig (130km, szinte végig sík, summa 200m mászás, itt az útvonal: Budapest-Tisza-t), ott aludni egyet (sátor/szoba, nekem mindegy), vasárnap pedig egy Tisza-tó kör majd kedv szerint tekerés haza vagy vonattal, vagy ezek kombinációja. A javasolt idõpont a Python által javasolt elõtt egy héttel, vagyis júli 6-7, az útvonal pedig Bp-Kisköre, Tisza-tó kör, esetleg vissza. Kedv / ráérés valakinél?
(Nem konkurálni akarok az elõzõ ajánlattal, csak sajna nem jó az idõpont)
Nekem egyenlõre jónak tûnikBalaton kerülés, sátras, kempingezõs péntek-szombat-vasárnap. Augusztus 12-13-14. Pestrõl (meg ki honnan) indulnánk péntek reggel...
A javasolt idõpont a Python által javasolt elõtt egy héttel, vagyis júli 6-7, az útvonal pedig Bp-Kisköre, Tisza-tó kör, esetleg vissza. Kedv / ráérés valakinél?
(Nem konkurálni akarok az elõzõ ajánlattal, csak sajna nem jó az idõpont)
Egy kis érdekesség az örök ifjú RekuPapa figyelmébe ajánlva :
www.ollierkkila.com
;1115523']Nekem sajnos van ilyen jellegû tapasztalatom, igaz csak a 3-assal. Párszor erõltettem, hogy föltegye nagytányérra a láncot, így a markolatban levõ bolygómû fogaskerekei ugrottak párat, aztán már nem tudtam kihasználni a teljes tartományát. A számsornál alulról-belülrõl van 3 vagy 4 pöcök, amiket kifeszítve szét lehet szedni a bolygómvet. Ha ezzel megvagy, akkor valamelyik végállást be kell állítani, és összepattintani.