Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Rekumbensek (alias fekvés, tekerés)

- - - - -

• Please log in to reply
13414 replies to this topic

Beard

Beard

vendég

• fórumtag
  • 16 posts

már gondoltam rá de nem vagyok még otthon, és a telóm lemerült.
holnap hazaérek és indulok is tovább a balatonra.
ki kell használni a jóidõt.
sajna egyedül, évi már megy dolgozni.
cincoghatnak az egerek!!!!!!!!!

Szia! Balatongyörök vagy Keszthely fele nem jársz?
Steve

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Alkalom adtán leisszuk! :)

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Kedves Python!

Isten éltessen sokáig születésnapod alkalmából.

üdv dybiii

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
ejnye szétt bringázod magad
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 posts

zsolti avatárod lekéne cserélni

már gondoltam rá de nem vagyok még otthon, és a telóm lemerült.
holnap hazaérek és indulok is tovább a balatonra.
ki kell használni a jóidõt.
sajna egyedül, évi már megy dolgozni.
cincoghatnak az egerek!!!!!!!!!

lompi

lompi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,496 posts
zsolti avatárod lekéne cserélni
Ha reku akkor lompi bike:)
képek

b zsolt

b zsolt

vendég

• fórumtag
  • 43 posts

A lányom Szegeden botlott ebbe a bringába. Semmi információ nincsen róla a gazdit nem várták meg. Gondoltam közzé teszem.https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=a82d97baba&view=att&th=131dea7b1d235121&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_gri78msq0&zw
https://mail.google....=f_gri78wud1

upsz lebuktam szegeden!!!!!!!!! vasárnap az egyik tesconál láthatták, ott tankoltunk fel!!!!!!!!!
járatom a gépet, össze ne rozsdásodjon!!!! napi 100km kényelmesen megy vele!!!
gratula a mesternek sokadszor is..

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts

Ez a videó már egy szerkesztett anyag. Azok a nyers fájlok, amiket a kamera csinál, már hullámzanak? Ha igen, akkor valószínûleg van benne egy szoftveres rezgéscsökkentés. Ezt általában ki lehet kapcsolni. Ha a nyers fájlok nem hullámzanak, akkor a videószerkesztõd rezgésmentesít, és attól hullámos.

Ha emilben elküldesz egy rövid, szerkesztetlen, nyers videót, ahogy a kamerából kiijön, ránézek hogy mi a helyzet.

Ez a hullámzás tipikusan a filléres CMOS szenzor bûnlassú letapogatása miatt látszik, sajnos jellemzôje a legtöbb kisméretû kulcstartónak vagy sportkamerának álcázott izére (a kamera ettõl függetlenül persze nem feltétlenül filléres sajnos)

lazac

lazac

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Feltöltött kép

I love U gyorskötegelô. Az utolsó 10km-et is lábon tudtam megtenni az 50-bôl szombaton hazafelé. Schwalbe Kojak, mindig ereztem én, hogy üt egy helyen, de csak a kerék újrafûzetése után lett gyanús a gumi, mert a finom rezgés nem szûnt meg. De ekkor is csak a belsô egyenetlenségére gyanakodtam. Hogy gyári hibás volt-e, vagy a legutóbbi dinnye méretû kátyú a ludas, sosem tudom meg, inkább az utóbbira szavazok... (éjszaka beleszorított 2 elôzô autó)

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts
Papa! Te egy Tündérmaci vagy, de nekem így is jó! Remélem arra, hogy bemutassam másoknak egy-egy túra képeit szintén.
Ennek ellenére délután -ha, hazaértem- küldök pár nyers kockát. Játsz vele! Akár a kamerát is viheted! :)

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts

...háááááát, nemtom! Azt hittem majonéz vagy kecsap csöppent rá a hambiról, de már letöröltem a készülékrõl...
... vagy nem értem. Gyógyítható?

Ez a videó már egy szerkesztett anyag. Azok a nyers fájlok, amiket a kamera csinál, már hullámzanak? Ha igen, akkor valószínûleg van benne egy szoftveres rezgéscsökkentés. Ezt általában ki lehet kapcsolni. Ha a nyers fájlok nem hullámzanak, akkor a videószerkesztõd rezgésmentesít, és attól hullámos.

Ha emilben elküldesz egy rövid, szerkesztetlen, nyers videót, ahogy a kamerából kiijön, ránézek hogy mi a helyzet.
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Python,

Deshakert tettél a videóra, attól ilyen hullámzó?

...háááááát, nemtom! Azt hittem majonéz vagy kecsap csöppent rá a hambiról, de már letöröltem a készülékrõl...
... vagy nem értem. Gyógyítható? Lehet tõle bajom?

Vettem egy extrém kamerát és bár víz és ütésálló, de a softver és az optika nincs a helyzet magaslatán. Ezt lehet belõle összehozni, viszont nem kell rá vigyázni és mindenféle helyekre van rögzítési lehetõség hozzá. Lehet, hogy használ valami kép stabilizálót, de errõl nincs infóm. Én külön nem...

Reku Papa

Reku Papa

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,423 posts
Python,

Deshakert tettél a videóra, attól ilyen hullámzó?
Én annyi mindent nem szerettem még!
Picasa képtáram __ YouTube csatornám

dybiii

dybiii

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Drága Uraim!

Meg volt az elsõ túrám lengõorrúval, a velencei tó körül. Három nagyon kedves fiatalember kísért el. (és vigyáztak rám mint kotlóstyúk a kiscsibéire)
Ezúton is köszönöm Lompinak, hogy mehettem a bringájával. Illteve a díszkiséretet a résztvevõknek.

üdv dybiii

NagyEmber

NagyEmber

vendég

• fórumtag
  • 62 posts

Mi tekertünk! :) Elkisértük Dybiii-t az elsõ tókerülésére. Készül a gépe, lesz meglepetés, de a poent nem szeretném lelõni. A kanyarra Lompi seggengurulójával jött.

Ez a lényeg!
Szuper lehetett.
Grat a résztvevõknek?
Lompi, te mivel kavartál ott háttérben? :-)
NE

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts
Akkor nem marad más mint a futár vagy a posta, amelyiket Rekupapa elõnyben részesiti....nekem kell az a vasdarab :D

Python

Python

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,412 posts

Vicces. Olyan ez a vita, mint a Mac, PC, vagy Linux, MS, vége, hossza nincsen... Lehet vele foglalkozni, idõt tölteni rajta. Inkább tekerjünk!

Mi tekertünk! :) Elkisértük Dybiii-t az elsõ tókerülésére. Készül a gépe, lesz meglepetés, de a poent nem szeretném lelõni. A kanyarra Lompi seggengurulójával jött.
http://www.youtube.com/watch?v=7kaEusglzWk

Esetleg ha Python járna arrafele, mert mondta hogy jövõhéten amúgyis jönne Békéscsaba fele is, csak nemtudom hogy Debrecen érintésével-e...

Python!
Nem jász gödöllõ és debrecen fele valamikor? :)

Békéscsabára nem, de Békésszentandrásra megyek a hétvégén. Debrecenbõl is jönnek haverok, de én nem készülök a következõ napokban sem Gödöllõre sem Debrecenbe.

Sinbiciklis

Sinbiciklis

törzsvendég

• fórumtag
  • 256 posts

Ez elég veszélyes lehet. Ha hirtelen pont a bal lábát kell letenni, akkor bukta. Én ilyen esetben inkább a trájkot választanám.

Ma találkoztam a luley - trakerkpros honlap -val. Eleve lebeszélt a trike-ról való 2 kereküre váltásról, bár elismerte, hogy lassabb. (pedig 2kereküvel volt, a trike-ot a barátnõje hajtotta)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts
Python!
Nem jász gödöllõ és debrecen fele valamikor? :)

dartsos

dartsos

törzsvendég

• fórumtag
  • 258 posts

Nekem van 1 db 120 centis. Ha jár ismerõsöd Gödöllõn, egy ezresért viheti. Vagy futárral elküldhetem, de az 2.000 ft+ÁFA. Postásokkal nem görcsölök.

Esetleg ha Python járna arrafele, mert mondta hogy jövõhéten amúgyis jönne Békéscsaba fele is, csak nemtudom hogy Debrecen érintésével-e...
Egyébként én bzom a postában :D Egy acélcsõben meg csak nem tudnak tán kárt tenni.:D
Na majd meglátjuk mi lesz :)
Az biztos hogy mindenféleképpen kellene, szóval valahogy elintézzük :)
Köszönöm elõre is :)