Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
13414 hozzászólás a témában

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

13 napot nyomtunk Soprontól Sopronig Salzkammergutban.

Trájkoztatok?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

szelvesz

szelvesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 329 hozzászólás

Nekünk is hasonló a B-tervünk, ha az Alpokban esne. Mi Szarajevóból nyomnánk egy kört, benne a Tara kanyon, Piva kanyon, Mostar...
Ezekben a kanyonokban jártál már?

Egy részében még '79-ben motorral.
Nálunk egy másik B terv valósult meg, felvettük az esõruhát. :) 13 napot nyomtunk Soprontól Sopronig Salzkammergutban. (és a jövõ héten még vár a Gavia ha nem zárják le havazás miatt)
Havazik az osztrák hegyekben

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 hozzászólás
látom mindenki beindult, már csak a jó idõ hiányzik. vagy felétek is osztják a nyugdíj lóvét?? (megtakarítás)
ez nem semmi én meg 18-27-ig vagyok szabin..

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
A végén még kiderül, hogy van itt élet! No akkor ezt a lapot most eltárolom, és majd jól megnézem, mielõtt szabadságra megyek vagy a hétvégém tervezem. Osztán meg majd jól fel is hívlak benneteket! Ezt nyugodtan vehetitek fenyegetésnek!

Az én ajánlatom: Augusztus 12-13 Budapest-Balaton-Budapest.
Motyoo: Augusztus 6-7 Bp-Kisköre, Tisza-tó kör (oda-vissza bicajjal jobban tetszene, de érdekel)
Levi: augusztus 8-tól Balatont Akarattyától egy lazulós (itt meg kipihenném a hétvége fáradalmait)
Zéta: Augusztus 15-én indulás Szedresbõl, majd egy könnyed tekerés: Eszék-Szarajevó-Mostar-Dubrovnyik és vissza - ezt kihagyom :(
Papa: Aug. 7...13. vagyok az Alpokban (meg nem hívott meg senkit)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Hozzám is be lehet társulni.
Augusztus 15-én indulás Szedresbõl, majd egy könnyed tekerés: Eszék-Szarajevó-Mostar-Dubrovnyik útvonalon. Néhány nap hancúr a tengerparton, majd ugyanez visszafelé.
Várom a jelentkezõket, bármilyen rész, vagy az egész távra. :)

Nekünk is hasonló a B-tervünk, ha az Alpokban esne. Mi Szarajevóból nyomnánk egy kört, benne a Tara kanyon, Piva kanyon, Mostar...
Ezekben a kanyonokban jártál már?

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Na, mi meg augusztus 8-tól kerüljük meg a Balatont (Akarattyáról indulunk) jópár nap alatt, nem lesz durvulás, csak laza strandolós-sörözõs gurulás. Természetesen lehet csatlakozni!
"Iszok ha gyõzök, iszok ha vesztek, a testem delíriumtól reszket"

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Na mi van? Kedvet kaptatok?

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás

Motyoo idõkibõvítõ készüléke engem is megzavart :D
Aug 6-7-et akartam írni.

Így határozottan kecsegtetõbb a dátum, valóban...

Zéta

Zéta

vendég

• fórumtag
  • 140 hozzászólás

ugynézki ezmár megint egy füstbe ment tevlesz na mindegy.

Hozzám is be lehet társulni.
Augusztus 15-én indulás Szedresbõl, majd egy könnyed tekerés: Eszék-Szarajevó-Mostar-Dubrovnyik útvonalon. Néhány nap hancúr a tengerparton, majd ugyanez visszafelé.
Várom a jelentkezõket, bármilyen rész, vagy az egész távra. :)
"Az élet szép. Viszonylag." /Vavyan Fable/

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Nekem egyenlõre jónak tûnik :)
Még akár a júli 6-7 is jó, a júli 5 (péntek) nem lenne jó, de ez nincs is benne a tervben.
Az idén még úgyis csak a Balaton felét kerültem meg, a Tisza tónál meg 2 éve jártam utoljára biciklivel (tavaly is voltam de akkor kenuval).

Motyoo idõkibõvítõ készüléke engem is megzavart :D
Aug 6-7-et akartam írni.

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

Én is gondolkodom valami hétvégiben, de 2 naposban. Nem voltam még a Tisza-tónál, arra gondoltam le lehetne tekerni egy szombaton Kisköréig (130km, szinte végig sík, summa 200m mászás, itt az útvonal: Budapest-Tisza-t), ott aludni egyet (sátor/szoba, nekem mindegy), vasárnap pedig egy Tisza-tó kör majd kedv szerint tekerés haza vagy vonattal, vagy ezek kombinációja. A javasolt idõpont a Python által javasolt elõtt egy héttel, vagyis júli 6-7, az útvonal pedig Bp-Kisköre, Tisza-tó kör, esetleg vissza. Kedv / ráérés valakinél?

(Nem konkurálni akarok az elõzõ ajánlattal, csak sajna nem jó az idõpont :( )

Értsd: augusztus 6-7, mert az idén már nem lesz a megadott dátum:)
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár

benjami

benjami

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás

Balaton kerülés, sátras, kempingezõs péntek-szombat-vasárnap. Augusztus 12-13-14. Pestrõl (meg ki honnan) indulnánk péntek reggel...

Nekem egyenlõre jónak tûnik :)
Még akár a júli 6-7 is jó, a júli 5 (péntek) nem lenne jó, de ez nincs is benne a tervben.
Az idén még úgyis csak a Balaton felét kerültem meg, a Tisza tónál meg 2 éve jártam utoljára biciklivel (tavaly is voltam de akkor kenuval).

stoki

stoki

törzsvendég

• fórumtag
  • 737 hozzászólás

A javasolt idõpont a Python által javasolt elõtt egy héttel, vagyis júli 6-7, az útvonal pedig Bp-Kisköre, Tisza-tó kör, esetleg vissza. Kedv / ráérés valakinél?

...Ez a Júli 6-7 melyik évre értendõ ?!? ;)
...

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
ugynézki ezmár megint egy füstbe ment tevlesz na mindegy.
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás
De jó! Aug. 7...13. vagyok az Alpokban.
Elõtte is, utána is benne lennék valami közös bringázásban.

motyoo

motyoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 689 hozzászólás
Én is gondolkodom valami hétvégiben, de 2 naposban. Nem voltam még a Tisza-tónál, arra gondoltam le lehetne tekerni egy szombaton Kisköréig (130km, szinte végig sík, summa 200m mászás, itt az útvonal: Budapest-Tisza-t), ott aludni egyet (sátor/szoba, nekem mindegy), vasárnap pedig egy Tisza-tó kör majd kedv szerint tekerés haza vagy vonattal, vagy ezek kombinációja. A javasolt idõpont a Python által javasolt elõtt egy héttel, vagyis júli 6-7, az útvonal pedig Bp-Kisköre, Tisza-tó kör, esetleg vissza. Kedv / ráérés valakinél?

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.412 hozzászólás
Nem tudom, hogy áll ez a ülés anyag, de sajna Debrecen továbbra sem szerepel a tervek között. Miskolcig ismét eljutok csütörtökön, de nem tovább. Varagyuri ígérte, hogy jön pestre. Az meg kiszámíthatattlan... Ha nem sürgõs, leszervezem.

Akkor egy másik téma. Balaton kerülés, sátras, kempingezõs péntek-szombat-vasárnap. Augusztus 12-13-14. Pestrõl (meg ki honnan) indulnánk péntek reggel. Elsõ megálló a Velencei tó. Ott az elsõ csatlakozási pont és nagyobbacska pihenõ, ebéd stb... Ha valaki nem akar erre szabadságot áldozni, a Velencei tóig jöhet délután vonattal busszal, repülõvel, ûrhajóval. Délután -miután bevártuk az egyébb jármûvel érkezõket- tovább a Balatonig. Éjszakai tekerés, ameddig jutunk.
Másnap, szombaton a Balaton maradékának abszolválása és lehetõség szerint még az nap este ismét a Velencei tó. Vasárnap csak a Velence-Budapest szakasz maradna.

Alternatív terv, amennyiben kevés szabadidõvel rendelkezõ egyén lenne a jelentkezõk között:
Péntek 17-ig bezárólag találkozó Budapesten szállító gépjármûvekkel. Két kerót és három fõt vagy csomagokat tudok szállítani. (a jelentkezés sorrendjében)
Érkezés Seregélyesre, átöltözés, indulás... Éjszakába nyúló tekerés ameddig. Szombat Balaton kör maradéka. Vasárnap vissza Seregélyesre és autóval Pestre. Érkezés kora délután.

Lehet jelentkezni!

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.423 hozzászólás

Egy kis érdekesség az örök ifjú RekuPapa figyelmébe ajánlva :
www.ollierkkila.com

Tetszetõs munkái vannak a fickónak!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.496 hozzászólás
hehe isu:)
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

Isuka001

Isuka001

törzsvendég

• fórumtag
  • 507 hozzászólás

;1115523']Nekem sajnos van ilyen jellegû tapasztalatom, igaz csak a 3-assal. Párszor erõltettem, hogy föltegye nagytányérra a láncot, így a markolatban levõ bolygómû fogaskerekei ugrottak párat, aztán már nem tudtam kihasználni a teljes tartományát. A számsornál alulról-belülrõl van 3 vagy 4 pöcök, amiket kifeszítve szét lehet szedni a bolygómvet. Ha ezzel megvagy, akkor valamelyik végállást be kell állítani, és összepattintani.

Köszi a segítségedért. Szétszedtem, összeraktam, pozicionáltam és nem változott semmi érdemleges. Illetve annyi, hogy most látszik a nyolcas rendesen csak a többi nem. Ezek eltolva. Látszik némi kopás a fogakon az erõltetéstõl.

Ma délelõtt mentem egyet a szokásos (Cinkota-Nagytarcsa-Isaszeg-Gödöllõ-Kistarcsa) 50km-es körömön és mondanom kell, hogy némi javulás mutatkozik a nehéz vassal (Lompi Bike). Eredményem 26,6 km/h átlag lett. Ez már majdnem 27.
A szezon végére szeretném elérni sõt túlhaladni ezt az eredményt.
...rekut mindenkinek alanyi jogon...
képtár