Akkor ki kellene találni valamit, reggel majd kereslek teflonon. NE-nek is megadtam a telefonszámom, ha van kedve csatlakozhat. Isuka: egy kis pihenõ a sok dobozba zártság után?
Lehet róla szó! Hol, mikor, hová?
Akkor ki kellene találni valamit, reggel majd kereslek teflonon. NE-nek is megadtam a telefonszámom, ha van kedve csatlakozhat. Isuka: egy kis pihenõ a sok dobozba zártság után?
Akkor ki kellene találni valamit, reggel majd kereslek teflonon. NE-nek is megadtam a telefonszámom, ha van kedve csatlakozhat. Isuka: egy kis pihenõ a sok dobozba zártság után?Nekem is a holnap felel meg, úgy kilenctõl - négyig.
Egy Dunakanyar kör? Valaki - kb egy óra múlva?
Részemrõl mindkettõ OK
Mondjátok, hogy hol és mikor...
NE
Nekem a szombat nem jó mert az munkanap, de vasárnap én benne vagyok valamiben. Legalább tesztelem kicsit az új lámpámat ha belenyúlik az estébe. Ezzel legalább már látok is nem csak látszódok.
Nekem a szombat nem jó mert az munkanap, de vasárnap én benne vagyok valamiben. Legalább tesztelem kicsit az új lámpámat ha belenyúlik az estébe. Ezzel legalább már látok is nem csak látszódok.Hétvégén valami?
Majd a rend õrének mondd, hogy azért puha hogy ne fájjon !Nemjól látod Péter a + ost aki nemtud bringázni ne mászon fára mert elûi a vilamos
Ami minket is érinhet, fõleg ilyen szabad értelmezés mellett az a + utáni rész:
+ Könnyen kezelhetõ, megbízható kormányberendezés!
kellö emelkedönél a tiédelis és közben tekered hátra